Bocsánat, de én azt látom, hogy fél év telt el a galaktikus igazolások óta.
Az érkező játékosok közül Ronaldo az egyetlen aki használható teljesítmény nyújt.
Az is látom hogy a madridi néző közönség (nem csak a magyar madridista fórum) télen is szeretne új játékosokat a csapatban látni.
Na most ez eladásokkal jár.
Remélem sikerül Benzemával is úgy elbánni, mint Huntellaral.
Puszta türelmetlenség miatt.
Ha az ilyes fajta butaságaitokat belátnátok, és nem bíznátok vakon Pérezbe.
Sokkalta jobb csapatot lehetne építeni.
Talán a hozzászólás hatására megváltozik a véleményed, bár ki tudja? Wink
mert nem nézed a meccseinket valószínűleg. Albiol zseniális teljesítményt nyújtott mjdnem minden meccsén. Arbeloa egész jól megoldja a balhátvéd posztot- bár ettől függetlenül kéne oda valaki. Kaká nem találja még magát, de így is oztott mr pár halálpasszt, lőtt 1 bombagólt, stb, jó lesz ő.

Benzema jól játszik, ha kicsit magabiztosabb lenne, simán jó lenne. illetve ha sikerülnének a befejezések neki. de pár éven belül pusztítani fog a pipita-karim duó

az meg, hogy huntelarhoz hasonlítjuk benzema esetét...

vicces volt. az, hogy a sporthíradó megírta,hogy perez eladja benzemát, az még nem jelenti azt, hogy igaz is.
Ha meg nem látod, hogy Huntelaar mekkora NULLA, akkor én nem tudok mit tenni. Mintha a Milanban akkora klasszis teljesítményt nyújtana.
jajj. még annyi, hogy ha eladunk embereket, akkor az nem Benzema lesz, akit eladunk, hanem Drenthe/Gago/Mahamadou Diarra. De szerintem nem lesz télen igazolás, max egy afrikai / brazil fiatal kölök.

.halamadrid.