Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tuti kamu szvsz.Vito írta:
a mundo szerint korántsem biztos, hogy Eto'o jövőre is a Barcaban jétszik. a lehetséges célpontok: Arsenal, Pool, Inter, Milan
Én meg teljesen értem! Nagyon szürkén nyomta szntem! De lesz ez jobb is!Los Banditos írta:Szerintem egész jól megoldotta a feladatát ott a baloldalon és nemis volt önző ráadásul hintett is egy gólocskát.![]()
Szvsz, nemértem hogy miért kapott 2-est az ElMundotól.![]()
Nemvolt sajnos.Csak valami nevetséges összegű pénzbüntetésGame90 írta:Sztem Eto'o már egy párszor ,,hozzászokhatott'' ezekhez a rasszista dolgokhoz![]()
Tényleg a zaragozai stadion bevolt tiltva ez miatt?
De most amugy is elég hadilábon áll a világgal. Volt ez a botrány. Szerintem sok katalán nem bírja még mindig. És akkor még kitenni a Zaragozai közönség elé...Game90 írta:Sztem Eto'o már egy párszor ,,hozzászokhatott'' ezekhez a rasszista dolgokhoz![]()
Tényleg a zaragozai stadion bevolt tiltva ez miatt?
Szerintem is kamu. Csak nem tudom h mi ok volt rá...Los Banditos írta:Szerintem ez a sérülősdi csak kamu duma volt.Elis szólta magát Rijkaard...
Biztos vagyok benne hogy a Mallorca ellen ott lesz a kezdőcsapatban a Samu.![]()
Már boccs, de ha tényleg ekkora zsenik és ennyi pénzt kapnak azért mert fociznak akkor azért ne a 0val legyen már egyenlő a teljesítményük egy másik poszton. Ez még sztem a magyar fociban sem megszokott hgy vki ennyire "posztcentrikus".ozsimiki írta:Zozzy 5!
Azért volt 0 a támadójáték,mert egyikőjük sem igazi posztján játszott! Utána meg hiába váltottak már át,kimaradt a kimaradhatattlan is![]()
Ez egy dúrva hasonlattal élve olyan,mint a fénykorában lévő Kahn a kapuban világklasszis,de szerintem vkp poszton nem ment volna neki annyira
Jó, ha épp jó meccse volt Ininek, Messinek, Dinhonak...LG írta:Jo, de azért azzal akkor sem értek, h Etoo nélkül nem ér semmit a csapat. Azért mikor nem volt Etoo, de a többieknek ment, akkor behuztuk a meccseket. Ha meg senkinek nem m1 ő sem tud segiteni.
Ez pont így van. Meg aztán volt azért nem egy helyzet, amit kialakítottak ketten, esetleg egy kp beszállásával, csak aztán nem volt aki befejezze. Giuly egy határxar. Ehhez főleg.ozsimiki írta:Zozzy 5!
Azért volt 0 a támadójáték,mert egyikőjük sem igazi posztján játszott! Utána meg hiába váltottak már át,kimaradt a kimaradhatattlan is![]()
De nekem ez akkor is érthetetlen, hogy van ugye R10 meg Messi, két zseniális focista akik közül 1 ugye volt a világ lejobbja is. És az nem létezik, hogy ennyire Eto'o-ra legyenek utalva, hogy ha ő nincs akkor nulla az egész támadójátékunk.lionelmessi19 írta:Szerintem az a valószínűtlen, h vele nem nyertünk volna. Kell ő. Két fantasztikus szélsőnk van Dinho és Messi személyében, kell valaki, aki összeköti őket. Ilyen szinten csak Samu tudja ezt megoldani a jelenlegi keretből. Az a helyzet, h kell a csapatnak, mint egy falat kenyér.LG írta:Ez nem igaz, valoszinü Etooval 1ütt is ugyanigy kikaptunk volna.