A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca52
Jugador d'estrella

2006.04.11. 16:07:43

Silvanus írta:Mi egy szurkolói csapat vagyunk, akik azért jöttek össze anno, mert szeretjük az F.C. Barcelona csapatát, és olyanokkal akartunk együtt játszani a Barca címerrel a szívünkön, akik hasonló érzelműek! Ennyi. Ebbe beleférhet egy-egy barátság, haverság létrejötte is, sok-sok szép eredmény is... de nem ez volt az elsődleges cél!
tök igazad van :wink:
gnorbert
Capitá del Barça

2006.04.11. 16:02:39

Helló HFCB!

A jövő héten nagyon komoly változások várhatóak a csapat életében.

Üdv. gnorbert.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.11. 14:10:11

Boogess írta:...de azért bevallom, örültem volna ha vki megkérdez, sztem nem csak én vagyok ezzel így.
Melkor, Marci - Remélem most már világos, hogy Bercy, és én is miről beszéltünk! Nem azzal volt, van a baj, hogy átveszitek a HFCB helyét sőt, ez most szinte mindenkinek jól jön! Csak ezt az egészet egy picit jobban is el lehetett volna intézni... Részemről téma lezárva!!! És ahogy már mondtam, sok sikert kívánok nektek, remélem BL-t érő pozícióban végeztek!!! :)

Deffent, és hasonlóan gondolkodók - Teljesen érthető, hogy te, és talán mások is egy kissé pesszimistán, illetve sehogy sem látják a HFCB jövőjét!?... Ez, a történtek után valahol természetes is, ez az egész most egy kis időre biztos elnyom minket, és maradnak csak a szombati focik... DE!

Én hiszem, és tudom, hogy ennek most így kell lennie, tán még ez jól is jön, mert nem árt kissé kipihenni azt a sok-sok sikertelenséget, melyet elszenvedtünk télen... Rendet kell raknunk a fejekben, össze kell magunkat szednünk, és aztán újult erővel, frissen, összeszedetten lehet belevágni a VIII. Szurkolói Torna felkészülésébe, melyen jó eredményt érhetünk el. Ebben bízva, a továbbiakban is kitartva, és kitartást kérve mindenkinek azt kívánom, hogy gondolja át mennyire fontos neki ez a csapat, hogy mennyire fontos neki a Barcelona szeretete, és a jövőben
még több tűzzel, még nagyobb odaadással, energiával vese bele magát a csapat dolgaiba (megbeszélések, edzések, közös focik, programok...), hogy újra, EGYÜTT elérhessük azon céljainkat, melyeket a tavalyi tornagyőzelem után kitűztünk magunk elé!!! Mert képesek lehetünk rá, de mint mondtam: CSAK EGYÜTT!!! A folytatás csak így képzelhető el!!! Sehogy máshogy...

És még valami, amit sajnos sokan elfelejtenek: MI, azaz a HFCB nem azért jöttünk össze, hogy mindenkit agyonverjünk a TIPPMIX bajnokságban, vagy hogy Budapest összes bajnokságában elinduljunk, és nyerjünk, de még csak azért sem, hogy új barátokat szerezzünk! NEM!!! Srácok! Tegyük végre helyre a dolgokat! És verjük már le azt a ku..a lécet, amelyet olya magasra tettünk, és csúnyán aláugrottunk...
Mi egy szurkolói csapat vagyunk, akik azért jöttek össze anno, mert szeretjük az F.C. Barcelona csapatát, és olyanokkal akartunk együtt játszani a Barca címerrel a szívünkön, akik hasonló érzelműek! Ennyi. Ebbe beleférhet egy-egy barátság, haverság létrejötte is, sok-sok szép eredmény is... de nem ez volt az elsődleges cél! Amíg ezzel tisztában voltunk nem is volt baj... GONDOLKOZZATOK EL EZEN!!! :roll:
"Més Cuen un Club"
Boogess
Jugador del Barça

2006.04.11. 13:16:44

Egyetértek szinte mindenben. A bajnokság engem sem érdekel annyira, mindjárt érettségi, de azért bevallom, örültem volna ha vki megkérdez, sztem nem csak én vagyok ezzel így.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
deffent
Jugador d'estrella

2006.04.11. 13:04:41

Hello!

Én személy szerint nem bánom, hogy szerdánként más csapat indul, mert úgyis suli van, meg vizsgák jönnek stb.
Szóval nem magam miatt, de:

- A bajnokságba a HFCB nevezett be, szerintem illett volna azon a néven is befejezni
- A téli bajnokság melléfogás volt, de azon nem szerepelt például Bercy, Zsolti, Mucska Zoli (kapusként), akik ezért elég jelentős erősítések lettek volna.
- Nemrég még edzésekről volt szó a jobb eredmények elérése miatt, most meg inkább visszalépés a bajnokságtól.
- Tegyük fel, hogy a vegyes csapat megnyeri az összes meccsét a bajnokságban, de ha ez nem is következik be, biztos, hogy sok meccset fognak nyerni, mert mint Melkor mondta, egy öszeszokott futsal csapatra épül. Kérdem én, ettől jobb lesz a HFCB?

A következő talán az lesz, hogy a szurkolói tornán az eredményes szereplés érdekében beveszünk 4-5-6 külsőst, emiatt persze már "C" csapatot is kell majd alakítani.

Megoldható lett volna egy rotációs tavaszi bajnokság, ahogyan az volt is az őszi szezon utolsó meccsein. Mindegy, úgyis eldőlt már, de remélem a szurkolói torna azért megmarad annak, aminek indult az elején.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.04.10. 17:39:44

Én is ott voltam Norbiéknál :wink: Én csak azt remélem hogy jók leszünk,és nem azért megyünk hogy szívjunk!Az összeszokotsággal lehetnek problémák,hisz vannak akiket nem ismerek,de remélem ez is rendben lesz! akkor kb 16:30-kor ott!

A topic meg valóban haldoklik..mint ahogy a csapatunk is :cry:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.10. 14:12:55

Melkor írta:
Bercy írta:
Melkor írta:(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél...)
Ha jól emlékszem a legutolsóra hívtál!!! És mikor??? Szerda délután!!!
Bocs de én ennél szeretem korábban beosztani az időmet!
Ezt teljes mértékben félreértetted!!!
Én arra gondoltam, mikor elkezdtük szervezni a téli bajnokságot - akkor próbáltalak meggyőzni, hogy gyere el.
Azt teljes mértékben megértem, hogy akkor gond volt az ujjaddal - és úgy volt, hogy megoperálják, de még így is kb 10 meccsre tudtál volna jönni, akkor azonban valamiért mégse jöttel... :?:
De minek???
Hány meccs volt??? 18???
Melkor
Entrenador del Barça

2006.04.10. 14:05:30

Bercy írta:
Melkor írta:(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél...)
Ezt teljes mértékben félreértetted!!!
Én arra gondoltam, mikor elkezdtük szervezni a téli bajnokságot - akkor próbáltalak meggyőzni, hogy gyere el.
Azt teljes mértékben megértem, hogy akkor gond volt az ujjaddal - és úgy volt, hogy megoperálják, de még így is kb 10 meccsre tudtál volna jönni, akkor azonban valamiért mégse jöttel... :?:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.10. 12:24:23

Bocs nem szerintetek volt hanem részemről!!!
Én nem nyilatkoztam senkinek a nevében csak a sajátomban!
És ismétlem magamat én semmiben nem adtam beleegyezésemet- mert nem is tehettem volna sem- mert én ugyanolyan tagja vagyok a csapatnak mint Te és mások... nekem nincs jogom eldönteni az ilyeneket arra vana CSK!

A megkérdezés pedig azért - tényleg tisztellek és kedvellek- kicsit fura volt miután a csapatot 5 ember képviselte és ennél jóval többen vettek részt az Őszi tornán.

De mint írtam részemről nem fontos mert van még bajnokság ezen kívűl is ahova lehet menni!!!

Azt pedig ne felejtsd el, hogy be sem voltam nevezve!
Az ősziről is csak az első 3 fordulóban hiányoztam (nem játszottam, de legalább kimentem) és utána mikor kezdő vagy fix játékos voltam akkor mindig mentem és nem mondtam le az utolsó pillanatban.

""akit jónak/szükségesnek éreztünk, azt megkérdeztük, akar-e jönni - van aki ebbe bele tartozik, van aki nem..... ""
Ez a fenti megjegyzés volt sztem a legrosszabb amit beírhattál.......... :evil: :evil: :evil:
Melkor
Entrenador del Barça

2006.04.10. 12:09:35

Na de Bercy...... :?
Azon a megbeszélésen korrektül megkérdeztem, hogy szerintetek átvehetjük-e a sok visszamondás, sérülés után a HFCB helyét, mert szvsz ki se tudott volna állni, vagy csak olyan kerettel, aminek semmi értelme nem lett volna......erre ott beleegyezéseteket adtátok :!: :!:
A helyette induló csapat személyi összetételét illetően nem akarok személyeskedni, akit jónak/szükségesnek éreztünk, azt megkérdeztük, akar-e jönni - van aki ebbe bele tartozik, van aki nem.....
(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél....)
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.10. 10:57:53

Ez mind igaz én tudtam róla :!:
És aki nem :?:

És érdekes, hogy mindenki mehetett amerre látott, mert a csapat [auto_cenzúra] volt, de azé' Zsolti és M.Zoli maradhatott.

Kérdem én ha fordított lenne a helyzet Ti miként éreznétek magatokat???

De mondjuk engem tényleg nem érdekel, mert hívtak két bajnokságba is csak azokat sajnálom akik mentek volna, de most nem mehetnek.
Bár mondjuk ha valakit nagyon zavarna csak kinyitná a száját itt.

Ja és azon a szombati focin nem hangzott el ilyen csak az utána lévő meccsnézés közben ahol volt a Norbi, Silva, Melkor, Mucska G, Én.
Ez így 5 ember a csapat pedig ennél jóval több főből áll :!: :!: :!:
Marci
Capitá del Barça

2006.04.10. 09:52:42

Amit leírsz valahol igaz. De az is igaz, hogy el lett mondva egy szombati focin amin én nem voltam ott és ha jól tudom elfogadtátok.
Őszíntén megmondom, hogy nem lett volna kedvem megint pofozógépet játszani tavasszal. Nem tudom hogy lett volna. Mindenesetre többszöri felvetésemre senki sem reagált korábban, hogy akkor hogyan merre.
Köszönöm a reagálást. Mellesleg nem azt vártam feltétlenül, hogy erre reagáljon valaki, hanem hogy egyátalán legyen valami élet a topicban, mert olyan érzésem volt, mintha ezzel mi kimontunk volna egy halálos ítéletet a HFCB felett. Pedig nem, mi továbbra is minden jóban benne vagyunk. Valósítsuk meg azokat a dolgokat, amikről szó volt, hogy el akarunk érni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.04.10. 09:31:43

Marci írta:Hú de sokan reagáltatok.
Szombaton mennyien leszünk? Én viszem elvileg M. Zolit és M. Gábort. :D
Most erre mit lehet reagálni??? ""A HFCB helyét egy általam és öcsém által szervezett vegyes-csapat veszi át."" ??? :?

Elég tényként jött és ha valaki reklamál van foganatja???

Mondjuk elég kellemetlen, hogy "kirúgtátok" az egész HFCB, de azért hoztatok is embereket a távozó csapatból :!: :twisted:

Így gondoltátok Melkor???
Marci
Capitá del Barça

2006.04.07. 16:22:49

Hú de sokan reagáltatok.
Szombaton mennyien leszünk? Én viszem elvileg M. Zolit és M. Gábort. :D
Melkor
Entrenador del Barça

2006.04.06. 08:53:35

Hello HFCB!

Azok kedvéért szólok akik még nem tudják, az eurobarca csapata a demoralizáló őszi és téli bajnokság, a korábbi lemondások és sérülések (Norbi) miatt nem vesz részt a tavaszi bajnokságban!
A HFCB helyét egy általam és öcsém által szervezett vegyes-csapat veszi át. A cserét természetesen egyeztettem Norbival és a csapat prominens tagjaival.
Akit ez váratlanul érintett, attól elnézést kérek a késői bejelentésért, de nem sok értelme lett volna most elindulni....

üdv:
Melkor
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.04.04. 21:12:31

Király volt(az eredményt leszámítva,de belefért) a hangulat, a meccs végén is jókat dumáltunk :wink: Köszönjük a vendéglátást ilyen későn is ,kb 2-re értünk haza,de megérte :wink: Csak szegény Norbit sajnáltuk(szúrni kellett neki és kell is :cry: )mégegyszer jobbulást!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.03. 17:06:59

Jó volt nagyon! Jól éreztük magunkat, és ez úton is köszönjük Norbiék nagyon szíves vendéglátását! Persze a meccs maga nagy csalódás volt, de hát ilyen a football... Legközelebb, nálam, Milan/Lyon-Barcelona mérkőzések...!!! :twisted: Remélem!

A házat pedig nem szedtük szét, kár is lett volna érte, hiszen nagyon új,
szép kis házikó. Bár padlófűtés nem volt, ami manapság alap, arról nem beszélve, hogy a nappali kb. akkora volt, mint az én lakásom, szóval elég gáz... :P :D
"Més Cuen un Club"
Marci
Capitá del Barça

2006.04.03. 17:01:47

Na milyen volt a meccsnézés? Nem szedtétek szét Norbiék lakását, hogy csak döntetlen lett? :)
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2006.03.31. 07:56:33

Norbi!
Lehet, hogy már későn mondom, de kéz és lábtörést...!
Kimondom a varázsszót: Gyógyulás gyere!!!!!
barca52
Jugador d'estrella

2006.03.30. 20:53:48

hello!!
nekem tetszi az ötlet :D :D csepelen van tesco, egy hév-megállóra a karácsony sulitól 8) 8) 8)
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.30. 17:06:58

barcafan írta:okééééé :!:

vmi Interspart v. hasonlót érintünk :?:

és kösz a leendő sofőrnek :D
Ott Csepelen is van gondolom millió kis üzlet, de ha nem útközben is lesz egy pár! Úgyhogy csak pénz legyen nálad, mert szomjasak leszünk... :twisted:
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2006.03.30. 10:24:13

No, srácok! A háttérben közben nagy átszervezések történtek, amelyről már tudtommal csak Barcafan, és Barca52 nem tud, így elsősorban hozzájuk szólok. Mivel hozzám szombaton igen kevesen jöttek volna el a mérkőzés kései időpontja miatt így felmerült, hogy talán nem lenne érdemes megtartani, de akkor jött egy mentő ötlet!
Norbi, akinek ez úton is nagyon sok jót, pihenést és gyógyulást kívánunk (a műtét megvolt, jól sikerült, minden rendben van vele!!!), felajánlotta, hogy menjünk hozzájuk meccset nézni, mert már ott is van szombat óta Sport1. Ez többeknek is jó hír, akik arra laknak, és hozzám nem jöttek volna, így szinte teljes lesz a csapat.

A lényeg: szombaton foci Csepelen 17.00-tól 19.00-ig, jöjjön mindenki, majd utána onnan indulunk, most én leszek a fuvarozó, azaz én viszem a Bercy-t, a Ronaldinho17-et, Barcafan-t, és Barca52-t oda, majd vissza (természetesen mindenkit oda, ahonnan már könnyen hazajut!), és azok, akik eleve arra laknak (Melkorék, Mucsiék...) szintén tudnak majd jönni a közeli helyszínnek köszönhetően. :wink:

Bárkinek kérdése van tegye fel, addig még van idő... Forcá Barca!!! :P
"Més Cuen un Club"
Lezárt