barca99 írta:Lehet itt fikázni a Madridot, de az a nagy büdös helyzet, hogy miután mi kétszer egymás után x-eltünk a Mestellában, jött a szöveg, hogy "de hát megy majd oda a Real is"... Igen, odament, és megverték őket. Kontráztak? Jézusom, gyújtsuk rájuk a stadiont.
Mivel nem érdekel a Real Madrid, magasról teszek rá, hogy milyen a játékuk. Azt tudom, hogy hozzák a meccseket, méghozzá a két legnagyobb név nélkül.
Ami még mindig nem aggasztana, de ez a Barca csak nyomokban tartalmazza a triplázó csapatot, rengeteg a pontatlanság, nem tudják lezárni a meccseket, és ez előbb utóbb meg fogja magát bosszulni. Csak remélni tudom, hogy a téli szünet meghozza a hatását, és utána tiszta fejjel, sokkal koncentráltabban mindenki hozni fogja, amit tud, mert akkor ha fejre áll a Real sem fog előzni.
Ahhoz viszont oda kell magukat tenni, mert jelenleg úgy érzem mentálisan a Real van jobb formában.
Természetesen nagy eredmény a Valencia otthonában nyerni, ez vitathatatlan. De ettől még pár madridistával így is nagyon elszállt legnap óta a ló. 1x már leírtam, miért gondolom ezt. Nem fogom még 1x. Persze vannak akik helyén kezelik a sikert, azoknak respekt
Ami minket illet: Nem vagyunk jó formában, de az eredmények jönnek. A BL-ban egy pokoli csoportból elsőnek mentünk tovább. A bajnokságot veretlenül vezetjük. Nem hozzuk olyan fölényesen a meccseket, mint tavaly, de erre számítani lehetett. Nézd csak a mut! Az uccsó két bajnokságukat, szenvedve, küzdve hozták. Számtalan 1 gólos, nehéz siker árán.
Most nekünk is ezt kell tenni, ha nem megy a játék, akkor is győzni, különbem az ellenfél utolér!
Ez lehet a különbség a 2006-s sikerek utáni, és a mostani időszak között. Akkor ezek a szenvedős meccsek gyakran x-el, vagy verességgel végződtek, most többnyire hozzuk őket. Ezt a nehéz időszakot túl kell élni, és a téli szünet után lehet visszatér a jó forma is.
Újra össze kéne állnia a Xavi-Touré-Iniesta kp-nak. A másik gond, h a tridente most valójában csak duó. Mert Henry nagyon gyenge...és sajna úgy néz ki, télen nem jön az erősítés, pedig úgy kéne, mint egy falat kenyér. Bár a fiatalokban lehet bízni, de én már Henryben nem mernék. Ő már hosszútávon nem lesz jó szvsz, de fontos meccseket eldönthet.
A védelemmel viszont elégedett vagyok! Alves talán kicsit halványabb, de a Puyol-Pique páros nagyon rendben van, és Abidal is barcás karrierje csúcsformájában van.
Valdessel sincs gond, egyre jobb lesz, ahogy telnek az évek.