@@Laguna@@ írta:Az a probléma, hogy itt mindenki felhergelte a másikat, hogy Villa így, Villa úgy, és amikor lehet, porba tiporják... ha jól megnézitek a meccset hiányzik a csapatból. Az amit a meccsek közben csinált, most hiányzik. Amikor nem hozzá került a labda helyet csinált, húzta az ellenfelet, és nem azért volt sokat lesen, mert béna, hanem mert mindig ugrásra készen állt.
Nem akarok nagyon belemenni a "mennyire jó/rossz, hasznos Villa?" témába, különben én is sokszor védtem őt a hasznos munkájával és mert egyszerűen benne több van, de most jelen pillanatban a csapat olyan helyzetben van, amiben az őszi Villával is csak a létszám nőne (bár lassan azt is értékelni kell...) A vele kapcsolatos elfogultság szerintem ugyanannyira túlzó, mint amennyire a szidalmai voltak.
És attól hogy valaki a gyengébb nemhez tartozik, még ne legyen leszólva! Bocs... nem akarok személyeskedni, nem akartam bunkó lenni, meg valszeg a mai rosszkedvem is közrejátszott....
Hmm, hát sajnálom, hogy neked ez így jött le, én nemhogy leszólni akartam a hölgyeket, hanem örülök, hogy vannak/vagytok, érdeklődtök a foci iránt, ez tök jó.