Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nekem jó,de nem tartom érdekesnek,egy kis gondolkodással ilyet bárki ki tud találni.Varga Tamás írta:Hát, én megcsináltam, és nem a telefonszámom jött ki végeredménynek. Úgyhogy valami sántít.

Ez a 2 dolog a lényeg. A többi művelet kiejti egymást. Ennyi erővel írd be a telefonszámodat és akkor megkapod a telefonszámodat.Titinho írta:1. kell egy kalkulátor (a normális többségnek ez a műveletsorozat
fejben elvégezhetetlen)
2. pötyögtesd be a telefonszámod első 3 számjegyét (06/20, 30....
nélkül
3. szorozd meg 80-nal
4. adj hozzá 1-et
5. most szorozd meg 250-nel
6. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét
7. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét még egyszer
8. az eredményből vonjál le 250-et
9. oszd el 2-vel
éééés...megkapod a saját telefonszámod
Tök jó...
Nekem még számológéppel sem megy.Titinho írta:Ezt csinálja meg mindenki!!!
1. kell egy kalkulátor (a normális többségnek ez a műveletsorozat
fejben elvégezhetetlen)
2. pötyögtesd be a telefonszámod első 3 számjegyét (06/20, 30....
nélkül
3. szorozd meg 80-nal
4. adj hozzá 1-et
5. most szorozd meg 250-nel
6. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét
7. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét még egyszer
8. az eredményből vonjál le 250-et
9. oszd el 2-vel
éééés...megkapod a saját telefonszámod
Tök jó...
gekkodan írta:Uncsi a meló Tibi?Titinho írta: ...De tényleg jó a cucc
Embere válogatja!!!! Én nagyon szívesen megnéztem volna akkor is, ha tudom az eredményt + a gólszerzőket!!! Csak nálunk meg nincsen ez a csatorna...Varga Tamás írta:Akit a gólszerzők neve, és a végeredmény tudata visszariaszt a meccs megnézésétől, az nem is volt rá igazán kíváncsi. Ennyit erről. Részemről béke.ozsimiki írta: Szerintem meg nem sokan kíváncsiak,hogy fejből vágtad az eredményt,és a gólszerzőket, vannak olyanok, akik valamilyen részletre nem emlékeztek, és azért IS megnézték volna.

Miki ott a pont. Én pl. így voltam vele. Ahogy Tamás beírta, nem is folytattam a nézést, totál értelmetlenné vált. Minden sporteseményt csak úgy tudok felvételről megnézni, ha nem tudom az eredményt. Ha F1 van pl, akkor amennyiben nem tudok felkelni, délután 2 óráig kerülöm a sportoldalakat és a híreket.ozsimiki írta: Szerintem meg nem sokan kíváncsiak,hogy fejből vágtad az eredményt,és a gólszerzőket, vannak olyanok, akik valamilyen részletre nem emlékeztek, és azért IS megnézték volna.
Akit a gólszerzők neve, és a végeredmény tudata visszariaszt a meccs megnézésétől, az nem is volt rá igazán kíváncsi. Ennyit erről. Részemről béke.ozsimiki írta: Szerintem meg nem sokan kíváncsiak,hogy fejből vágtad az eredményt,és a gólszerzőket, vannak olyanok, akik valamilyen részletre nem emlékeztek, és azért IS megnézték volna.

Szerintem meg nem sokan kíváncsiak,hogy fejből vágtad az eredményt,és a gólszerzőket, vannak olyanok, akik valamilyen részletre nem emlékeztek, és azért IS megnézték volna.Varga Tamás írta:Ettől még megnézheted, a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Szerintem. Én is tudom a 2006-es BL-döntő eredményét, mégis megnéztem már vagy 5-ször. Semmi kivetni valót nem találok abban, hogy beírtam a végeredményt.gekkodan írta: Spec erre így nem emlékeztem, megnéztem volna, de így már mind1. Máskor óvatosabb légy Tamás

Ettől még megnézheted, a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Szerintem. Én is tudom a 2006-es BL-döntő eredményét, mégis megnéztem már vagy 5-ször. Semmi kivetni valót nem találok abban, hogy beírtam a végeredményt.gekkodan írta: Spec erre így nem emlékeztem, megnéztem volna, de így már mind1. Máskor óvatosabb légy Tamás

Spec erre így nem emlékeztem, megnéztem volna, de így már mind1. Máskor óvatosabb légy TamásVarga Tamás írta:6-1, gólok: Kluivert (2), Overmars (2), Riquelme, Mendieta.gekkodan írta:Barca TV a Sportklubon, most. Elég régre megyünk vissza, Radomir Antic székfoglalója után járunk, Barca-Santander, Van Gaal 2. kirúgását követően.
NÉZZÉTEK!
6-1, gólok: Kluivert (2), Overmars (2), Riquelme, Mendieta.gekkodan írta:Barca TV a Sportklubon, most. Elég régre megyünk vissza, Radomir Antic székfoglalója után járunk, Barca-Santander, Van Gaal 2. kirúgását követően.
NÉZZÉTEK!