Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a sopcastra kell regisztrálni?FTorres9 írta:http://www.myp2p.eu/Sunday.htm
ezen az oldalon mindig fennt van mindegyik meccs élőben, akit érdekelne.
OFF: Nem tudok pü-tü küldeni, de te gondolom tudsz segíteni. Na szóval: Sopcastem van, bejelentkeztem kiválasztottam a csatornát bufferel, de soha nem talál semmit v nem tud kapcsolódni. Elolvastam az oldaladot a a használati utasítást, de okosabb nem lettembanok írta:ajánlom az oldalamat. ott találsz linket.
és vannak/lesznek összefoglalók is.
hol nézitek?Ádám02 írta:Ahogy látom elég nyögvenyelősen nyert az Arsenal de a cselszki is 2-1 már hajrá Birmingham!Ronaldinho 17 írta:Na ,csak nyert az Arsenal,Warner mindent védett,a 2 gólon kívül!Lehmann szokásos bénaságát megint hozta![]()
Chelsea már vezet Pizarro és Malouda góljával!
Ahogy látom elég nyögvenyelősen nyert az Arsenal de a cselszki is 2-1 már hajrá Birmingham!Ronaldinho 17 írta:Na ,csak nyert az Arsenal,Warner mindent védett,a 2 gólon kívül!Lehmann szokásos bénaságát megint hozta![]()
Chelsea már vezet Pizarro és Malouda góljával!
A védőnek labdához köze nem volt, szóval szerelni semmifélképp nem tudodd volna. ha meg nincs ott, akkor Toure mehetett volna kapura...noname írta:Nekiment és eldobta magát.Ez színészkedésért sárga és nem tizi.Főleg nem Angliában.
látod...de ahogy nekivitte a labdát ,egyből dobta magátcsababarca írta:angoloknál ez tizi?