Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.02.14. 14:05:47

Slither írta: Örüljünk hogy ilyen szintü védönk van. :wink:
Hát ezaz addig jó míg ilyen "[auto_cenzúra]" játékosaink vannak hátul mint Puyol :wink: .
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.14. 13:54:57

mindorokke_barca írta:...
Alapvetően igazad van. Viszont azt is látni kell, hogy Zambrotta vissza akar térni a Seria A-ba, és itt nem is megy úgy neki, mint anno a Juvéban. Deco is távozni fog, irányítóból padig csak is minőségit szabad venni, feltéve, ha marad az a felállás. Ha áttérünk 2 csatárra, akkor megint kevés csatárunk van, mivel a csatár és a támadó nem ugyan az. Amíg Messi ilyen szempontból kiesik, addig pl. egy Drogbának nagyon fekszik az a pozíció. Kp-ra is kell vki, mert 1., Tourét egyáltalán nem tudjuk pótolni, 2., ebben a felállásban, ezekkel az emberekkel nem megy. Ronaldinho megint kérdéses, nem is megy neki, és lehet, hogy ő sem akar maradni, plusz ha Iniesta játszik a helyén, akkor megint a kp-ra jut kevés ember.

Írtál az igazolásokról is. Nos, egyáltalán nem itt van a probléma. 2 védő, meg egy védekező kp. Hogy érted az összeszokást? Mi kapjuk a legkevesebb gólt, tehát csak jól "működnek". Henry-t meg Rijkaard erőszakolja bele ebbe a taktikába, de nem megy neki.

Nem azt mondom, hogy minden pozícióba jöjjenek a sztárok, de nem ártana nyáron egy gyökeres átalakítás.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.14. 13:43:29

mindorokke_barca írta:sokszor tenyleg nem ertleke benneteket....alandoan arra panaszkodtok h mien rosszul jatszunk.. h ILYEN kerettel sokkal tobbre kene kepesek legyunk.... ha a kerettel nincs gond akkor miert van az h midnen hsz-ban legalabb 4 emberrol beszeltek akit ide kene hozni.... ez nem a fifa 08 h osszegyujtjuk a sztarokat es akkor biztos jo csapatunk lesz... esszel kell csinalni az igazolasokat....nem az a jo megoldas h osszeszedjuk minden csapatbol a legjobbakat...mindenki szidja a teljesitmenyt de azt elfelejtitek h nyaron jott henry,abidal,toure,milito... akik kivetel nelkul a kezdocsapatban kapnak helyet... + meg ha idevesszuk giovanit es bojant... az azt jelenti h 6 uj jatekos lett iden beepitve a csapatba... ido kell az osszeszokasra... sokszor tenyleg azt gondolom h alomvilagban eltek, amikor azt kepzelitek h minden problema megoldodik azzal h ha megszerezzuk a csapatba az eppen aktualis legjobb formaban levo jatekosokat... benzema, adebayor, drogba, fabregas, dani alves? minek? bojan,giovani,henry,eto'o,deco,iniesta xavi, zambrotta... ez a 8 barca jatekos a fentiek posztjat toltik be.... ha vki rossz formaban van v meg nem szokott at a spanyol focira egybol mehet lapatra? sztem ez a szegyen, ez a hozzaallasotok... meg1szer mondom ez nem a fifa08... az egyik legfontosabb elem a fociban az osszeszokas.... de ti annyira turelmetlenek vagytok h nem tudjatok ezt kivarni... ha nem tunt fel, generaciovaltas tortent-tortenik akik tavaly illetve iden jottek ha jol szamolom 8-an vannak.... egy cspapatnak nincs szuksege 11 vezeregyenisegre... minden nagy csapatban 3-4-en voltak max ilyenek akik vittek elore a csapatot... a tobbi7-8 emberrel ooszeszokva CSAPATOT KELL ALKOTNI... abba hibaba estek mint a real par eve.... ezzel az ide a legjobb jatekosokat filozofiaval......
Ez mind szép és jo amit leírtál. Sok dologban egyet értek. De sokat beszéltél az összeszokásról. Számomra az kevés. Kell egy jo edző és egy vagy kettő igazolás biztosan. 4 játékost írtál akit igazoltunk nem egy csapatot. Tavaly sem ment pedig akkor nem volt uj a keret. Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáron
"kicsit" nagyobb mozgás volt ott mint itt. Most lehet azzal jönni h nemkell a Realt nézni csak a mi dolgainkat. Könyörgöm sztem nem Barca szurkoló akit nemérdekli a real madrid. és nem esik jol neki ha odaád zűrvan
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
robag
Jugador d'estrella

2008.02.14. 11:57:05

Adjuk el az egész csapatot, és egy-egy meccsre béreljük a játékosokat a fórumszavazások alapján! :shock: :lol:

Ennél erősebb keretet nem nagyon lehet már kiállítani, nem ezzel van a gond, meg kellene már érteni.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Deus
Boixos Nois

2008.02.14. 11:52:32

bandihawk írta: Csatár: Messi, Eto'o, Henry, Benzema/Ronaldinho?/Dzsudzsák :D
Dzsudzsák mindenképp jöhetne ide :lol:
KépKép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.14. 11:45:52

mindorokke_barca írta:sokszor tenyleg nem ertleke benneteket....alandoan arra panaszkodtok h mien rosszul jatszunk.. h ILYEN kerettel sokkal tobbre kene kepesek legyunk.... ha a kerettel nincs gond akkor miert van az h midnen hsz-ban legalabb 4 emberrol beszeltek akit ide kene hozni.... ez nem a fifa 08 h osszegyujtjuk a sztarokat es akkor biztos jo csapatunk lesz... esszel kell csinalni az igazolasokat....nem az a jo megoldas h osszeszedjuk minden csapatbol a legjobbakat...mindenki szidja a teljesitmenyt de azt elfelejtitek h nyaron jott henry,abidal,toure,milito... akik kivetel nelkul a kezdocsapatban kapnak helyet... + meg ha idevesszuk giovanit es bojant... az azt jelenti h 6 uj jatekos lett iden beepitve a csapatba... ido kell az osszeszokasra... sokszor tenyleg azt gondolom h alomvilagban eltek, amikor azt kepzelitek h minden problema megoldodik azzal h ha megszerezzuk a csapatba az eppen aktualis legjobb formaban levo jatekosokat... benzema, adebayor, drogba, fabregas, dani alves? minek? bojan,giovani,henry,eto'o,deco,iniesta xavi, zambrotta... ez a 8 barca jatekos a fentiek posztjat toltik be.... ha vki rossz formaban van v meg nem szokott at a spanyol focira egybol mehet lapatra? sztem ez a szegyen, ez a hozzaallasotok... meg1szer mondom ez nem a fifa08... az egyik legfontosabb elem a fociban az osszeszokas.... de ti annyira turelmetlenek vagytok h nem tudjatok ezt kivarni... ha nem tunt fel, generaciovaltas tortent-tortenik akik tavaly illetve iden jottek ha jol szamolom 8-an vannak.... egy cspapatnak nincs szuksege 11 vezeregyenisegre... minden nagy csapatban 3-4-en voltak max ilyenek akik vittek elore a csapatot... a tobbi7-8 emberrel ooszeszokva CSAPATOT KELL ALKOTNI... abba hibaba estek mint a real par eve.... ezzel az ide a legjobb jatekosokat

filozofiaval......
Végre valaki...
Nekem is iszonyú gáz olvasni ezeket a neveket...
fradika87
Barça B

2008.02.14. 11:43:01

bandihawk írta:[
Decoról meg ugyanaz a véleményem, őt sem szabad még leírni, de őt is állandóan kergeti a sérülés.
Emlékezzünk vissza őszre a sérülése előtt.
Elég jól mozgott a pályán és jó formában volt. Kiváncsi lettem volna rá ha nem sérül le hónapokra.
fradika87
Barça B

2008.02.14. 11:40:37

Nem tudom Puyoltól mit várnak egyesek!
Talán hogy rugjon vagy 10 gólt egy szezonba?
A védekező játékosokat más szemmel kell nézni egy csapaton belül, és szerintem Puyol nagyrészt kivállóan megoldja a dolgát.
Egy kis összehasonlítás :
A sevilla ellen a kupában Capel nem sokat mozgott a szélen (igaz rúgott egy gólt) mert puyol főleg a második félidőben igen jól megfogta.
A bajnoki meccsen meg azt csinált amit akart.
De ez csak egy eset.
Puyolt nem kellen szapulni sztem senkinek.
Legfeljebb az edzőjének. (bár az most gyakorlatilag nem nagyon van)
bandihawk
Barça B

2008.02.14. 11:37:34

Mental_Theo írta:nekem nem lenne szívem megvállni Iniestától, vagy Xavitól de még Decotol sem.
ennek ellenére nálad mindegyik a cserepadon foglal helyet.
a hátvédsorral egyetértek.
talán belemegy a Seviila egy Oleguer - Dani Alves cserébe.
Ronaldinhot én sem adnám el, nem szabad leírni, meg kell próbálni őt egy új cedző mellett, új poszton, pont úgy mint nálad.
Iniesta, Xavi a középpályán lenne nálam.
Nem a cserepadon, csak néha. Azért nálunk a sérüléshullámok minden évben beköszönnek, ezért egyik se lenne konkrét cserepados.
Xavinak köszönhetjük az utolsó két meccset, dehgy tenném ki a csapatból.
Decoról meg ugyanaz a véleményem, őt sem szabad még leírni, de őt is állandóan kergeti a sérülés.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.14. 11:33:09

bence93kis írta:joh téleg grat magas értelmiségek... Puyol csak azé van még itt mer belenött a csapatba de amugy nem sokat ér... a tavalyi szezonba meg ebbe is naon sokat hibázik... a feltett kézen és a reklamáláson kivül nem sokat tud...
BARCA

ez eddig a legjobb hozzászólás, főleg egy 14 évestől
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.14. 11:32:06

ja, ezt viccnek szánatam:)
Nem érné meg a Barcának egy ilyen kincset elkótyavetyélni egy ilyen Alves gyerekre:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.14. 11:31:14

nekem nem lenne szívem megvállni Iniestától, vagy Xavitól de még Decotol sem.
ennek ellenére nálad mindegyik a cserepadon foglal helyet.
a hátvédsorral egyetértek.
Ronaldinhot én sem adnám el, nem szabad leírni, meg kell próbálni őt egy új cedző mellett, új poszton, pont úgy mint nálad.
---=FORCA BARCA=---
bandihawk
Barça B

2008.02.14. 11:26:06

Én a barcelonánál bevetném az aranycsapat 4-2-4-es felállását. Játékoskeretünk megvan hozzá.

Kapus: Valdes /akit pár évvel ezelőtt simán a cserepadra kívántam volna, vagy még oda se/

Hátvéd: Dani Alves, Puyol, Milito, Abidal

Kp: Touré, Fabregas/Iniesta/Xavi

Csatár: Messi, Eto'o, Henry, Benzema/Ronaldinho?/Dzsudzsák :D

Gondolom néztek, hogy Ronaldinho, de én akkorsem adnám el.
Hoz ő így is elég pénzt, nem biztos, hogy jobban járnánk vele, ha most nagyobb összegért eladnánk.
És ki tudja, lehet, hogy még viszontlátjuk a régi Ronaldinhot, aki még mindig a kedvenceim közé tartozik, mert ő volt az aki kirángatta a csapatot a gödörből. Tudom, hogy a múltból nem lehet megélni, de egyenlőre a barcelona a Ronaldinhoval felállt csapatból él meg.

Ja és még azt hozzáteszem, hogy én Rijkaardot küldeném el. Eddig azt mondtam, hgy jó edző, de amit a sevilla ellen művelt az a nevetség határát súrolta. Ha más csapatnál az edző ezt csinálja, akkor kröhögném, de könyörgöm ez az én csapatom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandihawk 2008.02.14. 11:32:18-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.14. 11:23:41

sokszor tenyleg nem ertleke benneteket....alandoan arra panaszkodtok h mien rosszul jatszunk.. h ILYEN kerettel sokkal tobbre kene kepesek legyunk.... ha a kerettel nincs gond akkor miert van az h midnen hsz-ban legalabb 4 emberrol beszeltek akit ide kene hozni.... ez nem a fifa 08 h osszegyujtjuk a sztarokat es akkor biztos jo csapatunk lesz... esszel kell csinalni az igazolasokat....nem az a jo megoldas h osszeszedjuk minden csapatbol a legjobbakat...mindenki szidja a teljesitmenyt de azt elfelejtitek h nyaron jott henry,abidal,toure,milito... akik kivetel nelkul a kezdocsapatban kapnak helyet... + meg ha idevesszuk giovanit es bojant... az azt jelenti h 6 uj jatekos lett iden beepitve a csapatba... ido kell az osszeszokasra... sokszor tenyleg azt gondolom h alomvilagban eltek, amikor azt kepzelitek h minden problema megoldodik azzal h ha megszerezzuk a csapatba az eppen aktualis legjobb formaban levo jatekosokat... benzema, adebayor, drogba, fabregas, dani alves? minek? bojan,giovani,henry,eto'o,deco,iniesta xavi, zambrotta... ez a 8 barca jatekos a fentiek posztjat toltik be.... ha vki rossz formaban van v meg nem szokott at a spanyol focira egybol mehet lapatra? sztem ez a szegyen, ez a hozzaallasotok... meg1szer mondom ez nem a fifa08... az egyik legfontosabb elem a fociban az osszeszokas.... de ti annyira turelmetlenek vagytok h nem tudjatok ezt kivarni... ha nem tunt fel, generaciovaltas tortent-tortenik akik tavaly illetve iden jottek ha jol szamolom 8-an vannak.... egy cspapatnak nincs szuksege 11 vezeregyenisegre... minden nagy csapatban 3-4-en voltak max ilyenek akik vittek elore a csapatot... a tobbi7-8 emberrel ooszeszokva CSAPATOT KELL ALKOTNI... abba hibaba estek mint a real par eve.... ezzel az ide a legjobb jatekosokat filozofiaval......
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.02.14. 10:19:20

Sztem így kéne :
kapuban Valdes
Jobb hátvád Daniel Alves
Középen Puyol , Marquez
Bal hátvéd Sylvinho

Védekező középpályás: Touré
Előtte FabregasvDiego ,vki a lényeg h jol irányítson
Jobb szélen Messi
Bal szélen Iniesta
Elől pedig két csatár a lényeg h legalább egy jó fejelő legyen. sztem: Etoo/ Henry és Adebayor/Benzema/Drogba.
Ez igy szép meg jo. De azér ennyi jo játékost még egy ekkora csaptanak se sikerülhet leigazolni. meg azér gondolj a pénzre is. :roll: Ezek a játékosok elég drágák. :?
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.02.14. 09:51:18

Kár gyerekek h nem tudjuk megvenni a fél sevillát és az arsenalt :D

Amugy miért Drogbát akarjátok? ha tényleg csatároktól beszélünk akkor Benzema kéne vagy Adebayor. Mind2 jól fejelő játékos ebben nagyon kéne erősödnie a Barcának. A fejes gólok hiánya (sztem egy szezonban simán lehet akár 10 gól is) rányomja a bélyegét a csapat teljesítményére , ha nem megy a játék még akármikor benne lenne Adebayorban (ez drogbában meg pláne) h befejeli. (vagy pl Sevilla : Kanouté+ Luis Fabiano : mind2en jol fejelnek és ne monda senki h pl messi behozza ezeknek a góloknak a hiányát lábbal , egyszerűen akkor jo a csapat ha különböző típúsú emberek is vannak benne)

Amúgy egyetértek teljesen azzal h inieste , deco és xxavi sok egyszerre.

Sőt sztem már xavi és inieste is sok egyszerre a pályán. Mindkettő pengés , jó játékos de hasonló típusúak és csak lassatják ketten együtt a Barca játékát.

A stabilitást nem úgy kell elérni ,hogy játszik xavi yaya toure meg iniesta és egy óra amíg felvisszük a labdát. Vmi borzaom mire felérünk a 16ra aztán elfogy a tudomány. Itt rohanni kell , sprintelni , több mozgásra lenne szükség , arra h egyből nyitnak a szélen , hogy lássunk néhány lőtt passzt nem azt h iniesta szépen forgolódik meg xavi egy óráig métlegel h kinek adja a labdát , iszonyú kevés statikus a mozgás.

Ezzel a tutyimutyi focival teljesen kihasználatlanul maradnak a szélek , a védőink semmit nem tudnak hozzátenni. A mai fociban ez a poszt is kulcsfontosságú (lásd Daniel Alvest , Clichy >>>>> ezek a srácok egyből rohannak. sőt... elvileg balhátvéd degyakorlatilag elmozoghat egész meccsen ahova akr mert a csapat tudja h h ell helyezkedni h felmegy mert mozgásban van a társaság.

Itt egy oldalra rakom Daniel Alvest meg Messit kérdés h oldaán meg de sztem midn2 kumma jó észsírul váltanának alves jól ad be illtve ő is jol tud a pályán befelé cselezni.

Egy irányítóra mindenképpen szükség van, sajnos sem xavi sem iniesta nem tudja világklasszis szinten ezt megoldani. Lásd pl Guti , Fabregas stb...

Ja és természetesen nálam sylvinho kezdő mert 1000szer jobb az előrejátékban mint abidal , régen az arsenalba is megoldotta a feladatát. Ő is jól tud középre tekerni.
Sajnos nem tudom milyen lábas de igazából ezen a szinten tudni kell mid2 oldalon játszani.

Sztem így kéne :
kapuban Valdes
Jobb hátvád Daniel Alves
Középen Puyol , Marquez
Bal hátvéd Sylvinho

Védekező középpályás: Touré
Előtte FabregasvDiego ,vki a lényeg h jol irányítson
Jobb szélen Messi
Bal szélen Iniesta
Elől pedig két csatár a lényeg h legalább egy jó fejelő legyen. sztem: Etoo/ Henry és Adebayor/Benzema/Drogba.

Ebben a felállásban Iniestának sokkal többet kell furtnia kevesbbet támadni és messinek is , de neki sokat levehet a válláról alves aki imád futni.

Na sztem ez zsír lenne!
Zsoltbarca
Barça B

2008.02.14. 09:15:09

bence93kis írta:jo keménykeggyé.... ez az én véleményem mer sztem Xavi és puxol nem elég jo egy barcához de lényegtelen..... ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
for: Chris0527

Huha!!Tul fiatal vagy te még ehez ugy látom és velem együtt még sokan!!
Még jó ho gy nem a te kezedben van a Barca!Ilyen hozzászólásoktól azért óvj minket!
Forcabarca
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 00:03:12

bence93kis írta:ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
Pedig figyelj oda, ha nem akarod, hogy töröljük a hozzászólásaidat. :!:
E.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.13. 23:14:35

Sztem is jo G-Jay felallasa, csak annyit fuznek hozza, hogy a 4-4-2nel inkabb a gyors selsok a hasznosabbak, ezzel nem arra akarok celozni h R10 es Messi nem gyorsak, de ok az ellentetes labukkal jatszanak, es inkabb szelrol befele cseleznek, szoval nem biztos hogy jol mukodne veluk ez a felallas.Sztem meg jo a 4-3-3 csak Rijkaard benan adja elo a fiuknak...Hogy van az h a Man. United lassan 20 eve jatszik 4-4-2ot es megse ismertek ki...mert Sir Alex mindig kepes ujitani picit es osszecsiszolni a csapatot..sztem a 4-3-3 pont jo a Barcanak.
Tiziano Crudeli fan :!:
bence93kis
Barça B

2008.02.13. 23:04:04

G-Jay sztem jo a felállás amit most irtál de iniesta hejére én inkább vmi védekezöt tennék ien ütközö labdaszerzö formát... de amugy nem rossz jah és murinhoval persze
bence93kis
Barça B

2008.02.13. 23:00:58

jo keménykeggyé.... ez az én véleményem mer sztem Xavi és puxol nem elég jo egy barcához de lényegtelen..... ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.13. 23:00:39

bence93 kis!

A felrajzolt felállással annyi a gond, hogy Dinho teljesen felőrlődne ott középen! Esélytelen! Maradjon csak szélen!

...................V.V.....................
D. Alves....Puyol....Milito....Abidal
...........Touré.......Iniesta..........
Messi................................Dinho
...........Eto'o.........Henry............

Ezt pedig annyi féleképpen lehet még variálni, amennyiféle képp szeretnénk!
Sztem ez jó lenne...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.13. 22:58:53

bence93kis írta:joh téleg grat magas értelmiségek... Puyol csak azé van még itt mer belenött a csapatba de amugy nem sokat ér... a tavalyi szezonba meg ebbe is naon sokat hibázik... a feltett kézen és a reklamáláson kivül nem sokat tud...
BARCA
=D> Egyre jobb emberek osztják itt az észt. :x
Ha választani lehetne akkor 4 Puyolt szívesebben választanék a védelembe mint bármelyik másik 4 védőt. Örüljünk hogy ilyen szintü védönk van. :wink:
bando8
Jugador del Barça

2008.02.13. 22:54:34

en nem is szeretnem h megvegyuk a fel Chelseat, sot sztem ez a keret meg "feltamaszthato" es se DECO se R10 eladasat nem szeretnem, azert szeretnem Mourinhot mert ot erre kepesnek tartom :!:

én is képesnek tartom őt erre.
bence93kis
Barça B

2008.02.13. 22:53:16

joh téleg grat magas értelmiségek... Puyol csak azé van még itt mer belenött a csapatba de amugy nem sokat ér... a tavalyi szezonba meg ebbe is naon sokat hibázik... a feltett kézen és a reklamáláson kivül nem sokat tud...
BARCA
Lezárt