Hát ezaz addig jó míg ilyen "[auto_cenzúra]" játékosaink vannak hátul mint PuyolSlither írta: Örüljünk hogy ilyen szintü védönk van.

Alapvetően igazad van. Viszont azt is látni kell, hogy Zambrotta vissza akar térni a Seria A-ba, és itt nem is megy úgy neki, mint anno a Juvéban. Deco is távozni fog, irányítóból padig csak is minőségit szabad venni, feltéve, ha marad az a felállás. Ha áttérünk 2 csatárra, akkor megint kevés csatárunk van, mivel a csatár és a támadó nem ugyan az. Amíg Messi ilyen szempontból kiesik, addig pl. egy Drogbának nagyon fekszik az a pozíció. Kp-ra is kell vki, mert 1., Tourét egyáltalán nem tudjuk pótolni, 2., ebben a felállásban, ezekkel az emberekkel nem megy. Ronaldinho megint kérdéses, nem is megy neki, és lehet, hogy ő sem akar maradni, plusz ha Iniesta játszik a helyén, akkor megint a kp-ra jut kevés ember.mindorokke_barca írta:...
Ez mind szép és jo amit leírtál. Sok dologban egyet értek. De sokat beszéltél az összeszokásról. Számomra az kevés. Kell egy jo edző és egy vagy kettő igazolás biztosan. 4 játékost írtál akit igazoltunk nem egy csapatot. Tavaly sem ment pedig akkor nem volt uj a keret. Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáronmindorokke_barca írta:sokszor tenyleg nem ertleke benneteket....alandoan arra panaszkodtok h mien rosszul jatszunk.. h ILYEN kerettel sokkal tobbre kene kepesek legyunk.... ha a kerettel nincs gond akkor miert van az h midnen hsz-ban legalabb 4 emberrol beszeltek akit ide kene hozni.... ez nem a fifa 08 h osszegyujtjuk a sztarokat es akkor biztos jo csapatunk lesz... esszel kell csinalni az igazolasokat....nem az a jo megoldas h osszeszedjuk minden csapatbol a legjobbakat...mindenki szidja a teljesitmenyt de azt elfelejtitek h nyaron jott henry,abidal,toure,milito... akik kivetel nelkul a kezdocsapatban kapnak helyet... + meg ha idevesszuk giovanit es bojant... az azt jelenti h 6 uj jatekos lett iden beepitve a csapatba... ido kell az osszeszokasra... sokszor tenyleg azt gondolom h alomvilagban eltek, amikor azt kepzelitek h minden problema megoldodik azzal h ha megszerezzuk a csapatba az eppen aktualis legjobb formaban levo jatekosokat... benzema, adebayor, drogba, fabregas, dani alves? minek? bojan,giovani,henry,eto'o,deco,iniesta xavi, zambrotta... ez a 8 barca jatekos a fentiek posztjat toltik be.... ha vki rossz formaban van v meg nem szokott at a spanyol focira egybol mehet lapatra? sztem ez a szegyen, ez a hozzaallasotok... meg1szer mondom ez nem a fifa08... az egyik legfontosabb elem a fociban az osszeszokas.... de ti annyira turelmetlenek vagytok h nem tudjatok ezt kivarni... ha nem tunt fel, generaciovaltas tortent-tortenik akik tavaly illetve iden jottek ha jol szamolom 8-an vannak.... egy cspapatnak nincs szuksege 11 vezeregyenisegre... minden nagy csapatban 3-4-en voltak max ilyenek akik vittek elore a csapatot... a tobbi7-8 emberrel ooszeszokva CSAPATOT KELL ALKOTNI... abba hibaba estek mint a real par eve.... ezzel az ide a legjobb jatekosokat filozofiaval......
Végre valaki...mindorokke_barca írta:sokszor tenyleg nem ertleke benneteket....alandoan arra panaszkodtok h mien rosszul jatszunk.. h ILYEN kerettel sokkal tobbre kene kepesek legyunk.... ha a kerettel nincs gond akkor miert van az h midnen hsz-ban legalabb 4 emberrol beszeltek akit ide kene hozni.... ez nem a fifa 08 h osszegyujtjuk a sztarokat es akkor biztos jo csapatunk lesz... esszel kell csinalni az igazolasokat....nem az a jo megoldas h osszeszedjuk minden csapatbol a legjobbakat...mindenki szidja a teljesitmenyt de azt elfelejtitek h nyaron jott henry,abidal,toure,milito... akik kivetel nelkul a kezdocsapatban kapnak helyet... + meg ha idevesszuk giovanit es bojant... az azt jelenti h 6 uj jatekos lett iden beepitve a csapatba... ido kell az osszeszokasra... sokszor tenyleg azt gondolom h alomvilagban eltek, amikor azt kepzelitek h minden problema megoldodik azzal h ha megszerezzuk a csapatba az eppen aktualis legjobb formaban levo jatekosokat... benzema, adebayor, drogba, fabregas, dani alves? minek? bojan,giovani,henry,eto'o,deco,iniesta xavi, zambrotta... ez a 8 barca jatekos a fentiek posztjat toltik be.... ha vki rossz formaban van v meg nem szokott at a spanyol focira egybol mehet lapatra? sztem ez a szegyen, ez a hozzaallasotok... meg1szer mondom ez nem a fifa08... az egyik legfontosabb elem a fociban az osszeszokas.... de ti annyira turelmetlenek vagytok h nem tudjatok ezt kivarni... ha nem tunt fel, generaciovaltas tortent-tortenik akik tavaly illetve iden jottek ha jol szamolom 8-an vannak.... egy cspapatnak nincs szuksege 11 vezeregyenisegre... minden nagy csapatban 3-4-en voltak max ilyenek akik vittek elore a csapatot... a tobbi7-8 emberrel ooszeszokva CSAPATOT KELL ALKOTNI... abba hibaba estek mint a real par eve.... ezzel az ide a legjobb jatekosokat
filozofiaval......
Emlékezzünk vissza őszre a sérülése előtt.bandihawk írta:[
Decoról meg ugyanaz a véleményem, őt sem szabad még leírni, de őt is állandóan kergeti a sérülés.
Iniesta, Xavi a középpályán lenne nálam.Mental_Theo írta:nekem nem lenne szívem megvállni Iniestától, vagy Xavitól de még Decotol sem.
ennek ellenére nálad mindegyik a cserepadon foglal helyet.
a hátvédsorral egyetértek.
talán belemegy a Seviila egy Oleguer - Dani Alves cserébe.
Ronaldinhot én sem adnám el, nem szabad leírni, meg kell próbálni őt egy új cedző mellett, új poszton, pont úgy mint nálad.
bence93kis írta:joh téleg grat magas értelmiségek... Puyol csak azé van még itt mer belenött a csapatba de amugy nem sokat ér... a tavalyi szezonba meg ebbe is naon sokat hibázik... a feltett kézen és a reklamáláson kivül nem sokat tud...
BARCA
Ez igy szép meg jo. De azér ennyi jo játékost még egy ekkora csaptanak se sikerülhet leigazolni. meg azér gondolj a pénzre is.Sztem így kéne :
kapuban Valdes
Jobb hátvád Daniel Alves
Középen Puyol , Marquez
Bal hátvéd Sylvinho
Védekező középpályás: Touré
Előtte FabregasvDiego ,vki a lényeg h jol irányítson
Jobb szélen Messi
Bal szélen Iniesta
Elől pedig két csatár a lényeg h legalább egy jó fejelő legyen. sztem: Etoo/ Henry és Adebayor/Benzema/Drogba.
bence93kis írta:jo keménykeggyé.... ez az én véleményem mer sztem Xavi és puxol nem elég jo egy barcához de lényegtelen..... ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
for: Chris0527
Pedig figyelj oda, ha nem akarod, hogy töröljük a hozzászólásaidat.bence93kis írta:ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
for: Chris0527
bence93kis írta:joh téleg grat magas értelmiségek... Puyol csak azé van még itt mer belenött a csapatba de amugy nem sokat ér... a tavalyi szezonba meg ebbe is naon sokat hibázik... a feltett kézen és a reklamáláson kivül nem sokat tud...
BARCA
en nem is szeretnem h megvegyuk a fel Chelseat, sot sztem ez a keret meg "feltamaszthato" es se DECO se R10 eladasat nem szeretnem, azert szeretnem Mourinhot mert ot erre kepesnek tartom