Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figy, mondtam én egy szóval is, hogy vegyük meg a világ legjobb szélsőjét???????? Segítek, nem mondtam ilyet. Olyan játékos kell, aki képes elfogadni, hogy nem ő lesz a namber van, ahogy Torrente barátunk mondaná. De, Guily-nél mindenképpen jobb képességű játékos kell! A Werder ellen jól játszott, de mi van a maradék húsz meccsel kábé, ahol szintén pályára lépett? Olyan kell, aki be tud ugrani bármikor és hozzá tud tenni a játékhoz, ha valakire nem lehet számítani. A jövőben is lesznek sérülések és formaingadozások, és nem mindig lesz rá ennyi ideje, hogy formába lendüljön.Kralo írta:Okés. Nézzük sorjában:
Nem akarunk lemaradni a Chelsea és Real mögött igazoljuk le C.Ronaldot vagy Joaquint vagy Kakát (mind1 csak felkapott neve legyen az illetőnek), végülis majd csak elüldögélnek a kispadon.
Nem mondod fantasztikus teljesítménynek, de mérget vennék rá, ha Messi csinálja ugyanezt, akkor százával jöttek volna hsz-ek a topicjába, és készültek volna a rajongói videók (persze lehet hogy nem tőled).
Egyébként ne haragudj nem akartam személyeskedni meg letámadni. Csak betelt a pohár, hogy a csapat szerényebb képességű játékosait sokan elküldenének, pedig ők legalább olyan fontos részei a csapatnak.
Giulyt például mindig a Barca bonus playerének tartottam, mindig akkor lep meg pozitív értelemben, amikor a leginkább kell.
Én is ugyanezt mondtam, amit a Werder ellen játszott, amig a csapat is(20 percig) az fantasztikus volt, írtam is, hogy az még Messi becsületére is válna csak néztem, hogy vajon mit reggelizhetett, vagy talán bevett 1-2 speed-et, vagy mittom én.Kralo írta:Nem mondod fantasztikus teljesítménynek, de mérget vennék rá, ha Messi csinálja ugyanezt, akkor százával jöttek volna hsz-ek a topicjába, és készültek volna a rajongói videók
Először is nem szálltam rá senkire. Mindig azon agyalok, hogyan lehetne jobb a csapat. Per pillanat úgy látom, hogy nélküle (vki mással) jobbak lehetünk még ennél is. Az erősítés pedig szükséges, ha nem akarunk lemaradni a Chesea, a Real, vagy bánom is én kik előtt. Még egyszer mondom, én nem utálom őt, de a jelenlegi teljesítményével nem vagyok kibékülve. A Werder ellen jól játszott az elején (a fantasztikus jelző szerintem egy kicsit erős), elismerem. De ezért még nem változik meg a véleményem vele kapcsolatban.Kralo írta:Csak tudnám miért kell rászállni mindig egy-egy játékosra... hol Oleguer hol Giuly.Giuly hány gólt szerzett Barcelonában eltöltött első szezonjában? Az hogy tavaly és idén már nem tud ennyit nyújtani nem csoda, van elötte egy Messi. Ő csupán akkor kerül sorra, ha Messi sérült vagy pihen. Ennek ellenére tavaly Milan ellen ő lőtte a továbbjutást eldöntő gólt, idén ő adta az első gólpasszt egy sorsdöntő mérkőzésen a BL-ben. Első 20 percben meg fantasztikusan játszott... De még lehetne kiemelni róla dolgokat, Monacoban se volt béna gyerek.
Grecki mi az, hogy nem a múltból kell megélni??? Werder elleni meccs az bizony nagyon rég volt...
Ez pedig az én véleményem volt.
Oke elfogadom ervelesedgrecki írta:....Mondom midezt úgy, hogy a mai napig ő a kedvenc játékosom!!!!
1 szóval sem mondtam, hogy utálom, de egyszer volt Budán kutyavásár... Eltalálta piszkosul, nem mondom, gyönyörű gól volt, csak hát nem a múltból kell élnie. A jelenlegi teljesítménye alapján ítélem meg, én nem vagyok megelégedve vele, még akkor sem, ha az utóbbi meccseken jobban játszik. De ez az én véleményem, nem muszáj egyetértenünk. Az viszont biztos, hogy nem vagyok egyedül így.Szakacs írta:Gondolom akkor is utaltad amikor golt lott a milannak, sot egy akarmilyen magyar jatekos is megcsinalta volna pont ugygrecki írta:Asszem 5 méterre még én is tudok pontosan passzolni, úgy hogy védők nem zavrnak benne, de sztem mg a nem létező 10 éves unokaöcsém is...leveszi es ballal kozelrol, pontosan hm
Gondolom akkor is utaltad amikor golt lott a milannak, sot egy akarmilyen magyar jatekos is megcsinalta volna pont ugygrecki írta:Asszem 5 méterre még én is tudok pontosan passzolni, úgy hogy védők nem zavrnak benne, de sztem mg a nem létező 10 éves unokaöcsém is...
A végén még kiderül, h te is meg tuttad volna tennigrecki írta: Adott egy gólpasszt a Werder, meg a Sociedad ellen. És akkor mi van? Ezt egy átlagos magyar futballista is meg tudta volna tenni.
Egész éves munkáját nézhetjük, mert nem volt csere.LG írta:[
Egész éves munkákát sztem ne nézzük, mert csere voltA Bremen ellen meg azt se felejtsd el, h adott 1 golpaszt+nagyon jol játxotott. Nekem mind1, h m1-e, vagy marad, de ha jol játxik, akkor ismerjük már el azt is
Egész éves munkákát sztem ne nézzük, mert csere voltBarcaforever írta:Jah persze, eszméletlen magára talált.Ez a Soceidad hanyadik a bajnokságban?Los Barrachos írta:Ma is dícséret illeti Gyulát, kitette szívét-lelkét a csapatért és meg is hálálta a közönség a vastapsal, amit többedmagával kapott, bár az 1-0 miatt nem felhőtlen az öröm. Giuly viszont felszántotta a pályát és ugye ő adta Ronaldinhónak a gólpasszt. Örülök, hogy magára talált Ludo![]()
![]()
Azért nehogy már megint Isten legyen mert az utolsó helyezet csapat ellen tud vmit felmutatni.Hál'isten h legalább ellenük....
Azért nézzük már vissza az egész éves munkáját.![]()
Pl:Werder Bremen.Az vmi hatalmas volt mikor Guddy kapufája előtt ugrált fel-le a labda elöl.A folytatást meg sztem meg se említem.
Én bizony nem állok ki mellette, játszik de nem úgy ahogy egy barcelonai jobb oldali középpályásnak kéne.
Csak azt felejted el, hogy előtte Messi játszott azon a poszton, alig kapott lehetőséget, most neki önbizalmat kell szerezni, és pont az ilyen Sociedad elleni meccsekkel tudja jól visszanyerni önbizalmát és régi formáját, amikor idekerült a Monacótól. Lesz még jobb is GiulyBarcaforever írta:Jah persze, eszméletlen magára talált.Ez a Soceidad hanyadik a bajnokságban?![]()
![]()
Azért nehogy már megint Isten legyen mert az utolsó helyezet csapat ellen tud vmit felmutatni.Hál'isten h legalább ellenük....
Pl:Werder Bremen.Az vmi hatalmas volt mikor Guddy kapufája előtt ugrált fel-le a labda elöl.A folytatást meg sztem meg se említem.
Én bizony nem állok ki mellette, játszik de nem úgy ahogy egy barcelonai jobb oldali középpályásnak kéne.
azért el nem küldeném(max idény végénEnrique írta:Én most is elküldeném.![]()
Nem tudom, én továbbra sem látok semmi fantáziát a játékában... Annyi kínálkozó lehetőségből, amennyi előtte adódik meccsenként, sokkal, de sokkal jobban is ki lehetne jönni...![]()
Erről van szó.Barcaforever írta:Jah persze, eszméletlen magára talált.Ez a Soceidad hanyadik a bajnokságban?Los Barrachos írta:Ma is dícséret illeti Gyulát, kitette szívét-lelkét a csapatért és meg is hálálta a közönség a vastapsal, amit többedmagával kapott, bár az 1-0 miatt nem felhőtlen az öröm. Giuly viszont felszántotta a pályát és ugye ő adta Ronaldinhónak a gólpasszt. Örülök, hogy magára talált Ludo![]()
![]()
Hát azért azt az állítást akár vissza is szívhatnád, h nem tudsz mást, aki az ő posztjára jobb és tűri a padot...mixer írta:Én birom Gyulát.Amellett, hogy vannak elképesztő(gyenge) mecsei,ha kell mindig oda teszi magát és fontos gólokat lő.Elég sok helyzetet kihagy, de nem tudnék a helyére jobbat aki tűri a padot és hasznos is lenne.![]()
Go Gyula![]()
![]()