CSOki, a fényezést jórészt a tavalyi játékra értettem, és elismerem hogy nem olvastam a legutóbbi pár meccs cikkét. Abba meg, hogy miért csak ezt emelted ki a hsz-emből, nem kötök bele, mert a többi az túl szubjektív volt, és felesleges rajta vitázni, meg nem is az a célom hogy egy Real szurkolóból próbáljak az én véleményemhez hasonlóakat kierőszakolni. Egyébként pont ez zavar a legjobban, amikor provokáljuk a másikat, hogy igenis "alázkodj meg".
Aprieto, értem ezt a nemes verseny dolgot, és örülök is ha a spanyol bajnokság tele van csupa erős csapatokkal. Hajrá Valencia, Villareal, Sevilla, Atletico!

Továbbá nem mintha a Real kézzel lábbal tiltakozna a Marca kitalációi ellen. Értem, hogy épp hülye volt az elnök meg Mijatovic, de a következő is az lesz várhatóan aki szó szerint leígéri a csillagokat is az égről. Szóval jelenleg a megítélésem szerint olyan nagyon messze nincs egymástól a klub meg a volt elnök.
Az meg egy elég merész következtetés szerintem, hogy hasonló helyzetben a Barca is azzal hitegetné magát, hogy mindenki itt akar játszani. Az utóbbi jópár évben nem ez volt a jellemző. Amikor Rijkaard átvette a csapatot, akkor mi volt? Nem állt valami fényesen a Barca de nem az ment mint most a Realnál.
Persze ott volt a képben, hogy Laporta annak idején Beckham megszerzésével kampányolt. Ez végülis nem jobb annál a magatartásnál amit épp kritizálok, de őszíntén szólva nem emlékszem hogy mi volt akkor pontosan.