Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
miihii
KHAL

2009.12.14. 13:38:19

Fecooo írta:.
MIÉRT kellett ezt?
Kábé azért,mert ugye elég sok támadást kap a reál tőlünk ezek miatt a sorozatos bírói segítségek miatt.Most,h EGY precedenst fel tudnak mutatni idén ellenünk,gyorsan meglovagolják,h ezzel is eltereljék a figyelmet a sajátjaikról.
Ilyenkor bújik ki a szög a zsákból...Mindegyikőjük azzal jön,h ezek a sajtóhírek kacsák,nem érdemes foglalkozni velük,csak a példányszám miatt keverik azt a bizonyost.Ezt egészen addig tartják így,amíg nem a BARCA a támadás középpontja.Most,h a szavahihetőségéről híres Marca kijelenti,h Gonzales a mi bírónk,és kijelentik,h ennyi meg annyi szabálytalan büntetőt ítélt nekünk,máris egy hiteles hírforrás.
Gondolom hallani fogjuk még ezt a benyögést jónéhányszor,annak ellenére,h az odaátról érkező fórumerek folyamatosan azt is hangoztatják,h mennyire nem érdeklik a madridistákat a bírók hibái.Jah,addig nem,amíg róluk van szó.
A másik dolog pedig az általam korábban bővebben kifejtett szánalmazás.BAGOLY MONDJA!!!Mi vagyunk szánalomra méltóak,mert az úri klub úri szurkolói (oldala) salakanyagkeverése mindig jogos,hiteles és minden vitán felül áll gondolom.Ccc...
Annyi gerincesség szorulhatott volna beléjük,h akkor is hangzatos dolgokat raknak ki a cikkekbe,amikor (nem is) egy szabályos gólt vesznek el az ellenfeleiktől és akkor is,amikor ők jutnak jogtalan büntetőhöz,ezáltal pontokhoz.
Jah,de ez lehetetlen,mert olyankor nem számít,meg talán ilyen még elő sem fordult,csak mi találjuk ki.
The Deadman/Real fan írta:
Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? Embarassed A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ... :wink:
"Nem,azzal csak ti foglalkoztok.."
Na,pont erről beszélek.
Gerinctelenség!
Mi elismertük,h elég véleményes büntit kaptunk hétvégén,nálatok meg rögtön főoldalas nyáladzás lett belőle.A saját dolgaitokat nem ismeritek el,csak Övrebrözni tudtok rá.És talán korrektebb magatartás,h nálunk nem gyökérkednek ilyenekkel a főoldalon.A fórumon szó van róla,de nem önt olajat a tűzre az EuroBARCA szerksztősége.
Tiszteletreméltóbb ez sztem,mint amit odaát műveltek...
De ha jól esik,akkor nyomassátok csak.HAJRÁÁÁ!
De nem csodálkozni,meg szemet forgatni,ha esetleg mi itt másképp "értékeljük" ezeket!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Andris
Adminisztrátor

2009.12.14. 13:34:50

Tény hogy Pepe esete mondatta ezt velem, de ha megnézed mégegyszer, szó se volt az ő sérüléséről.

Egy kicsit más dolog részegen káromkodni egyet, még akár egy ország előtt is, mint józanul felszántani valakinek a gerincoszlopát fémstoplikkal.
Elborulhat az agya, csak viselje a következményeit. Azt a néhány meccs eltiltást jóindulattal sem nevezném következménynek.

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.12.14. 13:58:58-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.14. 13:33:19

The Deadman/Real fan írta:nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ... :wink:
Hát barátom...ekkora baromságot, komolyan mondom. :?

Most ténylegesen átmentem a madridistára a Real vs. Barca topicban és megnéztem: 6 oldalon keresztül foglalkoztok a Barcával és a bírókkal!!!

Nehogy már te tedd itt a szentet, meg a jófiút! Eszem megáll!

És egyetértek Bányász kollégával, azért van egy kis hangsúly aközött, hogy fórumon beszélünk/tek róla, vagy rövidhírbe ilyen gyökérséget kiírni.

Mert ez egy gyökérség: Egy olyan pali aki csak a klub egyik alkalmazottja (egy titkár), mert ha még egy tekintélyes szakember véleményezte volna. Kb. olyan mintha a múlt héten az Alméria szertárosa elkezdett volna Francózni Ronaldo 11-esénél és itt lenne rövidhír. :wink:

Ebből is látszik a különbség a két oldal között.
Így kell reagálni. Gratulálok neked, az egyik legnagyobb hangulatkeltőnek! Wink
Hangulatkeltő vagy nem az, fullra igaza van! :wink: De hát beszélhetünk mi ilyen elvakultaknak... :roll:

SZERK:
pl. Eto ki kellett volna vágni a nyelvét amikor részegen ország világ előtt elkezdte k..va anyázni a Madridot és a szurkolóit :?:

1. Pályán kívül volt, részegen.
2. Azt se tudod miről beszélsz. Nem k..va anyázott, hanem csak ennyit mondott: Madrid, te k*csög, tisztelegj a bajnok előtt!
3. Akkor ezért tiltsuk el Cannavarot is, aki rá egy évre 1 millió ember előtt (a Cibelesen) ugyanezt kiabálta: Eto'o, te k*csög, tisztelegj a bajnok előtt!

Van különbség, valakit éles tétmeccsen hátbarúgni, berverni egyet és k..va nyázni a parjelzőnek, minthogy ünnepléskor részegen elengedni egy mondatot. Miről beszélünk? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.12.14. 13:38:28-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.12.14. 13:30:08

Valamit nem jól csinálnak madridéknál, tényleg rengeteg a sérülés. Szvsz ez az edzői stáb sara.
Nálunk is borzasztó sok volt amíg Frankék voltak, Pep teljesen más típusú edzésprogramot hozott, és meg is van az eredménye. Alig fordul elő komolyabb sérülés, és azok is bőven idő előtt felgyógyulnak.
Pepe sérülése nem a stáb hibája , ilyen sérülés bárkivel megeshet , pl. nálatok Milito sérülése is ilyen volt , nem bántotta senki csak rosszul lépett
Nem kívánok jobbulást Pepének, tartsátok bunkóságnak ha gondoljátok. Én még mindig úgy vagyok vele, hogy egy ilyen állatot nem lett volna szabad visszaengedni a pályára.
mindenkinek elborulhat egyszer az agya , emberi dolog , akkor pl. Eto ki kellett volna vágni a nyelvét amikor részegen ország világ előtt elkezdte k..va anyázni a Madridot és a szurkolóit :?:
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.14. 13:17:54

The Deadman/Real fan írta:
Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? Embarassed A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
nem azzal csak ti foglalkoztok , nem is keveset , de akkor most miért fáj az hogy Xavi kamu 11 -ese szóvá van téve, amikor itt 2-3 napon keresztül ment az hogy CR kamu 11-ese /ami kamu is volt/ így megy úgy , meg a bíró meg van vévé meg Franco ... :wink:
Szerintem óriási a különbség a között,h szurkolók írnak valamiről napokig egy fórumban meg a között,h egy oldal lehozza hírben ezeket a butaságokat...

Ez vigasztaló vagy mi?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Andris
Adminisztrátor

2009.12.14. 13:15:00

Valamit nem jól csinálnak madridéknál, tényleg rengeteg a sérülés. Szvsz ez az edzői stáb sara.
Nálunk is borzasztó sok volt amíg Frankék voltak, Pep teljesen más típusú edzésprogramot hozott, és meg is van az eredménye. Alig fordul elő komolyabb sérülés, és azok is bőven idő előtt felgyógyulnak.

Nem kívánok jobbulást Pepének, tartsátok bunkóságnak ha gondoljátok. Én még mindig úgy vagyok vele, hogy egy ilyen állatot nem lett volna szabad visszaengedni a pályára. Még egy Cének is jobbulást kívánnék, pedig gyűlölöm úgy ahogy van. ezt a másik portugált minél tovább tartja vmi távol a többi focistától, annál jobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.12.14. 13:59:38-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.12.14. 13:14:12

"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
Nazario
Jugador del Barça

2009.12.14. 13:13:48

salas9 írta:Mondj egy jogtalan tizenegyest, mivel kiderült,hogy a hétvégén Xavié sem volt az...
Ebben az esetben be kell látni, hogy nem létezik olyan, hogy jogtalan tizenegyes.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.14. 13:12:53

Titinho írta:
hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Hát ez már tényleg a szánalom kategória... :?
Mind Collet Úr mondandója, mind ez a rövidhír.

Nevetséges komolyan mondom. :lol:
A múlt héten Ronaldo 11-esénél megjegyeztek annyit, hogy "erősen vitatható döntést hozott a játékvezető".

Most ettől jobban érzik magukat a madridisták? Most ez megint csak arra volt jó (a madridista jó szokásához híven), hogy a Barca csúnya, rossz csapatnak legyen beállítva. :?

Ehhez a hírekhez tényleg grat! De óriási! De a Marca-nak is...meg a szerkesztőnek is. :wink:

Inkább azt számoljuk össze, hogy hány bírói segítséget kapott eddig a két csapat? A hétvégin kívül asszem 1 volt még bírói tévedés, általában velünk szemben tévednek...és a margit irányába? :wink: Hagyjuk már jó...

Szánalmas...nevetséges...
csatlakozom...
komolyan érdekelne(főleg Krisztián érvére lennék kíváncsi...), h a madridistának miért kellett ezt a nyilatkozatot lehozni rövidhírben ? ( azon túl, h alapot adnak a saját szurkolóiknak, h még jobban gyűlöljék az ellent...)
most ennyire jó nektek, ha ocsmány módon írnak rólunk a szurkolóitok?
ami ellentét itt meg szokott lenni ebben a topicban, az össze se hasonlítható azzal, ami a madridista Real-Barca topicban történik...
minden ellenségeskedés nélkül kérdezem: MIÉRT kellett ezt?
(jah és légyszíves mellőzzétek azt a választ, h azért került ki, mert szerepelt benne a Real Madrid neve...ez nem érv!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.14. 13:15:10-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.14. 13:06:09

LG írta:
salas9 írta:hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)

Ne mááááár :lol: Foglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam... :roll:
Nagyon igazad van. Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? :oops: A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
nem kell velük törődni, az Urak foglalkoznak velük, mi pórnép pedig nem tesszük ki hírekbe,rövidhírekbe,h a madridnak mit mikor hányszor tévedtek a javukra,vagy az ellenfél kárára :roll:

és majd csodálkoznak szépen, hogy miért lesznek viták a dologból (de kapásból törlöm, ne csodálkozzanak ha kicsit is túl lép a határokon bármelyikük...) hogy az madridisták kedvenc szavával éljek: szánalom.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.14. 12:58:48

hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)
Hát ez már tényleg a szánalom kategória... :?
Mind Collet Úr mondandója, mind ez a rövidhír.

Nevetséges komolyan mondom. :lol:
A múlt héten Ronaldo 11-esénél megjegyeztek annyit, hogy "erősen vitatható döntést hozott a játékvezető".

Most ettől jobban érzik magukat a madridisták? Most ez megint csak arra volt jó (a madridista jó szokásához híven), hogy a Barca csúnya, rossz csapatnak legyen beállítva. :?

Ehhez a hírekhez tényleg grat! De óriási! De a Marca-nak is...meg a szerkesztőnek is. :wink:

Inkább azt számoljuk össze, hogy hány bírói segítséget kapott eddig a két csapat? A hétvégin kívül asszem 1 volt még bírói tévedés, általában velünk szemben tévednek...és a margit irányába? :wink: Hagyjuk már jó...

Szánalmas...nevetséges...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.14. 12:55:47

salas9 írta:hétfő, 12:27 - Joan Collet (az Espanyol titkára) a Barcelona tizenegyeséről: "Ha ezt a Real Madrid tennék, már mindenki Francóról vagy Gurucetáról beszélne." Közben a Marca címlapján közli, hogy Iturralde González 6 meccsen 5 tizenegyest is befújt a katalán sztárcsapat javára, de abból 4 is jogtalan volt. (madridista.hu)

Ne mááááár :lol: Foglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam... :roll:
Nagyon igazad van. Nem rosszból, de hogy szerkeszthetik ennyire elfogult emberek az oldalt? :oops: A madrid kamu 11-eivel nem emlékszem, h ennyit foglalkoztak volna, vagy pl. a Milan ellen meg nem adott gólokkal.
salas9
Entrenador del Barça

2009.12.14. 12:54:49

Realista24 írta: Ha tudnál olvasni láthatnád, hogy a Marca írta... :wink:
Iturralde González a barátotok, ennyi.
De ha jól tudom a Marca-nak van köze Perez úrhoz. És nem a barátunk Iturrade González. Mondj egy jogtalan tizenegyest, mivel kiderült,hogy a hétvégén Xavié sem volt az...
Kép
Realista24
Jugador del Barça

2009.12.14. 12:52:15

Ne mááááár Foglalkozzatok a saját csapatotokkal, és ne találjatok ki hülyeségeket... Miért jó nektek ha kitaláltok baromságot és azzal szipultok minket, hogy kamu tizenegyesek... Nevetséges... Inkább mutassátok meg hol az az "Új Madrid". Mert én még nem láttam...
Ha tudnál olvasni láthatnád, hogy a Marca írta... :wink:
Iturralde González a barátotok, ennyi.
salas9
Entrenador del Barça

2009.12.14. 12:47:07

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.14. 12:22:40

kennyke04 írta:
LG írta:DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok :!:
És ha van még valami előnye a Reálnak, az az, hogy minden fontos rangadóját idegenben játszotta ősszel, tavasszal mindet otthol fogja, mi meg csak a Valenciát fogadjuk majd! Sevilla, RM, Villareal (akikkel persze hogy az elején kerültek össze, mikor egyeneset se tudtak labdába rúgni, mi meg januárba megy hajthatunk mint a güzü)AtMa (emlékezzünk, tavaly is megégtünk idegenben) és akkor még az Espanyol is ott lesz. Szóval ha Classicoig, lenne 4pont előny (esetleges vereség beleférjen) akkor valóban meglehet a Liga, de ne menjünk ennyire előre tényleg, már a január is csodás lesz (3x Sevilla, Villarreal, meg még vki)
Félreértesz, én azt akartam kifejezni, h én biztos vagyok benne, h a tavaszi El Classicot is megnyerjük. Ezért mondtam, h ha sztem addig megyünk, akkor ott +3 pont, és révbe érünk.
A másik meg: Jelenleg a spanyol bajnokság olyan gyenge, h nincsnek rangadók. A Barcának meg a Realnak összes meccs kötelező győzelem.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.14. 11:01:41

LG írta:DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok :!:
És ha van még valami előnye a Reálnak, az az, hogy minden fontos rangadóját idegenben játszotta ősszel, tavasszal mindet otthol fogja, mi meg csak a Valenciát fogadjuk majd! Sevilla, RM, Villareal (akikkel persze hogy az elején kerültek össze, mikor egyeneset se tudtak labdába rúgni, mi meg januárba megy hajthatunk mint a güzü)AtMa (emlékezzünk, tavaly is megégtünk idegenben) és akkor még az Espanyol is ott lesz. Szóval ha Classicoig, lenne 4pont előny (esetleges vereség beleférjen) akkor valóban meglehet a Liga, de ne menjünk ennyire előre tényleg, már a január is csodás lesz (3x Sevilla, Villarreal, meg még vki)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.14. 10:38:46

Na jól előrementem.
De a lényeg, hogy most ez a legnehezebben nyerhető sorozat szvsz, nem a BL. Hiába van ott is még életben a madrid.
Én is így gondolom. Méghozzá azért, mert BL nyerni 4 csapatnak van esélye: Arsenal, Mu, Cselzi, Barca. Sőt, igazából már az Asrenal győzelme is hatalmas bravúr lenne, így hát az kell mondanom, a Barca, Chelsea, Mu 3-s között dől el majd a BL, immáron 3. éve. Szóval kis túlzással nem kell mást tenni a címvédéshez, mint ezt a két csapatot legyőzni, sőt, szerencsés sorsolásnál csak az 1iket. Persze ez sem annyira könnyű, mint hangzik, mert azért a többi csapat ellen sem nyújthatunk rossz teljesítményt, mert akkor megfoghatnak, a másik, meg, ez ellen a 2 csapat ellen pokoli nehéz lenne a továbbjutás, főleg a kékek ellen. Az elmúlt években már legendásak a Barca-Chelsea párharcok, és nagy rá az esély, h idén egy újabb fejezettel bővül a történet.
A RM viszont nagyon gyatra a BL-ban évek óta, nekik az egyenes kieséses rendszer, a 2 párharc a továbbjutásra egyszerűen nem megy. A liga viszont igen....Capello óta a RM a ligában nagyon nagy arányban hozza a meccseit. Egyáltalán nem jó játékkal, nem meggyőzően, de hozza. Emiatt tavaly is nagyon komoly nyomást gyakoroltak ránk, nagy győzelmi sorozatuk volt, és mi hiába voltunk sokkal jobbak, igy hozták a pontokat, és ez oda vezetett, h az El Classico előtt nyílt lett a bajnokság. Más kérdés, h győzött az igazság, mert ott kijött a különbség a 2 csapat között.
Idén hasonló a helyzet, csak annyival nehezebb a dolgunk, h most mi vagyunk a címvédők, a nyomás még nagyobb. Ráadásul most nem kaptunk akkora előnyt az elején, mint tavaly, most szinte semmi előnnyel kell ugyanazt végigcsinálni. Nagyon nehéz lesz, mert szinte minden meccset hozni kell, mert a madrid ott lesz mindig a seggünkbe. Annak ellenére, h szvsz mi vagyunk a jobbak, ez nem biztos, h a gyakorlatban ki is fog jönni. Könnyen lehet, h túl sok pontot hullajtunk a kötelező meccseken, és emiatt a RM lesz a bajnok.
DE, ha tavaszi Classicoig mi leszünk elől, akkor sztem mi leszünk a bajnokok :!:
madridronie
Madridista

2009.12.14. 01:17:45

Hm. Én meg azt mondom, ennek a realnak a játéka minden, csak nem meggyőző. Bármikor bennük van a hiba, még hazai pályán is. Csak résen kell lennünk, és ki kell használnunk, mikor hibáznak. Az pedig meggyőződésem, hogy akik tavaszra valami csodát várnak a madridtól, azok hoppon maradbnak. Kb. ez a csúcs nekik szerintem. Nem valami ijesztő.
Hiszed vagy nem; a madrid drukkerek nagy része se állítja azt, hogy meggyőző lenne a játékunk (ellenben ha apránként is, de a fejlődés jelei mutatkoznak), bár aki ezt 4 hónap után elvárja egy teljesen új csapattól, hát no comment. Ha jól emlékszem Rijkaard papa és brigádja se brillírozott ilyen tájt az első évben, sőt. :oops: Kétségtelen, hogy a világ jelenlegi legjobb csapata a Barca (a magot tekintve már jó néhány éve együtt játszó kiváló focistáknak köszönhetően), az hogy a legerősebb is lenne egyben; az már nem olyan egyértelmű (itt elsősorban a Chelseare gondolok, mielőtt jönne a ...) Mind1 a lényeg, hogy szerintem a minőség nálunk is adott és majd az év végén kiderül, hogy ezt mennyire sikerült a játékosokból Pellegrininek kihozni. Csak nehogy a végén te maradj hoppon ezzel a lenéző szöveggel. :roll:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.13. 23:50:04

Végre szoros a bajnokság, hiányoltam már a nagy pont számolgatásokat, tavaly rá sem néztem a tabellára. " Megyünk sokkal és kész", így gondoltam, idén azért más a helyzet. "meguntam" a gálázást :D
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.13. 23:02:46

2pont van a két csapat között,ha a vesztett pontokat nézzük, valószínű marad is annyi a köv forduló után is.

szépen hangzott a 8pont,csak akkor a madrid 2 meccsel kevesebbel állt még.

egyetértek Rivaldoval, nem tartom annyira meggyőzőnek a madridot,ez az első igazán nehéz meccs a bajnokságban amit meg tudtak nyerni, meglátjuk hogyan tovább.

akik meg azzal jönnek,h a madrid meccsei milyen jók,és élvezetesek,hát nem tudom...lehet,h nem oly rég madrid drukker,mert én láttam 2000es évek elején,meg még azelőtt is madrid meccseket, ég és föld a színvonal.

de megértem,nekik most ez is vmi csúcs lehet,tavalyihoz képest

:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.13. 21:52:35

Hm. Én meg azt mondom, ennek a realnak a játéka minden, csak nem meggyőző. Bármikor bennük van a hiba, még hazai pályán is. Csak résen kell lennünk, és ki kell használnunk, mikor hibáznak. Az pedig meggyőződésem, hogy akik tavaszra valami csodát várnak a madridtól, azok hoppon maradbnak. Kb. ez a csúcs nekik szerintem. Nem valami ijesztő.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.13. 19:39:32

miihii írta:
Mint ahogy mi is kényszer alatt játszunk,h ez a minimális előnyünk megmaradhasson.Eddig a reál is elég jó százalékkal termeli a pontokat,így nálunk sem igen fér bele a hiba.
Mindazonáltal bízom benne,h valóra válik a reményed velük kapcsolatban 8)
Kényszer alatt játszunk mi is, de azért jobb, h van 5 pont előny, mintha lenne úgyanennyi hátrány. :P :wink:

Én is csak azt tudom mondani, h nagyon nehéz dolgunk van idén. ''Nehezebb megvédeni a cimet, mint megszerezni'' nagy közhely, de nagyon is igaz.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Andris
Adminisztrátor

2009.12.13. 19:24:21

Nagyon nem csodálkoztam az eredményen, bár azért bíztam valamelyest a pontvesztésükben.

Igazáság szerint most mi vagyunk az abszolút top, mi vagyunk a címvédők, a tabellavezetők, a világlegjobb csapata, az isten tudja még mi. Ellenünk szállnak harcba úgy a csapatok (legyen szó a Xerezről vagy a Valenciáról), hogy tényleg semmi vesztenivaló, effektíve az esélytelenek nyugalmával. Akinek pedig nem ilyen a hozzáállása, az nyilván ellenünk szívja fel magasan legjobban magát.

A madrid piszok erős csapat csupán, pszihológiai tekintetben legalábbis mindenképp, semmi több. A többi csapat szemében. Főként ha nincs ott a nagy cé épp.

Iszonyat nehéz dolgunk lesz a bajnokságban, hiába vagyunk jobbak. Emiatt is, és amiatt is hogy rengeteg más szívja el az energiánkat. Szuperkupák, Klub VB, tavasztól pedig jön a király kupa kemény része.

Nincs sok kétségem afelől hogy ha nyerünk, akkor összességében csak két klasszikónyi különbségen belül fogunk nyerni idén. Kivéve ha jók lesznek a fiataljaink, mert a pakliban benne van, hogy a végén a madrid összeomolhat, mi viszont akkor már a bajnokságot nem vesszük komolyan.

Na jól előrementem.
De a lényeg, hogy most ez a legnehezebben nyerhető sorozat szvsz, nem a BL. Hiába van ott is még életben a madrid.
- József Attila
miihii
KHAL

2009.12.13. 19:22:48

kanty írta:
A bajnokság hosszú és mi vagyunk lépéselőnyben. A Madrid folyamatosan kényszer alatt játszik és ez reményeim szerint a későbbiekben ez a botlásukat fogja eredményezni. :P
:wink:
Mint ahogy mi is kényszer alatt játszunk,h ez a minimális előnyünk megmaradhasson.Eddig a reál is elég jó százalékkal termeli a pontokat,így nálunk sem igen fér bele a hiba.
Mindazonáltal bízom benne,h valóra válik a reményed velük kapcsolatban 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt