Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek csak lehetőségek.Varatrix írta:1 év van a lábába akkor is csak 10 perceket játszana talán nem ő az optimális, és továbbra is hangsúlyozom. Küldj e-mail erről az ujabb remek tervről
1 év van a lábába akkor is csak 10 perceket játszana talán nem ő az optimális, és továbbra is hangsúlyozom. Küldj e-mail erről az ujabb remek tervről
Olyan 10 millát ami Gudyból is kijönne.Monti írta:Ahhoz kicsit drága lenne,bár fogalmam nincs mennyit kéne érte adni ,de van egy olyan érzésem ,hogy túl sokat.norbert55 írta:Pavlyuchenko 4.számú csatárnak azért nem lenne rossz.Am szóbahozták egy ideig a SPORT-on.
Ahhoz kicsit drága lenne,bár fogalmam nincs mennyit kéne érte adni ,de van egy olyan érzésem ,hogy túl sokat.norbert55 írta:Pavlyuchenko 4.számú csatárnak azért nem lenne rossz.Am szóbahozták egy ideig a SPORT-on.
Pavlyuchenko 4.számú csatárnak azért nem lenne rossz.Am szóbahozták egy ideig a SPORT-on.grecki írta:Mi a szent sz@rért vennénk meg Pavljucsenkót? Ágh...
A szomorú az hogy szóba sem került. Ugyanolyan fikció mint annó az a hatalmas Nasri mánia.grecki írta:Mi a szent sz@rért vennénk meg Pavljucsenkót? Ágh...
Lehet nem figyeltem ,de egyáltalán felmerült a neve?ha igen akkor én sem értemgrecki írta:Mi a szent sz@rért vennénk meg Pavljucsenkót? Ágh...
Azért remélem hogy nem ez az elsődleges szempont az átigazolási kérdésekben, mert akkor egy klubbtól igazonák a játékosokat. És akkor minek mennyünk messzire jövőre teli leszünk Espanol játékosokkalCFirpo3 írta:nem kell olyan sokat utazgatnia Txikinek és Inglának az igazolásokért.
CFirpo3 írta:Így mégis egyszerűbb, mert nem kell olyan sokat utazgatnia Txikinek és Inglának az igazolásokért.Monti írta:Tudom én.Csak feltűnt .
így van...CFirpo3 írta:Nem az a lényeg, h hol játszottak, hanem hogy jók legyenek.Monti írta:A vezetőség eléggé felzgult a Sevillától és az Arsenaltól.Előbbitől már 2en érkeztek utóbbival meg 2ért gőzerővel tárgyalnak...hogy van ez?
Tudom én.Csak feltűnt .CFirpo3 írta:Nem az a lényeg, h hol játszottak, hanem hogy jók legyenek.Monti írta:A vezetőség eléggé felzgult a Sevillától és az Arsenaltól.Előbbitől már 2en érkeztek utóbbival meg 2ért gőzerővel tárgyalnak...hogy van ez?
Nem az a lényeg, h hol játszottak, hanem hogy jók legyenek.Monti írta:A vezetőség eléggé felzgult a Sevillától és az Arsenaltól.Előbbitől már 2en érkeztek utóbbival meg 2ért gőzerővel tárgyalnak...hogy van ez?