Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan! Ezzel a semmi játékkal is begyűjtik a 3 pontokat. Így továbbra is fél szemmel oda kell rájuk figyelni a bajnokságban, mert még messze a vége. Azért nem mindig lesznek ilyen meccseik, egy-egy vereség be fog csúszni nekik a mutatott játékukat elnézve.csababarca írta:nem az a baj hogy így játszanak,mert ezek a játékosok így tudnak,ennyi van bennük,hanem hogy így is hozzák a meccseiket...ez az elgondolkodtató...
Én őszintén szólva egyáltalán nem tom sajnálni a szurkolókat.Az utóbbi 2 évben se voltak jobban, tavaly egy kicsit, de attól még a játékuk akkor is egy stílustalan x*r volt. De azért a drága jó értelmes szurkolótábor akkor rózsaszín árban úszott, pedig az eredmények ellenére a játék egy nagy 0 volt!Akkor nem szégyellték h a legundorítóbb olasz csapatnál is undorítóbb, amit művelnek, akkor mostmár magukra vessenek.Talán ha tavaly a szurkolók nem láttak volna mindent olyan tökéletesnek, akkor sikerült volna rákényszeríteni Calderont h olyan játékosokat vegyen, aki javíthat a csapat játékán ahelyett h az úgymond tökéletes csapatán ámuldozna.Mezner2 írta:Ez egyszerűen gyalázatos. Ez a Real Madrid már jobban hasonlít egy spanyol középcsapatho (játék alapján) mint egy európai topklubhoz.
Hiába jönnek az eredmények nekik nem értem h adhatják a nevüket ien teljesítményhez. Ötlet nélküli antifocit jáccanak. Mostmár én mint Barcelona szurkoló kezdek empátiát gyakorolni azokkal a Real szurkolókkkal akik szégyenlik magukat a mutatott játék miatt.
Puskás Öcsi bácsi forog a sírjában ettől a khm "játéktól"
Részletkérdés, de Portugal, és nem igazolás hanem csak kölcsönben.MichaaBee írta:Újabb sztárigazolás!Bravó! Mijatovicnak megint sikerült egy csiszolatlan gyémántot találnia!
![]()
Teljesen igaz.takivini írta:Nemtudom mennyi igaz belőle...
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 19406.html?
Na nee, ez mekkora lenne. Nem hittem volna hogy Szalai eljut eddig. Örülök neki.Aprieto írta:Tudom, nem szokás. Cikket azért had rakjak be Madridistáról, főleg ha már ennyire remek hír![]()
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7701
Sok szerencsét Szalai, mutasd meg!
amilyen a csapat, olyan a moderátornoname írta: Meccs közben is volt h átnéztem és láss csodát, moderátorok írtak olyat h törjön ki Messi lába és hasonlókat!CSak gratulálni tudok!Tombol odaát a színvonal![]()