Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak nem megy az ATmába....Laza írta:ugy nez ki h marad!de hivja az Atmanorbert55 írta:Ezek a nevek merültek föl h mennek ebből már emntek is el:
Zambi,Thuram,Márquez,Oleguer,Edmilson,Deco,Ronnie,Eto'o,Gudy,Ezqu,Giovani
Zambi,Thuram,Edmilson,Ezqu,Gio már elmentek.
Oleguer,Deco,Ronnie,Eto'o,Gudy tuti mennek.
Márquezzel mivan?
ugy nez ki h marad!de hivja az Atmanorbert55 írta:Ezek a nevek merültek föl h mennek ebből már emntek is el:
Márquezzel mivan?
Számít Márquezre?Ezt nemtudtam.Nemlesz sok középsővédő?Puyol,Milito,Caceres,Piqué,Márquez.Bár Milito sokáig sérült lesz.De mivel Puyol és Milito tuti h 2 év mulva is maradnak Piqué és Caceres is valszeg h beválik és maradnak 2 év mulva és ha ők 4-en egészségesek lesznek akk sztem Márqueznek ez lesz az uccsó szezonja.matador írta:Márquezre számít a jövőben Pep, így minden valószínűség szerint maradni fog.norbert55 írta:Ezek a nevek merültek föl h mennek ebből már emntek is el:
Márquezzel mivan?
Márquezre számít a jövőben Pep, így minden valószínűség szerint maradni fog.norbert55 írta:Ezek a nevek merültek föl h mennek ebből már emntek is el:
Márquezzel mivan?
kicsit nevetséges vagy sztm...socio66 írta:Eto'o nem nyújtott rossz teljesítményt,Henryt pedig eleve fölösleges volt megvenni a 4-3-3-as takikába...krisz100 írta: akk. eto'o is mennyen meg henry is ha azt nézed hogy az előző idényben hogy játszott...most megfog vátozni a felállás a taktika...lehet hogy pont ez kell neki
Eto'o nem nyújtott rossz teljesítményt,Henryt pedig eleve fölösleges volt megvenni a 4-3-3-as takikába...krisz100 írta: akk. eto'o is mennyen meg henry is ha azt nézed hogy az előző idényben hogy játszott...most megfog vátozni a felállás a taktika...lehet hogy pont ez kell neki
akk. eto'o is mennyen meg henry is ha azt nézed hogy az előző idényben hogy játszott...most megfog vátozni a felállás a taktika...lehet hogy pont ez kell nekisocio66 írta:baromság,már rég eljátszotta az esélyeit itt BarcelonábanLaza írta:hátha elég lenne neki egy edző váltás is...![]()
hány rossz idény kell még ahhoz hogy belássátok hogy már nincs helye nálunk![]()
baromság,már rég eljátszotta az esélyeit itt BarcelonábanLaza írta:hátha elég lenne neki egy edző váltás is...
hát jaah kb mint 2-3 éve, egyébként azt nyilatkozta hogy szeretne visszatérni...MR.Barca írta:Hogyha marad akkor úgy térjen vissza hogy nagyon jó hormába legyenkrisz100 írta:a goal.com-on van egy cikk r10-ről, hogy szeretne maradni a barcánál, mert pep beszélt vele hogy ad neki 1 évet hogy visszatérjen...sztem ez nagyon jó lenne!
krisz100 írta:a goal.com-on van egy cikk r10-ről, hogy szeretne maradni a barcánál, mert pep beszélt vele hogy ad neki 1 évet hogy visszatérjen...sztem ez nagyon jó lenne!
Hogyha marad akkor úgy térjen vissza hogy nagyon jó hormába legyenkrisz100 írta:a goal.com-on van egy cikk r10-ről, hogy szeretne maradni a barcánál, mert pep beszélt vele hogy ad neki 1 évet hogy visszatérjen...sztem ez nagyon jó lenne!
redmiller írta:Arsavin és a világ legpofátlanabb gólja
+Nem is középcsatárként.MR.Barca írta:Henry az utolsó fórdulókban talált magáraaaaaaa írta:ha leigazolnánk Adebayort talán Henry is magára találna.