Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.12. 23:19:33

Valami hihetetlen a forma, eszméletlen szereléseket képes hibátlanul véghez vinni, emellett a gondolkodásmódja elengedhetetlen a pályára =D> a VB-n is utolsó emberként mentett Robbennél, úgy hogy ő volt a VKP.
Amikor nálunk a középpályán van, sokszor úgy érzem védekezésnél hogy egy emberrel többen vagyunk mint pl Busival. (bár szerencsére kezdi Busquets is összeszedni magát)
lui1698
Llegenda del Barça

2015.02.12. 23:06:32

messideco írta:Egyik szerelése

Ez megért egy hozzászólást :) 8)
Az se volt semmi, ahogy ennek a kontrának véget vetett: http://youtu.be/6Mv6SJmvuvg?t=1h13m51s" target="_blank
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2015.02.12. 22:25:44

Egyik szerelése

Ez megért egy hozzászólást :) 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.30. 16:19:00

Én meg azt mondom semmi baj nem volt vele. Az első gól annyiban volt az övé, hogy Torres nagyon szépen húzta vissza az érkezőoldalra a labdát és így Masch túlszaladt rajta, majd egyből lőtte is. Szép gól volt, ha Messi vagy Ney szerzi, most mindenki hozsannázna. Torres az egyedüli játékosa az ATMA-nak aki még tud játszani és nem gladiátorkodik, mint a többiek.
De vissza Masch-hoz. Szóval nem volt Ő rosszabb, mint máskor, sokat szerelt és indított, a tiziről nem tehetett, mivel nem volt az. Én ha valamit hibának rónék fel neki az az, amit az elsőfélidőben az egész csapat játszott, ez vagdalkozós felrúgom, pattogós játék. Neki kellett volna lent tartani a labdát.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.29. 00:44:10

shutterisland írta:mondjuk az első gólnál szerintem legalább annyira hibás a játékos, aki több méteres előnyből nem tudta megszerezni az ívelést, mert megelőzték, mint mascherano, aki kockázatot vállalt.
aztán persze szépen megetette torres.

a tiziért se feltétlen okolható, egyrészt beleszaladt juanfran, másrészt meg nem is volt tizi csak szabadrúgás a vonalról.

ennél általában csak jobb meccsei vannak persze.

Első gólnál max azért volt hibás,mert megette az óvodás cselt. Az ívelés senki hibája nem volt, azé sem aki adta,azé sem aki felé ment (Messi). Ott 10ből 9szer a védő takarít, főleg nem fog Messi fejpárbajt nyerni,főleg így, hogy ő várta a lasztit,védő meg lendületből érkezett és ugrott fel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2015.01.29. 00:32:29

mondjuk az első gólnál szerintem legalább annyira hibás a játékos, aki több méteres előnyből nem tudta megszerezni az ívelést, mert megelőzték, mint mascherano, aki kockázatot vállalt.
aztán persze szépen megetette torres.

a tiziért se feltétlen okolható, egyrészt beleszaladt juanfran, másrészt meg nem is volt tizi csak szabadrúgás a vonalról.

ennél általában csak jobb meccsei vannak persze.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.01.28. 23:44:44

Ha mindig áradozok róla, most meg kell említeni,hogy talán ez volt a leggyengébb meccse ebben az idényben. Az elején hibázott egyet, aztán valahogy nem tudta túltenni magát rajta, ebből következett a 11es szituáció is(ami nem volt az). Valahogy a hibája után elveszett a magabiztossága, kicsit fejben is lassú volt. Remélem a következő meccsre összeszedi magát.
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.28. 23:07:00

Ma nem volt tanár, de szerencsére az első gólnál lévő hibája nem került a továbbjutásba. Elnézte párszor a labda ívét, remélem ennél nem fog rosszabbul teljesíteni a későbbiekben. A büntető pedig szimplán szabadrúgás kellett volna legyen - sőt, felvette a védőpozíciót, így a szabálytalanság ténye is kérdéses -.
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.22. 17:46:06

Egyébként, ha megnézitek Lucso minden esetben neki mondja el a változásokat. Ő bentről irányít, nem is értem miért nem Ő a csk. A közeli képeken is látszik, hogy állandóan azt méri fel, hogy ki hol áll, hol legyen és már osztja is a társakat, ha valaki nem ott van ahol szerinte kellene. A múlt éven és ezen az éven eddig nagyon jó. Pique-vel együtt jól nyomják most már zsinorban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.22. 16:03:32

Yokozuna írta:
hank1ee írta:Kár, hogy Busquets csak a mezszámot örökölte meg. :mrgreen:
Ő meg tényleg Mascnak köszönheti, hogy egyáltalán pályán lehet. Amíg Busquets egy helyben toporog, Mascherano vagy Piqué viszi fel a labdát, vagy szerel helyette.
Mindenért ő a hibás. :(

Amúgy a VB óta világklasszis szint.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.22. 11:08:38

Nagyon kellett egy ilyen játékos hátra. Jó itt van már régóta, de ez a szezonja az első,amikor hosszútávon nyújt klasszis teljesítményt, hiba nélkül, sallangmentesen.
Tényleg emlékeztet Puyolra, még abban is,hogy Piqué is Puyol mellett volt utoljára ilyen magabiztos,most meg MAsch tud hatni rá úgy,hogy ő is remekül játszik.
Ez nagyon jó így, vétek lenne őket megbontani, tökéletesen működnek együtt jelenleg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.22. 09:19:25

Még azt figyeltem meg, hogy az edzők szinte mindig őt hívják oda utasításokat, tanácsokat adni. Ő a főnök, csak nincs karszalagja
Ugyan úgy, mint Xavi, rendkívül intelligens játékos. Nem hiába nyilatkozta, hogy Xavival nagyon jól elbeszélgetnek a labdarúgásról.
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.01.22. 09:11:27

hank1ee írta:Kár, hogy Busquets csak a mezszámot örökölte meg. :mrgreen:
Ő meg tényleg Mascnak köszönheti, hogy egyáltalán pályán lehet. Amíg Busquets egy helyben toporog, Mascherano vagy Piqué viszi fel a labdát, vagy szerel helyette.
Samper
Director del Fútbol

2015.01.22. 08:37:29

messideco írta:Még azt figyeltem meg, hogy az edzők szinte mindig őt hívják oda utasításokat, tanácsokat adni :)
Ő a főnök, csak nincs karszalagja. :D
Jobb is a mostani Xavinál.
messideco
Presidente del Barça

2015.01.22. 08:31:08

Még azt figyeltem meg, hogy az edzők szinte mindig őt hívják oda utasításokat, tanácsokat adni :)
Ő a főnök, csak nincs karszalagja. :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.22. 00:26:46

Kár, hogy Busquets csak a mezszámot örökölte meg. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.22. 00:23:15

Bob_Marley írta:Mondjuk volt ilyen játékosunk évekig, Mascherano szépen átvette az örökségét.
Mondhatjuk, hogy "ötös" a teljesítménye? :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.22. 00:04:26

lui1698 írta:]Jó értelemben egy fanatikus állat. Megy mindenért, nem érdekli, hogy közben 4 bordáját széttöri, mert csak az számít, hogy tisztázzon.
És bónuszként, ma még Piqué is fel tudott nőni hozzá.
Sajnos nem egy Mangala vagy Hummels.... :lol: NBA-ben szokták mondani, hogy defensive anchor és rá is nagyon jellemző ez. Egyszerűen annyira magabiztos, hogy átragad a többiekre és jobb mellette Pique vagy Mathieu vagy Bartra. Mondjuk volt ilyen játékosunk évekig, Mascherano szépen átvette az örökségét.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.21. 23:58:53

Eszméletlen magabiztosan játszott, számtalanszor küldte el jó cselekkel az éppen őt letámadó Atlético játékosokat. A csapat egyik legjobbja volt, Piquével egyetemben.
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.21. 23:58:45

Bob_Marley írta:Lassan nagyfőnöknek is lehetne hívni. Ő a mi Godínunk (aki a túloldalt játszik most félelmetesen), hihetetlen milyen hasznosan tolja a kopasz. Olyan mintha kettő Mascherano lenne a pályán és mindenhol szerel. :D Az egyik legjobb és legfontosabb játékosunk jelenleg.
Jó értelemben egy fanatikus állat. Megy mindenért, nem érdekli, hogy közben 4 bordáját széttöri, mert csak az számít, hogy tisztázzon.
És bónuszként, ma még Piqué is fel tudott nőni hozzá.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.21. 23:23:14

Lassan nagyfőnöknek is lehetne hívni. Ő a mi Godínunk (aki a túloldalt játszik most félelmetesen), hihetetlen milyen hasznosan tolja a kopasz. Olyan mintha kettő Mascherano lenne a pályán és mindenhol szerel. :D Az egyik legjobb és legfontosabb játékosunk jelenleg.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.01.15. 10:20:21

A totelcamp blog fordítása:

Mascherano: "Mathieu egy befelé forduló ember, aki nagyon keveset beszél az öltözőben. Mindig próbálunk viccelődni vele, hogy lazább legyen, mert nem könnyű beilleszkedni egy új klubba. Mindannyian megéltük ezt, tudjuk, hogy a bizalomhoz mindenkinek idő kell. Ő egy sokoldalú játékos, aki elsősorban fizikálisan nagyon jó. És erre nagy szükségünk volt már az utóbbi években... ...Iniesta egy csodálatos ember. Annak ellenére, hogy már évek óta része a csapatnak, egyike a kapitányoknak és a Barcelona történelmének egyik legnagyobb bálványa, nagyon szerény. Csendes, komoly ember, de néha ő is szokott viccelődni a többiekkel. Futballistaként nem tudok újat mondani róla. A klub valaha volt egyik legnagyobb játékosa, aki ráadásul Spanyolország legendája is... ...Xavi is nagyszerű ember. Ő, Puyol és Valdés segített nekem a legtöbbet, amikor megérkeztem, persze az argentinokkal - Leóval és Militóval - együtt. Nekik köszönhetem, hogy úgy érzem, mintha mindig is idetartoztam volna. Az öltözőben ő már inkább szokott viccelődni, mint Andrés, vagy Jeremy, viszont vele szoktam a legtöbbet a futballról beszélgetni. Ő olyan ember, akivel szeretem megosztani a gondolataimat a játékról... ...Neymar nagyon szerény, aki pontosan tudja, hol a helye, pedig ezt nem könnyű felmérni az ő helyzetében. Futballistaként már most egyike a világ legjobbjainak. Hihetetlen dolgokat tud a labdával és döbbenetes a sebessége egy az egyben. Az öltözőben mindig vidám, laza, elképzelhetetlen, hogy mellette komor legyen a hangulatod"
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.01.03. 15:28:01

lui1698 írta:Azt hiszem tényleg nem sokan voltunk akik pártoltuk az ide hozatalát. Viszont arra emlékszek, hogy mi ketten Bob-bal már elég régen élünk át erős orgazmust azoktól a becsúszásaitól, amiket Kazincbarcikán indít és a vége az, hogy labda valahogy nincs az ellenfélnél.
Sok volt az olyan vélemény, hogy favágó meg hentes, és ezt rá is lehetett mondani valamilyen szinten a pool'-i időszakára, de nálunk egyértelműen elhagyta ezeket, és csak ezek maradtak:
http://youtu.be/lmVSQ71zdKY" target="_blank

Sajnálom, hogy nem játszik sűrűbben Busi helyén, mert idén ez szerintem indokolt lenne elnézve a két emberke teljesítményét. Ráadásul jól is jönne néha keményebb ellenfél ellen egy-egy olyan odalépés ami nem azt sugallja, hogy épp a Love Parade-ről jött és epres kotont akar kérni, hanem hogy "kisfiam itt, ha vigéckedni szeretnél az fájdalmas lesz".

Ja, és nem igazán tudom, hogy most Tata-nál ki a válogatott csk-ja, de abszolút megérdemelné, hogy ismét ő lehessen az. Anno Maradona kb. egyetlen értelmes döntése az volt, hogy őt tette meg kapitánynak. VB-n is, mikor belenézett Romero szemébe, és megmondta neki, hogy öcsém te ma hős leszel... az kész.
És persze ez: http://youtu.be/cKwzYPje4bA" target="_blank =D>

Vamos El Jefecito!
Még mindig Messi a CSK és Masch csak a helyettese.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZolTano
Jugador d'estrella

2015.01.03. 13:21:40

a kisfőnöknek sztem is játszania kell!!!
ilyen kezdőt tudok elképzelni, amit el kéne kezdeni erőltetni, mert sztem sokat ki lehetne belőle hozni:

Bravo

Bartra--------- Pique----------Alba

---------- Masch------------------------
---------------------Busi------------------
------ Rakitic---------------------------------
------------------------------------ Iniesta-----
-------------Messi---------------------------------
-------------------------------Neymar-------------
------------------Suarez-----------------------------
barca0417
Entrenador del Barça

2015.01.03. 13:14:41

Egyetértek. Hiába Busquets eleganciája és intelligenciája, itt van egy olyan játékos, aki ténylegesen szűri az ellenfél támadásait, de emellett képes megjátszani a labdát és nem favágó módra belerúg amerre áll. És ezért őneki kéne lenni az elsődleges vkp-nak arra a posztra. Ez is egy fontos elem lenne a megújulásnak egy igaz erőteljes de ügyes középpálya. Mascheranoval-Rakiticcel és Iniestával fémjelezve.
Kép
Lezárt