Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na azért nem az első fordulóban fogjuk emiatt elbukni a cuccotScorpio írta:Nem hiszem el! 0-0! Ez kevés a bajnoki címhez!
Ez gáz. pedig a 72. perctől emberelőnyben játszottak a vörösök. Na mindegy, gyerünk tovább a bajnoki címért.Ádám02 írta:Úgytűnik nem jött össze a Mu-nak!
Bocsi....noname írta:Az.Game90 írta:Kocsog vagyok mi??
Így van, én is erre gondoltam. Van középpályásuk dögivel, inkább üljön le Sagna szerintem.De hátúl kumma jó!!! Bűn ott játszatni szntem! Őt nagyon bírom az Arsenalból (ilyet se sűrűen írok )
De hátúl kumma jó!!! Bűn ott játszatni szntem! Őt nagyon bírom az Arsenalból (ilyet se sűrűen írokGame90 írta:Ade sérült.Zozzy 5 írta:Adebayorral mi van? Ez a Sagna meg sztem abszolút felesleges volt, Eboue nem sok mindent tud kezdeni a középpályán
Eboué a felkészülési meccseken jól játszott a kp-n pedig
Ade sérült.Zozzy 5 írta:Adebayorral mi van? Ez a Sagna meg sztem abszolút felesleges volt, Eboue nem sok mindent tud kezdeni a középpályán
Kabbee! Az egész meccsen bénáztak erre mákkal és a szemét bíró segítségével nyernek.Büszkék lehetnek rá![]()
![]()
akkor nézd át a router vagy a tűzfal beállításaidat az oldalamon leírtak alapján.el fuero írta:Igen, az a verzió van fenn, de még a CCTV5 sem műkszikbanok írta: más streamek rajta működnek (pl. CCTV5)? a legfrissebb Sopcast van fennt? 1.1.2?
más streamek rajta működnek (pl. CCTV5)? a legfrissebb Sopcast van fennt? 1.1.2?el fuero írta:OFF: Nem tudok pü-tü küldeni, de te gondolom tudsz segíteni. Na szóval: Sopcastem van, bejelentkeztem kiválasztottam a csatornát bufferel, de soha nem talál semmit v nem tud kapcsolódni. Elolvastam az oldaladot a a használati utasítást, de okosabb nem lettembanok írta:ajánlom az oldalamat. ott találsz linket.
és vannak/lesznek összefoglalók is.tudom ez az én hibám.