Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
depth
Capitá del Barça

2008.02.14. 19:25:54

Gomezinho írta: LAmpard-iniesta , Xavi-Fabregas azért szerintem érezni a különbséget ha nemis nagyon de lehet! :wink:
Lampard és Iniesta között én is érzem a különbséget, Iniestat többre tartom. Fabregas meg tény, h jó formában van, de azért Xavi se volt rossz amikor ment neki ;)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 19:24:20

Ha úgy vesszük Benzema egyáltalán nem nagy név! Még legalábbis nem! Nagyon jól játszik, sokat nyernénk vele! Hozzá hasonló emberekért két kézzel küzdenék(értsd. olyan tehetséges, fiatal, nem annyira ismert - monjuk Benzema-t már többé kevésbé ismeri a világ)!!!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.14. 19:24:19

Szerintem meg megkell taláni a megfelelő hangsúlyt a zongoracipelők és a zsonglőrök között, mindkettő kategóriából van a Barçában, ezzel gond nincsen, hanem egyedül a motivációval van gond és a monotonná vált taktikával.
Kép
Kép
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 19:21:19

Rivaldinho poént nemérted!!a játékosokat meg pláne hidd el XAvi helyett is találnánk 20 ugyanoylat vagy jobbat!!nem kell it zongoracipelőzni!!!! DECot meg pláne amiylen szemtelen lett!!Iniestát meg soha nem fogom szuperjátékosnak tartani!!ha Iniesdták lesznek a kezdőben nálunk akkor soha nem fogunk nyerni semmit szerintem!!!EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM és szerintem más hozzá igenjólértő embernek is!!! LAmpard-iniesta , Xavi-Fabregas azért szerintem érezni a különbséget ha nemis nagyon de lehet! :wink: XAvit amugy meg imádom!!!egy igazifocista jófej és szuper!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.02.14. 19:16:13

Gomezinho írta:kiváncsi lennék hogy miylen teljesitzményt nyujtana Carles ha Oleguer Roque junior , Puyol, oddo hátvédsorunk lenne szerintem KATASZTRÓFÁLIS LENNE Ő IS kiváncsi vagyok azért!!! de remélem LAporta ezt nem olvassa és tartja jó ötletnek és leigazolja a másik kettőt! :D :D :D
Te 20 éves vagy ? na mind1... :shock:
Amúgy meg én örülnék Benzemának.. nem mindig a nagy nevek viszik a csapatot... lásd a 2 évvel ezelőtti madridot, semmit sem nyertek egy tucatnyi sztárral. Ide inkább ilyen, Iniesta, Deco, Xavi féle zongoracipelőket kéne hozni, meg befoltozni a védelmet, aztán kész. ÉS mentélisan helyreteni 1-2 embert a keretből. Ja és az új edzőt ki ne felejtsem :oops:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 19:13:47

kiváncsi lennék hogy miylen teljesitzményt nyujtana Carles ha Oleguer Roque junior , Puyol, oddo hátvédsorunk lenne szerintem KATASZTRÓFÁLIS LENNE Ő IS kiváncsi vagyok azért!!! de remélem LAporta ezt nem olvassa és tartja jó ötletnek és leigazolja a másik kettőt! :D :D :D
depth
Capitá del Barça

2008.02.14. 19:13:26

Gomezinho nem változott, ugyanolyan "érdekesen" ír és még mindig ezt a Buffon gyereket eröltetné :) Nem érti meg, h nekünk itt van Valdes :) És, h miért vagyunk elszálva Benzemával? Néhány Lyon meccset tényleg megnézhetnél, de ha nem akkor annyit mondok, h fiatal, gólerős, kétlábas, nagyon ügyes, szeretne ide jönni.

Amúgy érdekes, h sok a vita itt, de abban mindenki egyet ért, h Dani Alves tökéletes jobbhátvéd lenne itt. Mindenki őt írja. De, ha nem itt köt ki? - ami elég valószínű látva a többi érdeklődőt - akkor ki?

Jah és sokan olyan taktikákat írnak ahol a széleket teljes mértékben hanyagolják.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 19:06:02

Gomezinho írta:Puyult senki sem bántja!!!bár néhanapján ő is kaphatna a topicjában:D
Hoppá, elnézést, most olvasgattam a topicokat, és láttam egy helyen, vhol nagyon hátul, hogy Puyolt szidják. És hát elfelejtettem, hogy az egy kicsit régen volt, és egy jó idő telt el azóta! Későn vettem észre... Csak nagyon felhúztam magamat, mert vki ott írta, hogy már nincs szüksége a csapatnak rá, és írtam egy hsz-t! Végül is, tök mind1, hogy mikor írta, mert zöldségeket beszélt! Bocsánat az időzavarért, csak felkavart! :oops:
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.14. 19:05:30

Gomezinho írta:Puyult senki sem bántja!!!bár néhanapján ő is kaphatna a topicjában:D
Idén valoban nem olyan magabiztos, és hibázott gyakran. DE szinte állandoan kisebb-nagyobb sérülésekkel bajnlodik, Rijkaard ide-oda rakosgatja, szinte minden meccsen más védelemmel állunk ki. Ezeket figyelembe véve, igy azért pöppet nehéz jol játxani :roll:

Amugy mekkora gáz, h olyan játékosok, akik eddig szinte soha nem voltak sérültek, most azok is többet hiányoznak, mint amennyit nem. Puyol, Etoo, Ronaldinho...Nem is tudom, Valdesen kivül van-e olyan ember, aki idén ne lett volna sérült :roll: Előző években sem kiméltek a sérülések, na de ez, ez tul tesz már minden határon :evil:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:59:09

Puyult senki sem bántja!!!bár néhanapján ő is kaphatna a topicjában:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.14. 18:58:17

Karashu írta:+ nem tudom, hogy minek kell állandóan Puyol-on köszörülni a nyelveket, küzd minden erejéből, hogy minden jól alakuljon, nem áll le, megy, és harcol, részt vesz a támadásban, utána már a kapu előtt van és szerel! Minek kell ezt a szerencsétlen flótást b*sztatni! Megnézném, hogy TI mit csinálnátok az ő helyében ennyi évesen! :evil:
Miről beszélsz :?: Ki bántotta Puyolt :?: :shock:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 18:57:35

Victor_Valdes írta:Most mi bajod van Sylvinho-val?Kis csapatok ellen tökéletes és jobban ad be mint Abidal.
Mondjuk ha a távozók listáját kéne összeírnom, csak a végére írnám, mert annyira nem játszik rosszul. De nekem nem jön be vhogy! Helyette egy Garay-hoz hasonló szélsőt szívesen elnéznék focizni! Bocsi...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 18:55:09

+ nem tudom, hogy minek kell állandóan Puyol-on köszörülni a nyelveket, küzd minden erejéből, hogy minden jól alakuljon, nem áll le, megy, és harcol, részt vesz a támadásban, utána már a kapu előtt van és szerel! Minek kell ezt a szerencsétlen flótást b*sztatni! Megnézném, hogy TI mit csinálnátok az ő helyében ennyi évesen! :evil:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 18:54:55

Karashu írta:Mondjuk lehet, hogy pár névtelen lelkes, szorgos sráccal többet érnénk, mint egy elit alakulattal! Ettől függetlenül Rijkaard menjen, és szívesen látnám D. Alves-t, Fabregas-t és Benzema-t! A kispadra és a tartalékba 20 év körüli srácokat hoznék (pl. Garay, végre egy jó húzás!), sokkal többet érnénk velük, mint egy Oleguer-rel, egy Thurammal, és egy SYLVINHO-val, vagy egy Ronaldinho-val! (csak mivel nem a játékosok figyelése a szakmám, hanem tanulok, nem tudok egyet se mondani)
Az Arsenal szépen megoldotta a helyzetet a nyáron, bár ott közel sincsenek ekkora nevek mint itt, ezért is kéne kihasználni a milyeinket. Nyáron edzőváltással sztem helyreállnak a dolgok, és jövőre hengerek leszünk!
Hajrá Barca! :D
Most mi bajod van Sylvinho-val?Kis csapatok ellen tökéletes és jobban ad be mint Abidal.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:51:33

Én akkor is tartom a véleményemet :D 8)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 18:49:32

Gomezinho írta:nincs itt semmi összeszokottsági problémával!! sajnos kiégtek nálunk emberek olyan 6 játékost eltávozattnék és 5öt hoznék eg yuj edzői garniturával!!!!
Lampard, D.Alves ,BUFFON, Vicente,Jómagam :lol: :oops: Az uj edző Lippi!! de Mourinhoval is beérném már hiszen a sziveválasztottja a BARCELONA ezt mindenki tudhatja!! 8)
Na, Buffon, Vicente és Lampard se kéne a Barcába, Jómagaddal együtt! :D Én Mourinho-t szeretném látni a kispadon! Már írtam, h kit látnék szívesen, a többi, meg fiatal srác, nagyon sokat tudnánk velük kezdeni! Főleg olyat, aki szívvel lélekkel küzdők, és nem bánják, ha a kispad jut nekik! Na ez álmaim FC Barcelónája, egy összeszokott, pár nagy névből, és rengeteg fiatal tehetségből álló csapat, akit Mourinho vezet! De jó is lenne... Bár nyáron nagyon könnyen sikerülhet! Jejejeeeee!!! :D :twisted:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:48:14

bameg ezeknek nem összeszokottsági problémájk van heti 5-6 edzés után nemondmár nekem hogy az a probléma!!a Chelseanél Mourinho alatt egy pillanatig sem láttam ilyen problémár na ott tényleg cserélődött a garnitura jócskán!!!egyszerüen más a gond!!Riikaard is beletörődött már ebbe hogy nem fog kapni szeletet ebből a tortából jövőre!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.14. 18:45:31

Gomezinho írta:nincs itt semmi összeszokottsági problémával!! sajnos kiégtek nálunk emberek olyan 6 játékost eltávozattnék és 5öt hoznék eg yuj edzői garniturával!!!!
Lampard, D.Alves ,BUFFON, Vicente,Jómagam :lol: :oops: Az uj edző Lippi!! de Mourinhoval is beérném már hiszen a sziveválasztottja a BARCELONA ezt mindenki tudhatja!! 8)
Több meccsnézés, kevesebb FM :!:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:39:54

Akkor talán a szerkezt gomb világában is merülj el!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:38:33

nincs itt semmi összeszokottsági problémával!! sajnos kiégtek nálunk emberek olyan 6 játékost eltávozattnék és 5öt hoznék eg yuj edzői garniturával!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.14. 18:37:27

Gomezinho írta:mondja már meg vali hogy mi a jó abban a BENZEMÁBAN???ne legyetek már elájulva ugytőle!!kérlek mostmár találjatok ki uj neveket mert már BENZEMÁVAL kivan a tö..öm: :D :D :D
A Barcába nem kéne Benzema, de ettől függetlenül egy nagyon jo játékos, és fiatal.
Amugy meg azt mondtad, most hallottál először rola. Akkor meg miért mondassz rola véleményt :?: Nézz meg pár Lyon meccset, aztán rájössz, h miért vannak ugy elájulva tőle :roll:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 18:33:50

mondja már meg vali hogy mi a jó abban a BENZEMÁBAN???ne legyetek már elájulva ugytőle!!kérlek mostmár találjatok ki uj neveket mert már BENZEMÁVAL kivan a tö..öm: :D :D :D
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.14. 18:19:25

Mondjuk lehet, hogy pár névtelen lelkes, szorgos sráccal többet érnénk, mint egy elit alakulattal! Ettől függetlenül Rijkaard menjen, és szívesen látnám D. Alves-t, Fabregas-t és Benzema-t! A kispadra és a tartalékba 20 év körüli srácokat hoznék (pl. Garay, végre egy jó húzás!), sokkal többet érnénk velük, mint egy Oleguer-rel, egy Thurammal, és egy SYLVINHO-val, vagy egy Ronaldinho-val! (csak mivel nem a játékosok figyelése a szakmám, hanem tanulok, nem tudok egyet se mondani)
Az Arsenal szépen megoldotta a helyzetet a nyáron, bár ott közel sincsenek ekkora nevek mint itt, ezért is kéne kihasználni a milyeinket. Nyáron edzőváltással sztem helyreállnak a dolgok, és jövőre hengerek leszünk!
Hajrá Barca! :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 17:54:24

mindorokke_barca írta:
Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáron "kicsit" nagyobb mozgás volt ott mint itt.
.........
Ez igaz, de nem csak ez a baj...Tény hogy kicsit sok lett a sztár de, azért adódnak itt problémák mert Rijkaard nem képes kordában tartani őket.
Míg más edzőnek ez lehet sikerülne.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.14. 17:39:07

Amugy annyit az öszeszokottságról h multhéten a Real 7-0 ra nyert és nyáron "kicsit" nagyobb mozgás volt ott mint itt.
Igen, csak ok mar osszeszoktak... es nincsenek olyan hude nagy nevek... orom volt nezni amikor a felkeszulesi idoszakban 9 meccsbol 6ot kikaptak 1 dontetlent csinaltak es 2 gyozelmuk volt... a sevilla ugy verte meg oket otthon-idegenben ahogy akartak... egy nulla volt az a csapat. de szepen lassan kezdetek erezni egymas mozgasat, es jottek az eredemnyek, es latjuk most hol tartanak 2005-2006-os szezonban 3 nagy sztarunk volt r10, deco es eto'o mint ahogy elozo hsz-emben is leirtam...messi csak akkor kezdett beepulni a csapatba minden nagycspaatnak kb ennyi vezere volt... 3 max 4 es korejuk epult a jatek... nalunk is ez tortent... a bl gyoztes kezdo 11unk: valdes-marquez-puyol - giovanni van bronck.- oleguer - edmilson - giuly - van bommel - deco - r10- eto'o. most igy olvasva elmosolyogtam par helyen h ezzel a csapattal nyertunk blt? igen... es ettol a csapattal rettegett europa, nem a fantasztikus negyestol!!! most sokkal jobb jatekosaink vannak... de ez nem jelenti azt h csapatkent jobban mukodunk. sot... minel tobb vezeregyeniseg van egy csapatban annal rosszabb...
Lezárt