LM10 írta:Én Ibrát nem adnám el. Kíváncsi vagyok, hogy a teknikás gólerős szélső, és Messi mellett egy erő csatár , mint Ibra hogy teljesít majd. Én a Villa-Ibra-Messi csatársort várom erre a szezonra.
Énis erre vagyok kíváncsi elsősorban. Most könnyebb dolga lesz Ibrának - mert remélem még 1 évet marad -, mert végre 2 teljes értékű szélső fogja támogatn, akiket komolyan is vesz az ellenfél - Pedro néhány góljánál nagyon "lenézték" a kicsit, ember se állt rá sose... Bár ha a VB után - ahol be fog robbanni...

- leigazoljuk Neymart, nem lennék szomorú, csak amolyan tartaléknak, hátha Ibra nem válik be

(Ez csak saját álom, nem kell vele foglalkozni)
Cesc ügyére is kíváncsi leszek, ha tényleg kérte a vezetőséget, hogy adják el, az nem semmi. Erre őszintén nem számítottam tőle, vele egyedül az a bajom, hogy megnehezíti majd Thiago beilleszkedését.
És Yayaát tartsuk meg!!!! Keita mehetne, de Yaya?? Miért?

Az utcsó meccsünkön láthattuk, hogy milyen magas szinten focizik Keita, és milyen magason Touré...

Ha eladjuk, Pep rossz oldaláról mutatkozik be véglegesen, miszerint hihetetlenül makacs. Eddig is sok ráutaló jel van, de ha Keita marad, és Yaya megy, akkor ez végképp eldönti a szitut.