Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tök igazad vanSilvanus írta:Mi egy szurkolói csapat vagyunk, akik azért jöttek össze anno, mert szeretjük az F.C. Barcelona csapatát, és olyanokkal akartunk együtt játszani a Barca címerrel a szívünkön, akik hasonló érzelműek! Ennyi. Ebbe beleférhet egy-egy barátság, haverság létrejötte is, sok-sok szép eredmény is... de nem ez volt az elsődleges cél!
Melkor, Marci - Remélem most már világos, hogy Bercy, és én is miről beszéltünk! Nem azzal volt, van a baj, hogy átveszitek a HFCB helyét sőt, ez most szinte mindenkinek jól jön! Csak ezt az egészet egy picit jobban is el lehetett volna intézni... Részemről téma lezárva!!! És ahogy már mondtam, sok sikert kívánok nektek, remélem BL-t érő pozícióban végeztek!!!Boogess írta:...de azért bevallom, örültem volna ha vki megkérdez, sztem nem csak én vagyok ezzel így.
De minek???Melkor írta:Ezt teljes mértékben félreértetted!!!Bercy írta:Ha jól emlékszem a legutolsóra hívtál!!! És mikor??? Szerda délután!!!Melkor írta:(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél...)
Bocs de én ennél szeretem korábban beosztani az időmet!
Én arra gondoltam, mikor elkezdtük szervezni a téli bajnokságot - akkor próbáltalak meggyőzni, hogy gyere el.
Azt teljes mértékben megértem, hogy akkor gond volt az ujjaddal - és úgy volt, hogy megoperálják, de még így is kb 10 meccsre tudtál volna jönni, akkor azonban valamiért mégse jöttel...
Ezt teljes mértékben félreértetted!!!Bercy írta:Ha jól emlékszem a legutolsóra hívtál!!! És mikor??? Szerda délután!!!Melkor írta:(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél...)
Bocs de én ennél szeretem korábban beosztani az időmet!
Ha jól emlékszem a legutolsóra hívtál!!! És mikor??? Szerda délután!!!Melkor írta:(és arra is emlékeztetnélek, hogy nem keveset kérleltelek, hogy gyere a téli bajnokságra, de mégse jöttél...)
Most erre mit lehet reagálni??? ""A HFCB helyét egy általam és öcsém által szervezett vegyes-csapat veszi át."" ???Marci írta:Hú de sokan reagáltatok.
Szombaton mennyien leszünk? Én viszem elvileg M. Zolit és M. Gábort.
Ott Csepelen is van gondolom millió kis üzlet, de ha nem útközben is lesz egy pár! Úgyhogy csak pénz legyen nálad, mert szomjasak leszünk...barcafan írta:okééééé![]()
vmi Interspart v. hasonlót érintünk![]()
és kösz a leendő sofőrnek