Varga Tamás írta:Örömmel veszem, hogy nektek - egyelőre - nincs beleszólásotok abba, hogy ki megy el az idény végén, és ki jön.

alairom
nagy szerencse, mert maskepp a vegen 6 csatarral, 2 kozepp.-al es 2 vedovel jatszanank jovobe.
en ezt mar leirtam egy parszor, sztem nem kell nagy igazolasokba gondolkozni.
aki kell: 1-2-3 vedo (bal ill jobb oldalra esetleg ha vmelyik tudna kozepen is jatszani cucc lenne, mert azert a hajasok is leserulnek kozepen es akko nem artana egy jobb csere) mert hat Thuram nem rossz, de latatok a Bilbao ellen .(olequer, sylvinho ill Zambrotta helyett nem feltetlenul mindegyik helyet, de legalabb 1 belolok biztos megy a nyaron, de lehet h akar mind a 3-n sztem)
talan ez a Garay, nem lenne rossz egynek
1 vedekezokozeppalyas mindenkepp, FONTOS.(Edmilson helyett)
vki mas csatar (Gudjonssen ill Ezguerro helyett) nem kell nagy nev, csak vmi jo forma akibol jo csere lehetne
egy iranyito Deco helyett pl Diego.(ez nagyon kellene mert mar sajnos ez van h Deco nem a regi, ezt mar o is lassa)
Ronaldinhot meg sztem nem kell feltetlenul elkergetni, most sztem nagyon jo konkurenciaja lesz neki. (visszajon Etoo, ott van Henry, + a kicsik Bojan es Santos). Ill. ha jonne egy jo iranyito akko meg Iniesta is elobb lephetne , +meg egy konkurencia, sztem Ronnie feljavulna mindenkepp.
(Raulnak a Realba sem adott senki eselyt 2-3 eve, most nezetek meg)
Habar remelem erre a tavasz folyaman valaszt kapunk.
nameg meg talan az edzokerdes, de sztem juniusig valaszt kapunk erre a csapat jateka nyoman h kell-e ugy edzo v. nem. En jelenleg kitartok Rijkaard mellett.