G-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
Méghogy Dinhot elküldeni...de még meg is értem talán, de azok az érvek amit hoztok...meg hogy a pénzt költitek már...Dinho értéke a klubnak nem fejezhető ki pénzben! Sem a klubbnak, sem az igazi szurkolóknak! Mi (én se) nem tudjuk igazán ugysem átérezni, azt amit egy socio, csak ha ott élnénk jó ideje, ennek ellenére túlzás már ez ami itt megy...
Valaki álljon már ki Dinho mellett!!! Mégis sztetek neki milyen érzés lenne ha olvasná amit irtok??? Mert hogy én tuti el is vágynék abból a csapatból, ahol a szurkolók ilyenek...hála istennek katalóniában nem ilyenek a szurkolók!
Bocs de különösen kiakasztott amit olvastam...
(természetesen minden mondatomra igaz az, hogy tisztelet a kivételnek!)
G.
Sajnos amit mondasz, az nem teljesen igaz. A mai futballban pontosan, h nem emberekről van szó, hanem a pénzről! Senkit nem érdekel, h R10 milyen szépen mosolyog, ez ÜZLET! Akik ezt eldöntik, ott nem számítanak a személyes érzelmek, meg a szimpátia, meg a tolerancia, a pénz beszél, a kutya ugat! Kegyetlen, de így van, még ha páran ezt nem is ismeritek el, akkor is! Majd az ügynöke, meg a Nike, meg a szponzorok eldöntik, h mikor és hova igazol! A pénz az úr, sajnos ez van!
A másik, h R10 mit szólna, ha olvasná ezeket? Hát ha igazi sportember lenne (nem azért írom feltételesbe, mert nem az, hanem mert nem valószínű, h olvas fórumot:D), akkor elgondolkodna, rájönne, h másfél éve nem volt jó meccse (voltak villanásai, de ez baromi kevés bő egy szezonon keresztül egy ilyen kaliberű játékostól), és fölszívná magát, h bizonyítson! Mert én úgy gondolom, h az tök mindegy, h mi itt miket írkálunk, ahogy Te is mondtad, a Camp Nou-ban kiállnak mellette, de azért véges a türelem, ha csak a bemelegítésnél lesz majd alkalom tapsolni, az sokáig nem tartható!
R10 értéke nem fejezhető ki pénzben... A múlt dicsőségéért szobor jár és tisztelet, de nem 3 pont és nem kupa!
Hozzátenném, én is szeretném, ha föltámadna, és ha nem kellene elengedni, de csak azért ne tartsuk a csapatban, h majd egyszer hátha! Méghozzá azért ne, mert az nem fair a többiekkel szemben, pl. Inivel szemben, aki zseniálisan játszik R10 helyén!
Úgyh ezt akármeddig rághatjuk, de a labda most az ő térfelén pattog, neki kell választ adnia, mert a Camp Nou népe kiáll érte, de eddig nem hálálta meg! (a formahanyatlása óta tartó periódusról beszélek)