Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mán megint melyik az a "spanyol sajtó"? Az AS? Vagy valami még kisebb? Neadj isten valami madridi középsuli újsága? Már azon is meglepődnék ha a 4 nagyból a 2 madridi foglakozna ezzel, de a spanyol sajtó elnevezés megilleti az ügyet azért. Multkor is volt vmi ugyanilyen, de most lusta vagyok utánnaolvasni.szerda, 15:46 - A spanyol sajtó azért háborog jelenleg, mert a Barcelona ellen kiállított játékosok közel felének a büntetését végül eltörölték, és szerepelhettek a Real ellen. Szerintük ez egyben jelenti a fővárosiak dolgának megnehezítését, valamint azt, hogy a rivális mérkőzésein túl könnyen osztják ki a piros lapokat.
De én nem erről beszéltem! A választások kapcsán került elő a téma, és arra írtam, hogy Messivel nincs sok értelme kampányolni, mert a madridi közönség, a választók jelentős része szerintem nem szeretné Messit a Madridban. Ennek semmi köze a sportszakmai szemponthoz, ha csak azon múlik, nem sok olyan embert találnánk, aki ellenezné Messit. A sociok között meg pláne így lehet, mert ott talán még nagyobb az ellentét a két csapat között, mint itt Magyarországon! De ez csak tipp, fogalmam sincs biztosra, hogy ki mit gondol a választók közül!Nekem Alfredo Di Stéfano véleménye picit fontosabbnak számít, mint rmcf nevű fórumozóé odaát. Di Stefano valaki Madridban, rmcf nevű felhasználó pedig senki.
És én emlékszem valami olyasmire, amiben Di Stéfano igenis dicsérőleg nyilatkozott Leoról, meg, hogy a Realban is el tudná őt képzelni. Di Stefano mindannyiunknál többet konyít a futballhoz, és picit kompetensebb is a dolgokban, mint a madridista tisztelt közönsége.
A madridistáról egycikk, Drentheről."Igen, csaknem elsírtam magam. Igaz, és normális. A Bernabéu az otthonom, és most úgy éreztem magam, mint egy vendég játékos. Amikor idegenben fütyülnek az nem tör le, de amikor hazai pályán, az már meglehetősen. Van egy Madridos Ronaldo mezem, még édesapámtól kaptam 15 évesen, én ugyanis mindig Real Madrid szurkoló voltam, míg a családom a Barcelonáé"
CSOki!CS0ki írta:Az Arsenalban nem láttad esetleg?Hleb a német bajnokságban jó volt még anno.![]()
Itt válaszolnék az összes kérdésre!Erre azért kíváncsi lennék én is, hogy itt konkrétan milyen okra/okokra gondoltál vagy gondol a kedves madridista közösség. Majd ha erre jársz ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben...Nem, nem a nagyképűsége miatt! Nekem az jött le a madridistán, hogy nagyon sokan nem szeretik, mert ő most a Barcelona szimbólumai közé tartozik, ott az Isten, és egyszerűen életidegen lenne a Madridban. Sokakban alapból benne van, hogy Barcelona játékost ne, nemhogy Messit. (ez fordítva is sokaknál így működik) Persze sokan vannak, akik szerinte meg túl drága lenne és annyit abszolút nem ér.
De nem vagyok a madridisták szószólója, csak nekem ez jött le, hogy nem is lenne érdemes Messivel kampányolni, mert nincs rá akkora "kereslet" Madridban.
Nem szeretni, én nem elismerni a játéktudását, az két külön dolog!barca52 írta:Őszintén szólva nem sűrűn láttam az Arsenalban, de a csütörtöki vizsgám után előkapom a BL-döntő DVD-t és megnézem, mit alkotott. Nem fogok veletek órákig vitatkozni, fogadjátok el, hogy én nem szeretem Hlebet
Az Arsenalban nem láttad esetleg?Hleb a német bajnokságban jó volt még anno.
Itt válaszolnék az összes kérdésre!Erre azért kíváncsi lennék én is, hogy itt konkrétan milyen okra/okokra gondoltál vagy gondol a kedves madridista közösség. Majd ha erre jársz ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben...
hallgatom!Majd a válaszod után leírom, a saját véleményemet is.
.Pl Hunti minek kell Higany meg RVN és Raul mellé? Vagy akkor ideje lenne megválni Valamelyiküktől
Kennyvel értek egyet, indkét játékos kifejezetten technikás és jó játékos, az már más kérdés, hogy Hleb mostanában nincs túl jó formában, illetve annyira még nem találja a helyét a csapatban.kennyke04 írta:huh, ne haragudj akkor meg te se, de szerintem nagy ökörséget írtál most! Nem szeretem a Madridot, se Robbent, de hogy nem ismered el a tehetségét az már vakság a négyzeten vagy a focihoz nem értést súgalja! Bocs tényleg nem személyeskedés, vagy oltás, de Robben igenis jó playa, egy a kevés közül aki eléri a Madrid szintjét! Hleb témáról se mondanék sok újat, Espanyol ellen a legjobb volt, csak társa nem volt középen! A béna jelző meg már egyenesen felháborít, szóval arra ki se térnék!
Erre azért kíváncsi lennék én is, hogy itt konkrétan milyen okra/okokra gondoltál vagy gondol a kedves madridista közösség.CS0ki írta:Ő sokkal jobban "össze van nőve" a Barcelonával, mint mondjuk Figo volt. a madridisták nagyrésze nem akarja őt a csapatába, és nem a játéktudása miatt!
Én látom, hogy bárki ilyet mondott volna, vagy csak célzott volna rá.Csak azt ne mond, hogy nagyképű!![]()
![]()
Hát nem tudom, de szerintem senki se kövezne meg, ha azt mondanám, hogy szeretném Casillast a barcában látnibarca52 írta:Ha nagyképű lenne, akkor pont ott lenne a helyeszerintem pont azért nem akarják, mert Barca-nevelés, blaugrana vér folyik az ereiben
Ha nagyképű lenne, akkor pont ott lenne a helyerszergej írta:Csak azt ne mond, hogy nagyképű!Ő sokkal jobban "össze van nőve" a Barcelonával, mint mondjuk Figo volt. a madridisták nagyrésze nem akarja őt a csapatába, és nem a játéktudása miatt!![]()
![]()
Vagy akkor mi miatt ha nem emiatt nem akarjátok/akarják látni? Ez már érdekel
Nehogy félre értsetek én ennek csak örülök
Csak azt ne mond, hogy nagyképű!Ő sokkal jobban "össze van nőve" a Barcelonával, mint mondjuk Figo volt. a madridisták nagyrésze nem akarja őt a csapatába, és nem a játéktudása miatt!
Azt a bajnokságot sem azért nyerte meg a Madrid, mert olyan baromi jók voltak. Az Espanyol elleni hazai bajnokit eltöketlenkedtük, nekik meg pont összejött az utolsó percekben a gól abban a fordulóban, és így előztek meg. Ugyanolyan gyengék, mint voltak, csak mi lettünk sokkal erősebbekBoixos írta: azon meg csak filózgatok, hogyha calderón nem zavarja el capellót, lehet, h évekig nyugodtan ülhetett volna a székében...
Azt azért tegyük már hozzá, hogy Pereztől nem is tudom mikor olvastam utoljára bármilyen nyilatkozatot. És azokban is jórészt semmit mondo szövegek voltak, a madrid ügyeiről nem beszélt. Szóval a média kitalációit ne tulajdonítsuk már állandóan Pereznek meg a Madridnak! Há bármi baromság megjelenik a médiában, az mindig az újságírók hülyesége...Talán a madridos híreket is hasonlóan kéne értékelni...perezzel kapcsolatban pedig szintén nem vagyok biztos azügyben, h megváltozott volna a hozzáállása a régebbi énjéhez képest. más dumálni most, amikor semmi konkrétum sincs még, és más az elnöki székből tenni-venni ezt-azt.
Ezzel a játékkal én amúgy egy unalmas meccset várok a két csapattól,kevés góllal.
Ennyi...nemrég leírtam nagyjából ugyanezt, de azért mindenki lelkesen írja tovább a felháborodott üzeneteket!nem kell ezen kiakadni. odakint is úgy tárgyalják ezt a szitut, h fogyjanak a karakterek. arra lehet, h kevesebben figyelnének fel, h messi azért nem megy oda mert jól érzi magát a barcában, ők nevelték fel, ők csináltak belőle futballistát és ott lett világsztár, ráadásul nála még az sem feltétlenül igaz, h "a madridnak nem lehet ellentmondani", ugye.
de lehet.
tényleg kár ezen nyammogni, a vége innen is és onnan is nézve ugyanaz: nem megy messi a realba.
Szerintem nem kéne minden lépten nyomon azt keresnünk, hogy mikor tudunk még egyet rúgni a Reálba, főleg annak tudatában, hogy itt is sokan akarták Huntelaart nyáron... Hagyjuk már békén őket ami a cse.sztetést illetiÉn is ezt a döntést hoztam volna. Huntelaarból semmi sincs. Ez is profi igazolás volt a részükről.