Boixos írta: ebben is igazad van. de, h maradjunk az izraeli példánál, nekik annyiban van "könnyebb" dolguk a válogatotthoz való pozitív hozzáállásban, h az ő csapatuk soha sem tudott felmutatni olyan eredményeket, mint a miénk. így, mivel eleve nem várnak el tőlük "semmit" sem, csalódni sem fognak akkorát (az már egy más kérdés, h kicsit másképpen is állnak a hazájukhoz, mint mi a sajátunkhoz.

tisztelet a kivételeknek.) talán nekünk is változtatni kellene az elvárásainkon, visszavenni egy kicsit, meg reálisabban nézni a dolgokat, nem pedig akarva, akaratlanul is mindig a régebbi, a maiaknál sokkal nagyobb zsugásokhoz mérni magunkat.
én is elnézést kérek az offért!!!
JR Riquelmét a kispadra!
Utoljára offolok: az elvárásokkal kapcsolatban igazad van. De engem nem érdekel a múlt, sem a világranglista, sem semmi más. Ez jelenleg a mi válogatottunk. Szerintem sokkal több van a srácokban, mint amit mostanában elértek, még bízom abban, hogy előbb-utóbb ez ki is jön.
De az tény, hogy ha a MAGYAR VÁLOGATOTT meccseit nézem, olyan érzés fog el, ami más meccseken nem(Barca-meccseken sem). A himnuszt végigkönnyezem, az egész meccs alatt az egekbe szökik a pulzusom... Nekem ez a legfontosabb. Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de azt is tudom, hogy kevesen vagyunk így. Kevesebben, mint kellene.
ON
Riquelmét akarom a Barcába!!!!