Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezt a példát akartam felhozni, de télleg ez az eset volt.grecki írta: A messinai Zoro esete, amikor szintén le akart vonulni a pályáról az Inter ellen, és a szintén színesbőrű Adrianónak kellett lebeszélnie... (ebben nem vagyok biztos, de rá emléxem)
Stb, stb
Hát, szerintem az olaszok sokkal rosszabbak ebből a szempontból...Game90 írta:Ja, Zaragozában volt. Elég rendesen szidhatták már őt, ha leakart menniMeg sztem a nagyobb bajnokságok közül Spanyolországban van a legtöbb rasszizmus eset.
Ja, Zaragozában volt. Elég rendesen szidhatták már őt, ha leakart menniozsimiki írta:Azt hiszem Zaragozaban volt a legdúrvább,nemAmikor le is akart menni.és Frank+Henk rábeszélte,hogy maradjon...
Hát meg lehet érteni vhol...elég sokat szidták már Eto'otGame90 írta:Eto’o félti gyerekeit a rasszizmustól, ezért nem is viszi őket meccsekre.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138158
Én nem láttam önzőbbnek, mint máskor, most csak kevés jó passza volt, és sokszor háttulról felrúgták. Ha visszanézitek a meccset, és csak az ő játékára figyeltek, akkor lehet látni, hogy igenis sokszor (magához képest) megpróbált passzolni.lionelmessi19 írta:Én még életemben nem láttam ennyire önzőnek mint tegnap. Egoja mindig is voltLG írta:Etoo a világ talán legjobb csatára, hihetetlenek a képességei DE mibdig is önző és egoista voltde sztem soha nem volt rá jellemző az önzőség!
Hm! Már pedig lehetett ilyennek látni,nem is egyszer,de Ő ilyen,így kell elfogadni (nem a balhékra értem)lionelmessi19 írta:Én még életemben nem láttam ennyire önzőnek mint tegnap. Egoja mindig is voltLG írta:Etoo a világ talán legjobb csatára, hihetetlenek a képességei DE mibdig is önző és egoista voltde sztem soha nem volt rá jellemző az önzőség!
Én még életemben nem láttam ennyire önzőnek mint tegnap. Egoja mindig is voltLG írta:Etoo a világ talán legjobb csatára, hihetetlenek a képességei DE mibdig is önző és egoista volt
Hát erről a balhé ügyről:lionelmessi19 írta:Vastag rész a tartós változás, amire felfigyeltem. Az önzőség tegnap volt nagyon jellemző. Remélem az nem marad.lionelmessi19 írta:Egy nagy problémám volt vele, hogy marha önző volt ma. Nem is tudom, h miért.
Nem tudom egyébként, h csak nekem tűnt e fel, de a balhé óta kicsit furcsán reagál a dolgokra a pályán: nem örül annyira a többiekkel együtt (kivétel el classico, de az neki szeméyles dolog...) , furcsán megváltoztak a gólörömei.
Mintha azt akarná bebizonyítani, h minden meccsen tud gólt lőni, és h nélküle ez a csapat semmit nem ér... nekem legalább is furcsak kicsit.
Vastag rész a tartós változás, amire felfigyeltem. Az önzőség tegnap volt nagyon jellemző. Remélem az nem marad.lionelmessi19 írta:Egy nagy problémám volt vele, hogy marha önző volt ma. Nem is tudom, h miért.
Nem tudom egyébként, h csak nekem tűnt e fel, de a balhé óta kicsit furcsán reagál a dolgokra a pályán: nem örül annyira a többiekkel együtt (kivétel el classico, de az neki szeméyles dolog...) , furcsán megváltoztak a gólörömei.
Mintha azt akarná bebizonyítani, h minden meccsen tud gólt lőni, és h nélküle ez a csapat semmit nem ér... nekem legalább is furcsak kicsit.
Nem egy meccsről beszélek, ami a változást illeti. A nem lesz a régi mondatot nem a játékára értettem, ha egy kicsit lejebb olvasol, láthatod.Zozzy 5 írta:Egy meccs semmit sem jelent. És olyan következtetéseket pedig hgy soha nem lesz a régi egyéltalán nem kell levonni.lionelmessi19 írta:Attól félek, h soha nem lesz a régi. Remélem nem lesz igazam...
Tényleg kell a csapatnak nagyon, de ezt bizonyította már elégszer, inkább passzoljon többet!![]()
Szerintem az egyik legjobb passztlaggal rendelkezik a csatárok közt amiből ronthat egy kicsit a gólok "rovására"
Egy meccs semmit sem jelent. És olyan következtetéseket pedig hgy soha nem lesz a régi egyéltalán nem kell levonni.lionelmessi19 írta:Attól félek, h soha nem lesz a régi. Remélem nem lesz igazam...
Tényleg kell a csapatnak nagyon, de ezt bizonyította már elégszer, inkább passzoljon többet!
Részben igaza van, amióta visszajött jobban játszik a csapat, főleg R10. Viszont egy kicsit tényleg megváltozott, de remélem ismét a régi Samut látjuk majd a pályán.lionelmessi19 írta: nélküle ez a csapat semmit nem ér... nekem legalább is furcsak kicsit.