Én is örülnék valamelyiküknek csak sajnos felesleges mert mindkettő középen jó és nem szélen Ibra meg úgyis marad.szajko írta:Ha Villa jönne valóra válna az álmom az, hogy a Torres-Villa kettősből egyet leigazolunk.![]()
Remélem leigazoljuk.
Barca Igazolások 2009-2010
-
- Barça C
Szerintem Villa-ért oda lehetne adni Csigát+pénzt.
Szerintem nem mind. És nem is feltétlen Pedro elé kéne, hanem mellé. Pedro nagyon jó. Villa nem szélső. Tavaly őt akartam, de akkor is csak középre.Sanama írta:Nemtudom... Szélsők közül akiket felsoroltál Pedro mutatott annyit mint ők, szerintem.kabekabe írta:Majd meglátjuk mi lesz az elnökválasztáson, aztán meglátjuk ki jön, ki megy. Egyébként Villa-nak nem örülnék, nem a szélre való, Bojan kevesebbet játszhatna, Ibra sem tudna beilleszkedni. Inkább Mata, Perotti, Pablo, Capel, Özil, Di Maria, Navas, közülük kéne vki, v Cesc, de sok igazolás nem kell, rombolja az egységet.
Nemtudom... Szélsők közül akiket felsoroltál Pedro mutatott annyit mint ők, szerintem.kabekabe írta:Majd meglátjuk mi lesz az elnökválasztáson, aztán meglátjuk ki jön, ki megy. Egyébként Villa-nak nem örülnék, nem a szélre való, Bojan kevesebbet játszhatna, Ibra sem tudna beilleszkedni. Inkább Mata, Perotti, Pablo, Capel, Özil, Di Maria, Navas, közülük kéne vki, v Cesc, de sok igazolás nem kell, rombolja az egységet.
Majd meglátjuk mi lesz az elnökválasztáson, aztán meglátjuk ki jön, ki megy. Egyébként Villa-nak nem örülnék, nem a szélre való, Bojan kevesebbet játszhatna, Ibra sem tudna beilleszkedni. Inkább Mata, Perotti, Pablo, Capel, Özil, Di Maria, Navas, közülük kéne vki, v Cesc, de sok igazolás nem kell, rombolja az egységet.
Ha Villa jönne valóra válna az álmom az, hogy a Torres-Villa kettősből egyet leigazolunk.
Remélem leigazoljuk.

Remélem leigazoljuk.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy Bojan önszántából elmenjen innen, érződik rajta a kötődés a klub iránt. Az meg nagyon ronda dolog lenne ha Pepék küldenék el őt. Én személy szerint max kölcsönbe adnám őt, de vásárlási opció meg egyebek nélkül.Lionel85 írta:Pedig jobb, hogy hozzászoksz a gondolathoz, hogy Bojan bármikor elhagyhatja a csapatot a nyár folyamán, mivel Guardiola nem számol vele, mióta ő az edző. Rijkaardnál nagyszerűen játszott, több lehetőséget kapott, de nem Pepnél.pety27 írta:Villa és Fabregas elég is lenne talán...De az hogy Bojant is adnánk szerintem kamu,legalábbis remélem..
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pedig jobb, hogy hozzászoksz a gondolathoz, hogy Bojan bármikor elhagyhatja a csapatot a nyár folyamán, mivel Guardiola nem számol vele, mióta ő az edző. Rijkaardnál nagyszerűen játszott, több lehetőséget kapott, de nem Pepnél.pety27 írta:Villa és Fabregas elég is lenne talán...De az hogy Bojant is adnánk szerintem kamu,legalábbis remélem..

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha úgy nézzük, a Bojan-Pedro csatát-abban a kérdésben, hogy melyikük hajt nagyobb hasznot a csapat számára, Pedro nyerte. Azt is meg kell vizsgálni, hogy egy esetleges Messi-Ibra-Villa hármas mögött melyiküknek milyen szerep juthatna. Itt is Pedro juthat több lehetőséghez, ugyanis akár Ibra, akár Villa, akár Messi pihen, minden esetben az egyik szél szabadul majd fel. Ott pedig Pedro jobban használható, mindamellett gólerős is. Bojannak akkor lehet jövője a csapatnál, ha középcsatárként ér olyan szintre, ami a kezdőbe repíti. ehhez viszont meccsrutin, rendszeres játék kellene neki. Azt itt nem lehetséges. egy kölcsönszerződés ideális lenne-főképp a Villa üzlet részeként.
Ha jön Fabregas is, úgy Bojan kölcsönadása szinte biztos. Ez esetben Ini is fel-fellép majd a balszélre. Ha középre nem érkezik senki, úgy akár maradhat is Bojan, 4 támadó kevés egy szezonra( igaz, ott van még Jeffren is, ő is egyre jobb).
Ha jön Fabregas is, úgy Bojan kölcsönadása szinte biztos. Ez esetben Ini is fel-fellép majd a balszélre. Ha középre nem érkezik senki, úgy akár maradhat is Bojan, 4 támadó kevés egy szezonra( igaz, ott van még Jeffren is, ő is egyre jobb).
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
Bojan elküldését nem tartanám kamunak. Nem sok sót eszik meg ő itt mióta Pep az edző. Egy a Barca számára előnyös szerződés kötnek a Valenciával opciós joggal Bojanra. Nem olyan hihetetlen ez szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- pety27
- Capitá del Barça
Villa és Fabregas elég is lenne talán...Sanama írta:El Mundon a következőket írják:
Villa Barca játékos. Marcára hivatkoznak persze.
Egy 'Superdeporte' nevezetű újság szerint, Villa-n kívűl Matat is el akarja hozni Pep Guardiola. Ez szerintem kamu,mert minek kellene Mata?
Illetve,azt is közli a Marca,hogy Fabregas hazatér a nyáron.

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
El Mundon a következőket írják:
Egy 'Superdeporte' nevezetű újság szerint, Villa-n kívűl Matat is el akarja hozni Pep Guardiola. Ez szerintem kamu,mert minek kellene Mata?
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom mit gondoljak erről a Villa hírről. Elég sok helyen megjelent a hír és sehol nem olvastam a cáfolatát. Elképzelhetőnek tartom egyébként. Villa jó kis játékos csak az a kérdés mit akar Pep játszatni vele. Kár lenne érte ha kiraknák szélsőnek. Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek hogy 2 csatáros játékra állunk át, Messi pedig szabadon lófrálhat a pálya minden pontján papíron pedig a két támadó mögött van a posztja. Ez így számomra nem hangzik rosszul, már csak azt kell kivárni, hogy mi lesz belőle.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Én személy szerint nagyon örülnék Villa érkezésének!Jól cselez,lő és ha kell akkor jól ad is be!!!Plusz még itt vannak a barátai is akivel a válogatottból már jól ismerhetik egymást!Sztem jó igazolás lenne és csak reménykedni tudok benne h igaz a hír miszerint csomagol és jön hozzánk!!!
Ja és én még most is nagyon nagyra tartom az gesztusát h még a fizetését is lejjebb engedte volna csak h ide igazolhasson!!!!
Vagyis: GYERE VILLA!!!!!!!!
Ja és én még most is nagyon nagyra tartom az gesztusát h még a fizetését is lejjebb engedte volna csak h ide igazolhasson!!!!
Vagyis: GYERE VILLA!!!!!!!!

Véleményem szerint jön Villa a nyáron és jól tudod, hogy abarca6 írta:Szerintetek Villa tényleg jon??
Mekkora esélyt láttok rá?
Ha jonne az maga lenne a menyország.
Ja és tudtommal a 7-es mez szabad
7-es mez szabad, még remélem kb. 1 hónapig
Amit leírtál én is nagyon furcsának találom, pontosabban azt, hogy egyik fél sem reagált, pedig ilyen esetekben már másnap mindenki cáfolja, de most nem. Remélem ez azt jelenti, hogy tényleg van valami a háttérben (olyan vihar előtti csend), és lehet, hogy tényleg a mi játékosunk lesz Villasocio66 írta:Ugyanúgy a Marca-ra hivatkozik mindenki,innentől kezdve lényegtelen,hogy öt,vagy huszonöt helyen hozzák le a hírt.
Senki nem szólalt meg egyik klubtól sem és a hivatalos oldalakon sincs semmi cikk,vagy reagálás.
Én is nagyon várom őt és fellelkesülök ezeken a cikkeken olykor,de sok átigazolási szezont átéltünk már,tudjuk hogy az újságok által leközölt hírek 95%-a csak azért születik meg,hogy el lehessen adni a lapot.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azt szerintem nem lehet mondani, hogy Alves rossz igazolás volt, sőt. Számos zseniális megmozdulása és meccse volt nálunk. Az utóbbi időben egy kissé fásult ő is, de azt hiszem ez érthető valamilyen szinten. Túl sok ideje nincs pihenni! Amúgy szvsz világklasszis jobbhátvéd aki rosszabb periódusát éli jelenleg. Ennyi az egész!Riquelme10 írta: Alves (35+5m) aki sokat fut le fel és átrugja a labdát a pálya másik oldalára,

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Riquelme10
- Barça B
Belegondoltatok már h Pep hány jó igazolása volt mióta itt van?
A válasz igen 0. Eddig azt hittem h Piqué legaább at ő érdeme e most mondta h az is csak Txixié. De szerintem a nevek önmagukért beszélnek: Alves (35+5m) aki sokat fut le fel és átrugja a labdát a pálya másik oldalára, Keita akinek még egy jó felpassza se vt ő csak védekezik (15-20m) Csigrinszij (25m) de majd jó lesz csak ha játszik mindig kapunk róla egy gólt , Zlatan(70m) Ha úgy játszana mint az Interben megért volna annyit, de nem úgy játszik, lassú és a barcába még egy embert se cselezett ki. Hleb (kb. 20m) idehozta egy vagyonért és még lehetőséget se adott neki, de minek hozta ide csak elbaszta a pályafutását, Cácerest nem ő hozta ide az már le vt zsírozva korábban, ő se tartozott Pep kedvencei köze pedig ügyes (lásd a juvéből kiemelkedik Jhv-ként pedig belső védő lenne) sztem lehet jobban ad be mint Alves bár az nem nehéz, őt is elpazaroltuk pedig kéne. Sylviho is milyen jó volt és mennyit játszott, pedig a Bl döntőbe bebizonyította h simán jobb mint Abidal vt akkor. Helyette jött Maxwell aki személyes kedvencem, ő ajaxnevelés félig, ahol bkp volt (most ott Keita [auto_cenzúra]) ügyes, technikás szetm ő tökéletes a Barcába, de őt is Laporta hozta ami látszik is mert sztem jobb mint Abidal aki nem tud támadni és 1-1 ben se jó (egy Barcába??), és ha nem lenne sérült nem is játszana pedig akárhol játszik mindig jó, hoz egy jó átlagot és nannak fontos gólpasszai is amik pontokat értek, bár szerintem többet is vállalhatna. hátha majd idén??
+Toure vs Busquets+Henry Bojan??? ezeket se értem pedig elég evidensnek tűnnek edig az eredmények őt igazolták mostmár nem, sőtt.
Én már csak reménykedem. Az utolsó 10barca meccsen annyi rossz döntése vt, h az már nekem sok. Elfogult vagyok ne szidjatok, de én így látom.
Messi utolsó 5 meccse [auto_cenzúra] vt főleg azéárt mert fáradt pihennie kellet volna.
A válasz igen 0. Eddig azt hittem h Piqué legaább at ő érdeme e most mondta h az is csak Txixié. De szerintem a nevek önmagukért beszélnek: Alves (35+5m) aki sokat fut le fel és átrugja a labdát a pálya másik oldalára, Keita akinek még egy jó felpassza se vt ő csak védekezik (15-20m) Csigrinszij (25m) de majd jó lesz csak ha játszik mindig kapunk róla egy gólt , Zlatan(70m) Ha úgy játszana mint az Interben megért volna annyit, de nem úgy játszik, lassú és a barcába még egy embert se cselezett ki. Hleb (kb. 20m) idehozta egy vagyonért és még lehetőséget se adott neki, de minek hozta ide csak elbaszta a pályafutását, Cácerest nem ő hozta ide az már le vt zsírozva korábban, ő se tartozott Pep kedvencei köze pedig ügyes (lásd a juvéből kiemelkedik Jhv-ként pedig belső védő lenne) sztem lehet jobban ad be mint Alves bár az nem nehéz, őt is elpazaroltuk pedig kéne. Sylviho is milyen jó volt és mennyit játszott, pedig a Bl döntőbe bebizonyította h simán jobb mint Abidal vt akkor. Helyette jött Maxwell aki személyes kedvencem, ő ajaxnevelés félig, ahol bkp volt (most ott Keita [auto_cenzúra]) ügyes, technikás szetm ő tökéletes a Barcába, de őt is Laporta hozta ami látszik is mert sztem jobb mint Abidal aki nem tud támadni és 1-1 ben se jó (egy Barcába??), és ha nem lenne sérült nem is játszana pedig akárhol játszik mindig jó, hoz egy jó átlagot és nannak fontos gólpasszai is amik pontokat értek, bár szerintem többet is vállalhatna. hátha majd idén??
+Toure vs Busquets+Henry Bojan??? ezeket se értem pedig elég evidensnek tűnnek edig az eredmények őt igazolták mostmár nem, sőtt.
Én már csak reménykedem. Az utolsó 10barca meccsen annyi rossz döntése vt, h az már nekem sok. Elfogult vagyok ne szidjatok, de én így látom.
Messi utolsó 5 meccse [auto_cenzúra] vt főleg azéárt mert fáradt pihennie kellet volna.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."
Csukás Róbert
Csukás Róbert
-
- Jugador d'estrella
Én is egyetértek, a goal.com-on is ugyanezt írták, illetve hogy most is a bal szélről beindulva kezdi a támadásokat általában. Sztem jól illene a csapatba. Két aggályom van ugyanakkor az egyik, hogy Bojant nem lenne szabad eladni, szakmai és morális/lelki okokból sem. A másik hogy ha már az első igazolásnál 40 millát kiteszünk az asztalra és akarunk még kp.-t és jobb +- bal hátvédet venni akkor azt azt jelenti hogy idén is 80-100 milliót el kell költeni. Persze ha belefér én nem bánom.Dave87 írta:Szerintem pont Villa illene a leginkább a Barcába.
Én még mindig azt mondom, ennek a csapatnak egy olyan csatár kell, aki gyors, jól cselez és robbanékony, ki lehet ugratni. Villa minden feltételnek megfelel. Jó, nem egy Eto'o gyorsaságban, de Ibrát megeszi hatszor. Nem kéne hónapokig csiszolgatni, mire megszokná a játékunkat, felvenn
Tuti, hogy kamu ez a hír, hogy szóban megegyeztek volna. Én a Marca-nak már azt sem hiszem el, amit kérdez. Kiestünk a BL-ből, ezért keltik itt a feszültséget.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek, tökéletes összefoglalása annak, miért is lenne ideális Villa.Kalap1988 írta:Ti komolyan nem tudjátok elképzelni Villat a szélen? Srácok, lányok! Nálunk nem vonalszélsők vannak elől! Hanem gólratörő, amolyan kicsit jobban a szélen helyezkedő csatárok:D (hu de csúnyán fogalmaztam,de értitek. Nem az alapvonalig kell lecselezni és beívelni! Hanem befelé húzni, lőni, összejátszani a kp-val, illetve Maxwellel/Abidallal, na meg centerezni jelen állás szerint Ibrának. Erre tökéletes ő. Simán megver egy védőt egy az egyben, még a tavalyi Henrynál is sokkal hatékonyabb lenne, ráadásul gólerősebb. Alacsony súlypont. Jól cselez, jól lő. Mi kell még? (szabadrúgásoknál is elnézném néha nem mellesleg:)
Sokadszorra mondom, szerintem a 4-3-3 marad. Ebben nem lesz változtatás, hiába játszik Messi középen mostanában.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
off: zsír az avatárod.Barcaboy08 írta:A tegnapi sajtótájékoztatón,természetesen feltették ezt a kérdést Penek,hogy mit tud Villáról,háát elég szkeptikusan fogalmazott....mindenesetre az tény,hogy kell egy nagyon hatékony befejező csatár mert az elég savankás,hogy lassan Piqué-nek kell ellátni a csatárposztot is...nem tudom.... remélem ma legalább összeszedi magát Zlatan,és megmutat valamit az év eleji formályából.....

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
A tegnapi sajtótájékoztatón,természetesen feltették ezt a kérdést Penek,hogy mit tud Villáról,háát elég szkeptikusan fogalmazott....mindenesetre az tény,hogy kell egy nagyon hatékony befejező csatár mert az elég savankás,hogy lassan Piqué-nek kell ellátni a csatárposztot is...
nem tudom.... remélem ma legalább összeszedi magát Zlatan,és megmutat valamit az év eleji formályából.....

[/quote]
--------Villa------Ibra------
--------------Messi---------
Zlatan jövőre biztos jobb lesz a játékban is, ráadásul Villa érkezése is jót tehet neki.[quote]
Nekem is csak ez tűnik ésszerűnek. Guardiola lehet hogy feléleszti a klasszikus irányító posztot. Egy 3. támadó a csatárok mögött.
Talán így lesz.
Amolyan 4-1-3-2 talán.
--------Villa------Ibra------
--------------Messi---------
Zlatan jövőre biztos jobb lesz a játékban is, ráadásul Villa érkezése is jót tehet neki.[quote]
Nekem is csak ez tűnik ésszerűnek. Guardiola lehet hogy feléleszti a klasszikus irányító posztot. Egy 3. támadó a csatárok mögött.
Talán így lesz.

Ugyanúgy a Marca-ra hivatkozik mindenki,innentől kezdve lényegtelen,hogy öt,vagy huszonöt helyen hozzák le a hírt.
Senki nem szólalt meg egyik klubtól sem és a hivatalos oldalakon sincs semmi cikk,vagy reagálás.
Én is nagyon várom őt és fellelkesülök ezeken a cikkeken olykor,de sok átigazolási szezont átéltünk már,tudjuk hogy az újságok által leközölt hírek 95%-a csak azért születik meg,hogy el lehessen adni a lapot.