Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az se volt semmi, ahogy ennek a kontrának véget vetett: http://youtu.be/6Mv6SJmvuvg?t=1h13m51s" target="_blank
shutterisland írta:mondjuk az első gólnál szerintem legalább annyira hibás a játékos, aki több méteres előnyből nem tudta megszerezni az ívelést, mert megelőzték, mint mascherano, aki kockázatot vállalt.
aztán persze szépen megetette torres.
a tiziért se feltétlen okolható, egyrészt beleszaladt juanfran, másrészt meg nem is volt tizi csak szabadrúgás a vonalról.
ennél általában csak jobb meccsei vannak persze.
Mindenért ő a hibás.Yokozuna írta:Ő meg tényleg Mascnak köszönheti, hogy egyáltalán pályán lehet. Amíg Busquets egy helyben toporog, Mascherano vagy Piqué viszi fel a labdát, vagy szerel helyette.hank1ee írta:Kár, hogy Busquets csak a mezszámot örökölte meg.
Ugyan úgy, mint Xavi, rendkívül intelligens játékos. Nem hiába nyilatkozta, hogy Xavival nagyon jól elbeszélgetnek a labdarúgásról.Még azt figyeltem meg, hogy az edzők szinte mindig őt hívják oda utasításokat, tanácsokat adni. Ő a főnök, csak nincs karszalagja
Ő meg tényleg Mascnak köszönheti, hogy egyáltalán pályán lehet. Amíg Busquets egy helyben toporog, Mascherano vagy Piqué viszi fel a labdát, vagy szerel helyette.hank1ee írta:Kár, hogy Busquets csak a mezszámot örökölte meg.
Jobb is a mostani Xavinál.messideco írta:Még azt figyeltem meg, hogy az edzők szinte mindig őt hívják oda utasításokat, tanácsokat adni
Ő a főnök, csak nincs karszalagja.
Mondhatjuk, hogy "ötös" a teljesítménye?Bob_Marley írta:Mondjuk volt ilyen játékosunk évekig, Mascherano szépen átvette az örökségét.
Sajnos nem egy Mangala vagy Hummels....lui1698 írta:]Jó értelemben egy fanatikus állat. Megy mindenért, nem érdekli, hogy közben 4 bordáját széttöri, mert csak az számít, hogy tisztázzon.
És bónuszként, ma még Piqué is fel tudott nőni hozzá.
Jó értelemben egy fanatikus állat. Megy mindenért, nem érdekli, hogy közben 4 bordáját széttöri, mert csak az számít, hogy tisztázzon.Bob_Marley írta:Lassan nagyfőnöknek is lehetne hívni. Ő a mi Godínunk (aki a túloldalt játszik most félelmetesen), hihetetlen milyen hasznosan tolja a kopasz. Olyan mintha kettő Mascherano lenne a pályán és mindenhol szerel.Az egyik legjobb és legfontosabb játékosunk jelenleg.
Még mindig Messi a CSK és Masch csak a helyettese.lui1698 írta:Azt hiszem tényleg nem sokan voltunk akik pártoltuk az ide hozatalát. Viszont arra emlékszek, hogy mi ketten Bob-bal már elég régen élünk át erős orgazmust azoktól a becsúszásaitól, amiket Kazincbarcikán indít és a vége az, hogy labda valahogy nincs az ellenfélnél.
Sok volt az olyan vélemény, hogy favágó meg hentes, és ezt rá is lehetett mondani valamilyen szinten a pool'-i időszakára, de nálunk egyértelműen elhagyta ezeket, és csak ezek maradtak:
http://youtu.be/lmVSQ71zdKY" target="_blank
Sajnálom, hogy nem játszik sűrűbben Busi helyén, mert idén ez szerintem indokolt lenne elnézve a két emberke teljesítményét. Ráadásul jól is jönne néha keményebb ellenfél ellen egy-egy olyan odalépés ami nem azt sugallja, hogy épp a Love Parade-ről jött és epres kotont akar kérni, hanem hogy "kisfiam itt, ha vigéckedni szeretnél az fájdalmas lesz".
Ja, és nem igazán tudom, hogy most Tata-nál ki a válogatott csk-ja, de abszolút megérdemelné, hogy ismét ő lehessen az. Anno Maradona kb. egyetlen értelmes döntése az volt, hogy őt tette meg kapitánynak. VB-n is, mikor belenézett Romero szemébe, és megmondta neki, hogy öcsém te ma hős leszel... az kész.
És persze ez: http://youtu.be/cKwzYPje4bA" target="_blank![]()
Vamos El Jefecito!