Ivántól még megkérdem, de nem fűzök sok reményt a dologhoz.
Más: Köszi az elismerést, szerintem is jól néznek ki a képek a hírek mellett.
És lesz még újdonság, nemsokára látni fogjátok...

az kéne amelyiken Valdes száll le a buszról! Mert a pulcsija kell mintának hogy mit kell beszereznem!Enrique írta:Valószínűleg nem, de ha tudod, melyik képre vagy kiváncsi, talán be tudom/juk neked szerezni.mviski írta:a régebbi napképeket meg tudom valahol nézni?
Hy!Barcaboy08 írta:Na!Rájöttem hogy én szerkesztem,namost hogytudom egész alakban megjelentetni a képet azaz hogy a kiválasztott kép megnyújtva az egész téglalapban látszon???és a szinsémákat hiába állitom nem változnak?mik a megfelelö paraméterek????
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=718Barcaboy08 írta:Sziasztok!Csak egy pár kérdésem lenne!!Hogyan tudok képet csatolni a hozzászólásokhoz????A hozzászóláskhoz csatolt kis ilyen olyan "fan"képeket kapják,vagy ha nem honnan lehet letölteni!!!!A hozzászólásokhoz csatolt képeket hasonlóan kell feltölteni mint az avatar képet???A válaszokat előre is köszi!Barcaboy08
Bocsi, de egyrészt ott van, hogy vélemény a gyenge szereplésről, másrészt meg a bevezetőben is leírtam, hogy így gondolom. Mellesleg egyetlen idézőjel sincs benne.Silvanus írta:Minden tiszteletem mellett annyi észrevételem volna Rhynn cikkéhez, hogy szerintem eléggé zavaró, hogy már az elején nem teszi egyértelművé, hogy ez az ő véleménye valamiről, illetve valakikről, és nem mondjuk Rijkaard nyilatkozata! De lehet, hogy én vagyok a lassú felfogású, akkor elnézést! Fura az egész, és az értelmét sem értem...
Nem véletlen. Mindenkinek a rendes keresztnevét írtam ki. Ronaldinho meg Ronaldo de Assis. Mellesleg meg próbáltam párhuzamot vonni a kettő között, mostanában mindketten kb. ugyanannyit bulizgatnak mostanában...ozsimiki írta:Hy rhynn!
A cikkedben,az első pont címe Ronaldinho helyett,Ronaldo.
Gondoltam szólok.
Üdv.
Hát én Remélem,hogy véletlen! Azért ott még nem tart...és nem is fog,nagyon bízok benneEnrique írta:Szerintem nem véletlen, de majd Rhynn kijavít(ja) ha nincs igazam.ozsimiki írta:Hy rhynn!
A cikkedben,az első pont címe Ronaldinho helyett Ronaldo.
Gondoltam szólok.
Üdv.
Nem a nyomást jelenti?sasi1 írta:presszió=?
Szerintem letámadást jelentsasi1 írta:presszió=?Enrique írta:Rijkaard ismét használni fogja a tavaly kiválóan működő, állandó presszióra épülő védekezést.sasi1 írta:Valaki legyenszíves fordítsa le nekem ezt a mondatot:
"Rijkaard hangsúlyt fog fektetni a tavaly kiválóan működő állandó presszióra épülő védekezés reaktíválására."
Köszönöm
presszió=?Enrique írta:Rijkaard ismét használni fogja a tavaly kiválóan működő, állandó presszióra épülő védekezést.sasi1 írta:Valaki legyenszíves fordítsa le nekem ezt a mondatot:
"Rijkaard hangsúlyt fog fektetni a tavaly kiválóan működő állandó presszióra épülő védekezés reaktíválására."
Köszönöm
Rijkaard ismét használni fogja a tavaly kiválóan működő, állandó presszióra épülő védekezést.sasi1 írta:Valaki legyenszíves fordítsa le nekem ezt a mondatot:
Köszönöm