Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,írtam is...nagyon nem fogják Őt ezekután szeretni Rómában..noname írta:Ezek után inkább ne jöjjönScorpio írta:Végén következő nyáron ingyen jön Chivu! Lehet Laporta ebben egyezet meg Chivuval!![]()
![]()
Ha nem tudják eladni, akkor nagyon sokat bukik a Roma.Meddig is tart még az átigazolás szezon,mert ha jól tudom, akkor országonként változó
Ezek után inkább ne jöjjönScorpio írta:Végén következő nyáron ingyen jön Chivu! Lehet Laporta ebben egyezet meg Chivuval!
Az nem kérdés h jó csatár, de azért az első tízbe közel sincs benne.fcbarcelonazsombi írta:Egy fenet. Meg tartja a labdat lefejel mindegyiket. Csak na o sem az ujsag cimlapjara valo. Ezert nem tartjak olyan nagyra egyesek. Pedig igen csak jo .
Ha en lennek az edzo akkor a colost biztos jatszatnam. Jellenleg top 10 csatar koze sorolom.kilibarca írta:----------------Reina-----------------
-Finnan---Carragher---Agger--Riise
-Pennant--Gerrard---Alonso—Babel
-------------Kuyt---Torres------------
Szerintem ha Torres beválik akkor nagyon erős lehet a Liverpool eddig sem volt gyenge ,csak egy góllövő kellett nekik. Babel ha tényleg oda ment nagyon jól jártak vele.