Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hagyjuk, Baptista akkor sem a mi kategóriánk sztem.retek írta:bünetőből van a góljainak a fele!A. Gábor írta:ha azt veszed riquelme rugott 30-at két szezon alatt, na meg volt ugyanennyi gólpassza is...
középpályásként
ja...ennek a fele buntetoA. Gábor írta:ha azt veszed riquelme rugott 30-at két szezon alatt, na meg volt ugyanennyi gólpassza is...
középpályásként
bünetőből van a góljainak a fele!A. Gábor írta:ha azt veszed riquelme rugott 30-at két szezon alatt, na meg volt ugyanennyi gólpassza is...
középpályásként
nem...kéne?El Payaso írta:ETO'O?? Ismered???visca el barca írta:spanyolorszagrol beszéljunk.
engem se az angol se a kazah 4. osztály nem erdekel.
rajta kivul....ő már meglett emlitve..A. Gábor írta:38-at szerintem még a dagi is rúgott...visca el barca írta:spanyolorszagrol beszéljunk.
engem se az angol se a kazah 4. osztály nem erdekel.
Henry biztos, de még van sok, csak nem emlékszem már rá.visca el barca írta:a dagi egy áruló, csaló... diszno fejet érdemelne azis....Szakacs írta:38 hat... amikor a dagi nalunk volt 1 szezon alatt rugott 34
számold már nekem össze mondjuk ugy az elmult 5 idenyre visszamenoleg, hogy hány jatekos rugott két egymast követő évben ennyi golt...
kiváncsian várom a neveidet...
fannisztelrojtól meg az Isten mentsen meg minket...
a dagi egy áruló, csaló... diszno fejet érdemelne azis....Szakacs írta:38 hat... amikor a dagi nalunk volt 1 szezon alatt rugott 34
Sztem ha már mindenképp venni akarunk csatárt, akkor Henry-t vegyük, esetleg Van Nistelrooy-t. Más nem jöhet szóba nálam, mert Torres marad ugye Atleticoban.visca el barca írta:azért halkan megjegyzem, hogy ez a sokatok által lesajnált baptista az elmult két idényben 38 golt lőtt...El Payaso írta:Mai hír, hogy az Arsenal is vinné Baptistát. Remélem el is viszi és nem mi vesszük meg...
(ettől fuggetlenul irrealisa árnak tartom érte a 20 milliot)
azért halkan megjegyzem, hogy ez a sokatok által lesajnált baptista az elmult két idényben 38 golt lőtt...El Payaso írta:Mai hír, hogy az Arsenal is vinné Baptistát. Remélem el is viszi és nem mi vesszük meg...