Nana, azér Guily nem Oleguer szintű. Tud ő jól is játszani, ha jó formát fog ki.LG írta:1etértek. Oleguert, Giulyt, Valdést is szeretni kell, ok is a csapat taggjai.enyhe túlzással
ez van ezt kell szeretni és így kell megnyerni mindent!!!!!!!!!
Victor Valdés
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
-
- Director del Fútbol
Ez így nem teljesen igaz,mert az első meccsen tényleg gyengén védett,de a 2. meccsen hatalmas védései voltak!skat írta:Jorquera nagyon rosszul védet sajnos a Zaragozai kupa mecseken róla kaptunk vagy 2 gólt dee otvan Rubén ő lmég jólehetgejzy10 írta:nem kell kapust venni!
én Jorquerának adnék egy kis bizonyítási esélyt.
én még nem nagyon láttam rosszul védeni(mondjuk annyit nem is játszott:))
Valdesen már a 2. meccs ment el...
még jó, h a cselzi ellen nem csinált ilyeneket....
Nem könnyű ám úgy megbízhatóan védeni,hogy évente kb 5-ször játszik tétmeccset!Szerintem is kellene neki adni bizonyítási lehetőséget!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
ja persze!!!skat írta:Valdes miatt pontokat vesztünk ő a Barca leggyengébb tagja találni kell valakit mert ha nem bajba leszünk
és ha a BARCA-ba védeni cassílyás (mert mindenki vele van megáldva), akkor ki sem kapnánk egyszer sem, mert minden meccs VALDES-en megy el!!!!ez baromság.lehet nincs most bomba formába, de az h tegnap kikaptunk, nem (csak) az ő hibája.és majd magához tér.
és sztem a klubnál sem fikázza mindenki és nem hiszem h azon gondolkoznának "ÚJ KAPUS KELL, mert VALDES bekapott egy pár potyagólt".
- Attya
- Jugador d'estrella
Nem rossz kapus de most már 1értelműen látni, hogy nem +bízható nagyon sokat hibázik, sztem nyáron kellene nézni 1 kapust mert ha ugyanezt eljátsza a bl-ben akkor nem biztos, hogy tovább jutunk mert elég ha 1szer ront és az ilyen szinten már sok lehet!!!!

Jorquera nagyon rosszul védet sajnos a Zaragozai kupa mecseken róla kaptunk vagy 2 gólt dee otvan Rubén ő lmég jólehetgejzy10 írta:nem kell kapust venni!
nem kell kapust venni!
Sztem Kataloniában Valdés nagyon népszeru és a vezetokkel is jol kijon, ezért tuti nem jon kapus, de sztem nem fogunk belehalniRamiro írta:Vagy spanyol kapust kéne venni, vagy egy viszonylag olcsó, jól védő kapust. Ilyen lenne Frey, vagy a városi riválistól Kameni.

1etértek. Oleguert, Giulyt, Valdést is szeretni kell, ok is a csapat taggjai.enyhe túlzással

Valdes miatt pontokat vesztünk ő a Barca leggyengébb tagja találni kell valakit mert ha nem bajba leszünk
- Charlie
- Öreg Harcos
Nézd meg a 2kapus közti rutint,meg nézd meg Casillas ennyi rutinnal amennyivel most rendelkezik Valdes mit művelt,régebben az ő potyájával kezdődött a spanyol bajnoki összefoglaló.Szóval ebben a tekintetbern Ég és Föld a 2játékos.Ez rengeteget számít!!!Főleg 1 kapusnál.Valdes nem elég magabiztos, nem elég határozott. Nézzétek meg Casillast! Szinte alig van rossz napja
Canizaressel ne vicceljünk már,vénember,akkora potyakapus,annyit lepkézett bár évvel ezelőtt mint égen a csillag.
Reina nem kell ide,mert nemj obb mint Valdes.Szerintetek miért ment el tőlünk?Évig/Félévig ő volt a kapusunk,és egy nudli volt.
Ha veszünk kapust,akkor nem bánom,vegyünk.De JOBBAT mint Valdes,az pedig sok guba,nagyon sok.
C.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
enyhe túlzássalBodi írta: Szerintem se [auto_cenzúra],de egy spanyol középcsapatba jobban illene!
Ha pl kapust cserélnénk a Reallal,ugyanezekkel a keretekkel a Real nem végezne az első 10-ben,mi pedig 20 ponttal nyernénk a bajnokságot!
-
- Director del Fútbol
Szerintem se [auto_cenzúra],de egy spanyol középcsapatba jobban illene!napoleono írta:szerintem nem [auto_cenzúra] de azer' egy ilyen kaliberu csapatnak lehetne egy jobb kapusa
Ha pl kapust cserélnénk a Reallal,ugyanezekkel a keretekkel a Real nem végezne az első 10-ben,mi pedig 20 ponttal nyernénk a bajnokságot!
szerintem nem [auto_cenzúra] de azer' egy ilyen kaliberu csapatnak lehetne egy jobb kapusa
Catalonia is not Spain.
Forca Barca
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Én nagyon Valdes ellen vagyok,ennyi hiba nem fér bele,annyit hibázik 1 hónap alatt,mint Cech egész életében!
Nem klasszis kapus,csak egy sima jó kapus,aki sokat hibázik!
Most lehet azzal jönni,hogy hány meccset nyert meg nekünk a bravúrjaival!
De ha megnéztek pár focimeccset,minden meccsen vannak kapusbravúrok,Cech,Reina,Buffon,Casillas mennyi meccsmentő bravúrt mutat be?Ez a kapusok dolga.ÉS ők nem hibáznak ennyit mellette!
Ott követett el nagy hibát a Barca,hogy eladta Reina-t,klasszisokkal jobb kapus,mint Valdes,elég megnézni az Arsenal elleni mecsüket!
Valdes 1-1-ben tényleg jó,és sokat megfog,de ezen kívül szerintem nem nagy szám kapus!
Nem klasszis kapus,csak egy sima jó kapus,aki sokat hibázik!
Most lehet azzal jönni,hogy hány meccset nyert meg nekünk a bravúrjaival!
De ha megnéztek pár focimeccset,minden meccsen vannak kapusbravúrok,Cech,Reina,Buffon,Casillas mennyi meccsmentő bravúrt mutat be?Ez a kapusok dolga.ÉS ők nem hibáznak ennyit mellette!
Ott követett el nagy hibát a Barca,hogy eladta Reina-t,klasszisokkal jobb kapus,mint Valdes,elég megnézni az Arsenal elleni mecsüket!
Valdes 1-1-ben tényleg jó,és sokat megfog,de ezen kívül szerintem nem nagy szám kapus!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hát egy olyan csapatnak amelyik BL győzelemre tör, annak nem elég egy olyan kapus, akinek egyszer mindent megfog egyszer meg rengeteget hibázik. Valdes nem elég magabiztos, nem elég határozott. Nézzétek meg Casillast! Szinte alig van rossz napja. De említhetném Cech-et vagy Didát
Mindenesetre én adok még 1 évet Valdesnek és ha addig sem javul, akkor venni kell 1 megbízható portást.

Mindenesetre én adok még 1 évet Valdesnek és ha addig sem javul, akkor venni kell 1 megbízható portást.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
egyetértek.és a cselszky ellen elég nagyokat fogott azé.és ha innen nem mi nyerjük a bajnokságot nem hinném, h az VALDES hibája lesz.én sem örülök, h VALDES ezt csinálja mostanában, de nem fogok olyanokat irosgatni, h VALDES [auto_cenzúra] meg blablabla, mert ez nem igaz.NAGYON JÓ KAPUS és bízom benne h hamarosan magára talál.huevos írta:ejh, de piszok gyorsan felejtünk srácok!
mint a madridiak ronaldoval szemben...
hajrá valdes!
HAJRÁ VALDES