Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó, bevettem, és?lionelmessi19 írta:Zozzyt kivée senki nem vette komolyan, de már ő is rég rájöttXavinho írta:Az újságíroknak is április 1 van!!!! Emberek,nehogy komolyan vegyük már! Ha még el is menne Rijkaard a szezon végén nem hinném,h pont azt az embert hoznák a helyére,aki elüldözte Rivaldót,elutasította a fénykorában lévő Ronaldót és olyanokat hozott a helyére,mint Zenden,v Riquelme( Barcában nem ment neki). Ez hülyeség.
Zozzyt kivée senki nem vette komolyan, de már ő is rég rájöttXavinho írta:Az újságíroknak is április 1 van!!!! Emberek,nehogy komolyan vegyük már! Ha még el is menne Rijkaard a szezon végén nem hinném,h pont azt az embert hoznák a helyére,aki elüldözte Rivaldót,elutasította a fénykorában lévő Ronaldót és olyanokat hozott a helyére,mint Zenden,v Riquelme( Barcában nem ment neki). Ez hülyeség.
Azért rendesen besz..pta
Nem azért mondtam tényleg! (na jó talán Don Fabionálgrecki írta: Hát azért megnéznélek majd én is téged hetveniksz éves korodban, hogy milyen szinten rúgod még a bőrt akkor, de talán ez megbocsátható Fergusonnak és Capellónak. Mármnint, hogy nem játszanak végig egy meccset, merthogy edzésen ők is csukát húznak és aktív részesei egy-egy gyakorlatnak, arra mérget vehetsz.
Hát azért megnéznélek majd én is téged hetveniksz éves korodban, hogy milyen szinten rúgod még a bőrt akkor, de talán ez megbocsátható Fergusonnak és Capellónak. Mármnint, hogy nem játszanak végig egy meccset, merthogy edzésen ők is csukát húznak és aktív részesei egy-egy gyakorlatnak, arra mérget vehetsz.lionelmessi19 írta:Azért Én megnézném, h Fergi vagy épp Don Fabio mikor áll be
Nem minden edző tud beállni focizni, azért nem olyan általános dolog ez. Gondolj bele,
Egyébként azt mondtam, h az IS egy jó edző tulajdonsága, h laza és derűs edzést is jól tud vezényelni.
Nem os olyan béna Mourinho...lionelmessi19 írta:Mourinho előbb rúgná el a saját bokáját, mint a labdát...
Mindenkinek az vanlionelmessi19 írta:Viszont nekem nincs ott a kép, csak a [img]link[/img] , de így is szét van húzódva a fórum.
Sajnos nem. Ilyet csak Adminisztrátor tud. Sztem lassan fenn lesz Iván vagy Enrique, uh írok nekik, h ki kőne venni. Meg Evilgrimnek is háthogyhanetalántán feljönne addig.Rumig írta:Másik off: Lio, nem tudod kivenni, nagyon zavar a széthúzott fórum.Game90 írta:Evilgrim aláírása
Igen, erre gondoltam majdnem. első része stimmel, és egy fórumon pont ilyennek is kell lennie, utóbbi viszont szerintem közel sem ilyen egyirányú!lionel19 írta: sok külömbség van pl.: ti a focin vitáztok, mi meg azért perrero meg minden krixkrax beleköt és ezen
Azért Én megnézném, h Fergi vagy épp Don Fabio mikor áll begrecki írta: Szerintem ebben nincs semmi extra, ha egy edző beáll a játékosok közé, ez eléggé gyakori jelenség. Viszont Rijkaard pedagógiai érzékével soha nem volt semmi gond(om), sőt, ebben kimondottan jónak tartom.
sok külömbség van pl.: ti a focin vitáztok, mi meg azért perrero meg minden krixkrax beleköt és ezenlionelmessi19 írta:Nah off-oljunkozsimiki írta:Off:
Kezdenek alakulni a párosok: Lio-Grecki ; Perrero-lionel...![]()
On:
Akik nem bírják Franket,az ehhez tényleg kevés,hogy a maradása mellett érveljenekDe tényleg jó dolog ez egy edzőtől,ill ez is kell!
Azért Én érzek némi különbséget a mi párosunk meg a másik között
Nah off-oljunkozsimiki írta:Off:
On:
Akik nem bírják Franket,az ehhez tényleg kevés,hogy a maradása mellett érveljenekDe tényleg jó dolog ez egy edzőtől,ill ez is kell!
Evilgrim aláírásagrecki írta:Off: vmi csúnyán széthúzta a fórumot.
Na de Miklós...ozsimiki írta:Off:
On:
Szó sincs ilyesmiről...lionelmessi19 írta:Nem haragszom, de ha az Én hsz-emről van szó, akkor Te már a kákán is...
Nem haragszom, de ha az Én hsz-emről van szó, akkor Te már a kákán is...grecki írta:Ne, haragudj, ha ezért nem süvegelem meg Rijkaardot... Ennél kicsit többet kellene letenni az asztalra ahhoz, hogy meggyőzzön affelől, hogy igenis helye van még a kispadon!lionelmessi19 írta:Kritikusok figyelem: Ez is a jó edzőhöz tartozik ám! Hogy tud ilyen edzést tartani!
Ne, haragudj, ha ezért nem süvegelem meg Rijkaardot... Ennél kicsit többet kellene letenni az asztalra ahhoz, hogy meggyőzzön affelől, hogy igenis helye van még a kispadon!lionelmessi19 írta:Kritikusok figyelem: Ez is a jó edzőhöz tartozik ám! Hogy tud ilyen edzést tartani!