Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szívemből szóltál, csak maximális tisztelet érheti, mert kiérdemelte!madmushroom írta:Raúlt mindenki csak tisztelheti, tökéletes példaképe lehet minden felcseperedő gyereknek. Hiába az ősi rivalizálás, valaki attól igazi futball barát ha meg tudja emelni a kalapját a rivális előtt is.
Soha nem volt ilyen ígéret...Nem is lehetne, mivel a spanyol bajnokságban 1-25-ig lehetnek számok, és ugye annyi a keret megengedett létszáma is. Ha nincs használva a jetes, ezentúl 24 fős keretünk lehetne csak.És remélem a Madrid tartja magát azon ígéretéhez, hogy a mezszámát visszavonultatja és tényleg nem adják oda jövőre(?) CRnek, Ribéry-nek(?) vagy valaki másnak
Van valami a Marcán meg az AS-en, hogy ő nem mondott Xavinak olyat, hogy 11-es volt. Vagy valami ilyesmi, spanyolul nem tudok, csak amit a fordító program kidob. Meg alapból ki lehet találni, hogy valami ilyesmi lehet, ha a két madridi lap ilyen szépen kiemelve hozza le!Egyébként nincs valahol egy Baena nyilatkozat? Mintha olyat olvastam volna, hogy ő is azt mondta, hogy hibázott. Innentől kezdve meg pontot lehetne tenni az ügy végére.
És remélem a Madrid tartja magát azon ígéretéhez, hogy a mezszámát visszavonultatja és tényleg nem adják oda jövőre(?) CRnek, Ribéry-nek(?) vagy valaki másnakbali 15 írta: Élő legenda, neve fent marad örökre.
Varatrix írta:Nyilván nem látunk bele a Real Madrid azon mélységeibe, amikbe ti igen.franco. írta:ti ezt nem érezhetitek, tudom, de elsem lehet mondani mekkora változás van azzal, h raúl kikerült a kezdőből. olyan szinten lassította a csapatot, h ronaldo mellett az ő padra rakása a másik nagy "fegyverténye" idén a madridnak.
Raúlhoz meg annyit fűznék, hogy azért a tavalyi szezonban is lőtt egykét fontos gólt.
Azt mondom becsüljétek meg azt az embert amíg ott van, mert egyszer visszavonul és nem lép többet pályára.
Akkor majd elered a könnyetek.
Azt az embert mindig is tiszteltem, igazi sportember.
Olvasgatom a madridistát, néha komolyan mondom olyan lekezelően írnak róla.
Elfelejtik mit tett a klubbért.
( Ez mind iszonyat furán hangozhat egy Barcás szájából.)
De Puyolra gondolok és ugyanazt látom benne mint Raúlban, egy élő legendát.
Nyilván nem látunk bele a Real Madrid azon mélységeibe, amikbe ti igen.franco. írta:ti ezt nem érezhetitek, tudom, de elsem lehet mondani mekkora változás van azzal, h raúl kikerült a kezdőből. olyan szinten lassította a csapatot, h ronaldo mellett az ő padra rakása a másik nagy "fegyverténye" idén a madridnak.
természetesen nem volt egyértelmű meccs. de ha azt nézzük, h a 2 góljukon kívül (amiben azért nagyrészt benne volt iker) volt egy navarro fejesük ami fölément és más nagyon semmi, akkor azért mégis más.de az állítani, hogy egyértelmű meccs volt, és villogott a Madrid, az meggondolatlanság volna.
Önmagával a megjelenéssel van baj.franco. írta:most reagálok a srác hsz-ére és ki lett törölve az enyém. nemigazán értem. rosszat írtam? elvégre barca vs. real topic. így végképp nemtudok normális eszmecserét folytatni.![]()
Itt a kollégám csak annyit említett ezzel kapcsolatban, hogy nem érti mire ez a nagy léptű vezér cikk, hogy "új Madrid" meg hasonlók.franco. írta:jól látod. folyékonyan valóban csak ez megy. de most egy valencia ellen idegenben, cé, kaká nélkül, amikor épül/szokik össze a csapat valószínű, h nem lesz parádé.
jól látod. folyékonyan valóban csak ez megy. de most egy valencia ellen idegenben, cé, kaká nélkül, amikor épül/szokik össze a csapat valószínű, h nem lesz parádé.De komolyan: Én úgy láttam, hogy továbbra is csak a kontra megy folyékonyan a madridnak.
cibik írta:kikaptunk Barcelónában ez tény,de viszont mi ezen a mérkőzésen többet nyertünk mimt három bajnoki pont
Ráadásul milyen névvel és milyen avatárral. Egyértelműen provokálni jött. Remélem vmelyik adminisztrátortól elnyeri méltó jutalmát.Te is most regisztráltál,azért,hogy ezt királyul beírd,hogy ez nem tizenegyes... Nem azért regeltél,hogy normális eszmecserét folytass,mert azt már rég megtehetted volna. Nem,te jössz dumálni,hogy nem 11es.
És? kit érdekel? befújta a bíró? igen, akkor ez van. viseld el.
Száz ilyen mezfogás történik egy szezonban, mégsincs 100 büntető.Gali írta:Visszatérve az Espanyol elleni mérközésre, belinkelek egy képet a "jogtalanul" megadott 11-est megelőző jelenetről:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Egyértelmű, hogy Baena megfogta, meghúzta Xavi mezét, azaz nem magától esett el.
Barátom ! Szombat este óta az megy,hogy a Barca egy kamu 11essel tudott nyerni, ezzel szemben a Madrid csodálatos gála játékkal széttépte a Valenciát a saját pályáján....franco. írta:na tessék.És ez,hogy itt okoskodsz mit változtat? Levonnak tőlünk 2pontot? Feltéve,ha nem volt 11es?
mi volt benne az okoskodás? ez is egy nézőpont. hihetetlen.
ez a levonnak 2 pontot meg honnan jött? ne magyarázz már bele olyan dolgokat, amik egyáltalán szóba sem kerültek.
És ez,hogy itt okoskodsz mit változtat? Levonnak tőlünk 2pontot? Feltéve,ha nem volt 11es?franco. írta:ebből a képből sztem éppen semmi sem derül ki, csak annyit látsz, h megfogta a mezét. ennyitől nem feltétlen esik el az ember, és amúgyis ártalmatlan szituációkról is csinálhatsz olyan pillanatképeket, h az teljesen másnak látszódjon.
de ha már ennyire 11-es, akkor kb. 4-5-6 db 11-est lehetne ítélni meccsenként ilyen esetekért. vagy mondjuk bármelyik szögletnél.
nem "rövid"ek a hozzászólók, mint neked "hosszú" szentatyaúristennek, hanem elfogultak... vedd észre, hogy az elvakultság erősebb, mint a te érveid, legyenek azok jogosak v. jogtalanok, de nem kell pökhendinek lenni azért... hidd el, ők meg fordítva látják a szitut...Getti írta:A helyzet az, hogy colin megmondta az igazat.
Teljesen egyetértek vele.
Amig a hozzászólók nagy része egyszerűen ennyire "rövid", egyszerűen nincs értelme itt fórumozni.