Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak Alves aláírása hiányzik és akkor már ő is hivatalosan a BARCA tagja csak ennyiKaka10 írta:Dani Alves 100% hogy jön???Van valami szerződés a Barca meg a Sevilla közt hogy megállapodtak???Mer ügye Alves még nem írt alá!!Mer Brazíliában van!!
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 4-1152.htm
Miről szól ez a hír??
Te aztán unatkozhatsz!!!mindorokke_barca írta:csinaltam egy kisebb fajta statisztikat... pontosan ma 1 honapos ez a topic: 214 oldalnyi hsz- szuletett... ami oldalankenti 25-el annyit tesz h !!!!!!1 honap alatt!!!! 5350 HSZ ERKEZETT EBBE A TOPICBA.... ami NAPONTA 172-ot jelent atlagban.... azaz orankenti 7 DB hsz a nap 24 orajaban.....ha veszunk 8 orat alvasnak az azt jelenti h 5 PERCENKENT BOFOGOTT BE VKI 1 hozzaszolast.... hihetetlen adat..... sztem ez rohadtul nem normalis dolog!!!!
Ismerős érzésmindorokke_barca írta:ozsimiki.. teljes mertekben egyertek veled.. par napja vetettem fel egy moderatornak h nem lehetne tenyleg kezdeni vmit ezzel a topiccal mert szornyu mh mennyire tele van hulladekkal... orulok az otletednek es 100%-ban tamogatom.. mar ha ez szamit vmit:) a jovoben tenyleg szigoruan csak a barca igazolasokrol lehessen beszelni itt... es nem a sok huegyerek vagyalmairol... komolyan.. neha szeretnek vmi hirhez jutni a csapattal kapcsolatban.. es esetleg meg sehol sincs kozolve... tobb oldalt lapozva is a topicon csak szennyt, hulladek hsz-eket talaltam es nem napokat lapoztam vissza..... termeszetesen csak nehany ora alatt felgyulemlo hsz-ek tomkelegerol beszelek...
Normális lenne, csak az nem, hogy mennyi marhaság van ebben a topicban naponta. Az a baj, hogy már röhögni sem tudok rajta. Vegyük meg ezt, vegyük meg azt, nem mégsem, amazt. Vagy mind a hármat. Hihetetlen.mindorokke_barca írta:csinaltam egy kisebb fajta statisztikat... pontosan ma 1 honapos ez a topic: 214 oldalnyi hsz- szuletett... ami oldalankenti 25-el annyit tesz h !!!!!!1 honap alatt!!!! 5350 HSZ ERKEZETT EBBE A TOPICBA.... ami NAPONTA 172-ot jelent atlagban.... azaz orankenti 7 DB hsz a nap 24 orajaban.....ha veszunk 8 orat alvasnak az azt jelenti h 5 PERCENKENT BOFOGOTT BE VKI 1 hozzaszolast.... hihetetlen adat..... sztem ez rohadtul nem normalis dolog!!!!
Az EB-n az volt a nagy probléma hogy senki sem passzolt neki. És Scolari is mindig lecserélte. Bár nem nagyon szeretném hogy padozzon mert a kedvenc játékosom...barca0417 írta:örülök, ha egyetértesz, egyébként azért írtam őt mert egy sok csatát megélt játékos, akinek azért még jó pár jó éve lehet. És kellő játékintelligenciával is rendelkezik.
szerintem meg gyökerek vagytok!!!!Növelni a színvonalat!!húúha de okos itt valaki!!!Miért ne írhatnák le hogy milyen csapatot szeretnének???ozsimiki írta:Erről jut eszembe:Varatrix írta:
Rá tapintottál a lényegre ez a topic egy vicc. Eggyesek halál komolyan gondolják azt ha ők ide írnak egy nevet akkor valamelyik fejes egyből elmegy érte tárgyalni.
szntem csak úgy lehetne itt (ebben a topicban) rendet teremteni,és növelni a színvonalat,hogy a topic címéhez hűen CSAK A BARCA Igazolásokról lehetne beszélni,azaz azokról a játékosokról,akiket kiszemelt a csapat,és valós alapja van a leigazolásukra,de még nem igazolt le.
Semmi értelme,h 13123123en beírják,h kinek mi lenne az álom csapata jövőre,az a téma nem fedi a topic témáját.
Aki mégse így tesz,figyelmeztetés,majd sorozatos topicrombolásesetén kis pihenő,stb
Természetesen ez csak egy sima fórumozó véleménye.
Kiváncsi lennék,h ez az ötlet hogy tetszik pl a modiknak.
Erről jut eszembe:Varatrix írta:
Rá tapintottál a lényegre ez a topic egy vicc. Eggyesek halál komolyan gondolják azt ha ők ide írnak egy nevet akkor valamelyik fejes egyből elmegy érte tárgyalni.
örülök, ha egyetértesz, egyébként azért írtam őt mert egy sok csatát megélt játékos, akinek azért még jó pár jó éve lehet. És kellő játékintelligenciával is rendelkezik.baguvixXx írta:Jól hangzik, nekem tetszik az ötletbarca0417 írta:van más csatár is, lehetne azért találni ha igazán szükség lenne rá. De Guardiola szerintem inkább a fiatalokban látja a bevethető csere szerepet.
Nuno Gomes-t én pl megfelelőnek találom, de mivel mindjárt megszólnak hogy ő se merült fel a vezetőségnél, csak ötletnek mondom.
Jól hangzik, nekem tetszik az ötletbarca0417 írta:van más csatár is, lehetne azért találni ha igazán szükség lenne rá. De Guardiola szerintem inkább a fiatalokban látja a bevethető csere szerepet.
Nuno Gomes-t én pl megfelelőnek találom, de mivel mindjárt megszólnak hogy ő se merült fel a vezetőségnél, csak ötletnek mondom.
Rá tapintottál a lényegre ez a topic egy vicc. Eggyesek halál komolyan gondolják azt ha ők ide írnak egy nevet akkor valamelyik fejes egyből elmegy érte tárgyalni.vaLe5 írta:Ez nem túl értelmes gondolat , ennyi erővel azokro sincs értelme semmit beszéni akikröl a vezetőség is beszél , vagy akik játszanak , tulajdonképpen ennek hogy itt beszélünk semmi érteleme![]()
Ez nem túl értelmes gondolat , ennyi erővel azokro sincs értelme semmit beszéni akikröl a vezetőség is beszél , vagy akik játszanak , tulajdonképpen ennek hogy itt beszélünk semmi értelemeVaratrix írta:Lehet hogy nagy barom vagyok, de miért beszélünk olyan játékosokról, akikről itt mindenki beszél csak éppen a vezetőség nem. Magyarúl akkor van esély Pavlyucsenkó leigazolására ha küldessz a vezetőségnek egy e-mailt erről a remek ötletről. Hátha fontolóra veszik.
Amikor D. Alves 32, S. Keita 14... Akkor egy ilyen tehetségért 20 illiót nem neveznék Barcelona szinten drágának...Varatrix írta:20 millió. Végülis szinte ingyentorrestoni írta: Nasri szinte ingyen kerülhetett volna ide, rendkívül fiatalon, megfelelő képességekkel, hiányposztra, hatalmas jövő előtt állva.Reméljük neked van fölösleges 20 millád, amúgy a tehetségét senki nem firtatja.
van más csatár is, lehetne azért találni ha igazán szükség lenne rá. De Guardiola szerintem inkább a fiatalokban látja a bevethető csere szerepet.norbert55 írta:Igazi Larsson utód nem lesz egyhamar.Így marad Cruz.Mert Pavlyuchenko,Inzaghi és Cruz közül inkább Cruz.
20 millió. Végülis szinte ingyentorrestoni írta: Nasri szinte ingyen kerülhetett volna ide, rendkívül fiatalon, megfelelő képességekkel, hiányposztra, hatalmas jövő előtt állva.
Csakhogy, míg Roman-ra egyáltalán nincs szükség, túlértékelt, drága, s már 27 éves, addig Nasri szinte ingyen kerülhetett volna ide, rendkívül fiatalon, megfelelő képességekkel, hiányposztra, hatalmas jövő előtt állva. Vata, inkább ezen gondolkodj... Rémes mi megy itt...Varatrix írta:A szomorú az hogy szóba sem került. Ugyanolyan fikció mint annó az a hatalmas Nasri mánia.grecki írta:Mi a szent sz@rért vennénk meg Pavljucsenkót? Ágh...