Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hullámvölgy? 2,5 évet én nem neveznék hullámvölgynek. Mert Bojan elmúlt időszaka egy nagy szakadék, és abban voltak néha kisebb dombocskák, ha már a hullámvölgyes hasonlatnál vagyunk. 2008-s szezonja ígéretes volt, de azóta látványosan kínlódik. Sztem neki is jobb lenne, ha elmehetne olyan csapatba, ahol állandó játéklehetőséget kapna, ahol magára találhatna, ahol visszajöhetne az önbizalma, és ahol akár húzóember is lehetne, mert itt nálunk ezekre nem látom számára a lehetőséget.messiisten írta:Srácok. Miért akarjátok eladni mindenképp Bojant? Most ok hullámvölgy. Na de azért 2008-ban sztetek mi lett volna ha ő nincs. Sztem ennyit meghálálhatunk neki h több bizalmat és esélyt kap.
Emlékeim szerint ha vmennyire is de veszélybe volt a béel szereplés is az utolsó fordulókig szoros volt.mindorokke_barca írta: Én mindig pártolom Bojant, de miért, mi lett 2008ban, hogy ő volt nekünk?
Év hsz-e jelöltmindorokke_barca írta:Én mindig pártolom Bojant, de miért, mi lett 2008ban, hogy ő volt nekünk?Na de azért 2008-ban sztetek mi lett volna ha ő nincs
Amint elolvasod a hsz-eket megtudod ki miért akarja eladni.messiisten írta:Srácok. Miért akarjátok eladni mindenképp Bojant? Most ok hullámvölgy. Na de azért 2008-ban sztetek mi lett volna ha ő nincs. Sztem ennyit meghálálhatunk neki h több bizalmat és esélyt kap.
Én mindig pártolom Bojant, de miért, mi lett 2008ban, hogy ő volt nekünk?Na de azért 2008-ban sztetek mi lett volna ha ő nincs
Azért az utóbbi igazolások igenis jók voltak.detabarca írta:Igazából egy bajom van ezzel kapcsolatban. Látom magam előtt, ahogy Bojan sírva fakad, hogy ő itt akar "játszani", valamint ismervén a csapat igazolások terén nyújtott fantasztikus döntéseit, nem lesz ebből semmi.
Valójában boldogabb lennék, ha felnőne a feladatához, de nem sok esélyt látok rá. A Transfermarkt szerint 15-öt ér, ha a Poolnak megér 20-at, akkor én küldeném elsőbbségivel.