Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100adszorra is jó nagy kacsa....Cesc sose megy oda...Ádám02 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146400&
Nah a real...Most szegény Fabregas a szélpont!
VictorValdes19 írta:GrossoLyon
Ne hülyéskedjünk márnoname írta:Milan bajnok
Nem két év,hanem akár jövő ősszel,azaz 1évÁdám02 írta:Épp Game90 mondta hogy elkéne még 1-2 védő és szerintem is ezen simán bebukhatnak!Egyébként meg nem is indulnak a Bl-ben mert nem nyerték meg a kupát majd csak 2 év múlva addigra meg télleg bl képesek lesznek!
Azért ott van egy kitűnőnek látszó Bayern isÁdám02 írta:Jah persze ok!Ott viszont ezzel a csapattal simán nyernék szerintem!Rumig írta:Ha megnyerték volna sem indulhatnának. Csak az UEFA-kupában
Jah persze ok!Ott viszont ezzel a csapattal simán nyernék szerintem!Rumig írta:Ha megnyerték volna sem indulhatnának. Csak az UEFA-kupábanÁdám02 írta:Egyébként meg nem is indulnak a Bl-ben mert nem nyerték meg a kupát
Ha megnyerték volna sem indulhatnának. Csak az UEFA-kupábanÁdám02 írta:Egyébként meg nem is indulnak a Bl-ben mert nem nyerték meg a kupát
Szerintem úgy gondolja h a Bl-be nem nagyon tudna vitézkedniozsimiki írta:Szerintem simán Bl képesÁdám02 írta:Hát igen kéne még 1-2 védő a juvéba de azért a tavalyihoz képest elég jó kis keretük lett!De meg kell jegyeznem nem bl képes!![]()
Sőt meglepődnék ha nem lennének dobógósak.....
Szerintem simán Bl képesÁdám02 írta:Hát igen kéne még 1-2 védő a juvéba de azért a tavalyihoz képest elég jó kis keretük lett!De meg kell jegyeznem nem bl képes!