Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okés, Csongor, csak megjegyeztem. Gondoltam, hogy körültekintő voltál. És bízom benne, hogy az idén megkapod. Én szorítok Neked.Perrero írta:
Tamás, nem szívesen vettem fel a diákhitelt, de gép megy tönkre.. ezzel is keresek némi lét.. mármint a géppel, no meg a diákhitelt okosan is meglehet oldani, úgy, hogy relatíve kicsit bukjak.. utánajártam azért annyira, hogy elmondhassam, NEM ész nélkül ugrottam bele a whisky-s medencébe
Hitel a jelen helyzetben? Merész, de legyen szerencsédPerrero írta:gép megrendelve..
iponból az ami lejjebb is van, csak megdobtam még 1 kormánnyal is
akkor mennyire b.szok rá, ha szerdán derül ki, hogy nem kapom meg a diákhiteltmegjegyzésbe beirtam h diákhitel megh szerdán jön és én szerdán vagy csüt megyek a gépér
Szerintem a dolgok ott kezdődnek, hogy a diákhitelt nem erre találták ki. Amúgy meg ha már egyszer megmondták, hogy megkapod a hitelt, akkor meg is lesz.Perrero írta:gép megrendelve..
iponból az ami lejjebb is van, csak megdobtam még 1 kormánnyal is
akkor mennyire b.szok rá, ha szerdán derül ki, hogy nem kapom meg a diákhiteltmegjegyzésbe beirtam h diákhitel megh szerdán jön és én szerdán vagy csüt megyek a gépér
Szerintem azt hogy várok, de azért hallgass meg valaki mást isBenga írta:Franciások ez mit jelent? J'attends
igen akkor igazam volt, de biztos hogy egyes szám első személy szóval vároksenzu írta: J'attends = Waiting = várakozó (ha minden igaz)
9500GT-t ne vegyél, akkor már inkább egy 9600GT-t/8800GT-t vegyélPerrero írta:és tudtok valami más helyet![]()
szerk.:
AMD:
Alaplap: Gigabyte MA770-DS3 alaplap
Processzor: AMD Athlon64 X2 5600+ Dual Core AM2 dobozos processzor 3év garancia
Memória: Kingston 2x1GB kit 800MHz DDR2 memória KIT (KVR800D2N5K2/2G)
Winchester: Maxtor 250GB 7200 rpm 8MB cache SATA2 winchester
Optikai meghajtó: NEC 7200S DL DVD író 18x OEM, SATA, fekete
Videokártya: ASUS GeForce 9800GT 512MB DDR3 256 bit PCI-E Monitorvezérlő
Ház: GigaByte GZ-X2 fekete ház
Tápegység: Chieftec 500W Smart 12cm táp
Billentyűzet: 105 gombos magyar billentyűzet, PS2 fekete
Egér: Logitech U96 Wheel OEM optikai egér, USB, fekete
Hangszóró, hangfal: Nem tartalmaz, de választható!
Operációs rendszer: Nem tartalmaz, de választható!
INTEL:
Alaplap: Gigabyte EP35-DS3 alaplap
Processzor: Intel Core2 Duo E7200 2.53 GHz Dobozos 3 év garancia
Memória: Kingston 2x1GB kit 800MHz DDR2 memória KIT (KVR800D2N5K2/2G)
Winchester: Maxtor 250GB 7200 rpm 8MB cache SATA2 winchester
Optikai meghajtó: NEC 7200S DL DVD író 18x OEM, SATA, fekete
Videokártya: ASUS GeForce 9800GT 512MB DDR3 256 bit PCI-E Monitorvezérlő
Ház: GigaByte GZ-X2 fekete ház
Tápegység: Chieftec 500W Smart 12cm táp
Billentyűzet: 105 gombos magyar billentyűzet, PS2 fekete
Egér: Logitech U96 Wheel OEM optikai egér, USB, fekete
Hangszóró, hangfal: Nem tartalmaz, de választható!
Operációs rendszer: Nem tartalmaz, de választható!
12 ezerrel kevesebb az AMD![]()
mi a f.szér'
szerk 2.:
Alaplapi chipset
Intel P35
Processzor
Intel Core2 Duo Q8200 S-775
Memória
2X1GB DDR2
Merevlemez
320GB Serail-ATA II 8MB cache
Optikai meghajtó
DVD+/-R/RW
Monitorvezérlő
NVIDIA 9500GT 1GB RAM
Hangkártya
Integrált
Hálózati kártya
Realtek LAN
Ház-tápegység
Midi ATX 350W
137ért
Ha úgy van majd Cartmanék lenyomják...Aprieto írta: "Megtalálták a földkerekség legdurvább WOW játékosát
Sajnos a "fémtolvajok" jelző se jó mert nem csak fémet lopnak, és nem csak lopnakLos Banditos írta:Szerintem ezzel mindenki tisztába van, de ilyenkor problémamentesebb a "fémtolvajok" jelzővel illetni őket. Elképesztő, hogy milyen pofátlanul lopnak. Az ilyet le kéne lőni.Demonhunter írta:Senkit nem akarok megsérteni, de ezeknek a lopásoknak körülbelül a 98.5634 %-át tszigányok követik el...és nem csak ilyeneket csinálnak...
Szerintem ezzel mindenki tisztába van, de ilyenkor problémamentesebb a "fémtolvajok" jelzővel illetni őket. Elképesztő, hogy milyen pofátlanul lopnak. Az ilyet le kéne lőni.Demonhunter írta:Senkit nem akarok megsérteni, de ezeknek a lopásoknak körülbelül a 98.5634 %-át tszigányok követik el...és nem csak ilyeneket csinálnak...