Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már nem azért de sztem nem.Miért lenne jobb?mert brazil?Semmivel sem jobb.Ráadásul ha láttad játszani a közelmúltban a Saviolát,akkor az tis láttad,hogy milyen hasznosan játszik.Jobb szélre tuti jó lenne Giuly heylén.Badi írta:Már nem azért, de Baptista sokkal jobb mint Saviola...
Enrique21 írta:Tudod jol.hogy veled nem vitázomBadi írta:Már nem azért, de Baptista sokkal jobb mint Saviola...
Akkor nem csak a nevünk hasonlit,hanem a véleményünk isEnrique írta:Nagggyon-nagggyon ajánlom h nem jön a anaBaptista gyerek...![]()
Kell a francnak amúgy is, pláne ennyi pénzért...
Kell még 1 jó védő a kezdőbe, oszt' megvan a jövő évi csapat.
Nem jár le a szerződése jövőre, de jövő nyárra valószínűleg Marquez és/vagy Eto'o megkapja a spanyol útlevelet, így lesz Baptistának hely a csapatban. Mert van egy olyan szabály a spanyol bajnokságban, hogy csak 3 Eu-n kívüli játékos játszhat a csapatban. És ugye J.Baptistának sincs eu-s papírja...Theo írta:Vki magyarázza meg nekem!Mér nem lesz Baptista jövőre akadály????lejár a szerződése????
THANXCharlie írta:Mert most még nem igazolhatjuk le mert akkor megkéne szabadulni egy non eu-s játékosunktól,és jövőre állítólag ő is megkapja a papírokat,meg nálunk is megkapják,így jövőre akadály nélkül jöhet.Theo írta:Vki magyarázza meg nekem!Mér nem lesz Baptista jövőre akadály????lejár a szerződése????
C.
Mert most még nem igazolhatjuk le mert akkor megkéne szabadulni egy non eu-s játékosunktól,és jövőre állítólag ő is megkapja a papírokat,meg nálunk is megkapják,így jövőre akadály nélkül jöhet.Theo írta:Vki magyarázza meg nekem!Mér nem lesz Baptista jövőre akadály????lejár a szerződése????
Én meg nem mondanám azt rá hogy ám legyen mert akkor egy 25 misink úszna miatta!Mr. Master írta:Na hát igen, csak jó lenne is hallani a védők felől valamit. Anniyt mondott a Times, h Rio Ferdinand után mi vagyunk az egyik érdeklődő. És? Azon kívül semmi! Ok, ha ez a hír mondjuk azt jelent, h ferinand jön, akkor azt mondom, ám legyen. Csak halljunk már vmi konkrétmot!Maxi írta:
Elég lenne olyan sztár is mint Gallas!
Na hát igen, csak jó lenne is hallani a védők felől valamit. Anniyt mondott a Times, h Rio Ferdinand után mi vagyunk az egyik érdeklődő. És? Azon kívül semmi! Ok, ha ez a hír mondjuk azt jelent, h ferinand jön, akkor azt mondom, ám legyen. Csak halljunk már vmi konkrétmot!Maxi írta:Elég lenne olyan sztár is mint Gallas!Mr. Master írta:Neg valahol azt is olvastam (asszem Origo), h csak 7 millája van idén nyáron a klubnak focistákra. Szerintem ez is baromság. Csak a yereségünk volt 15 milla. Megmég a japán túra, meg ilyen túra, lyan túra, a túróba is, kell valami nagy sztárt hozzanak ide és kész! Nekem mindenképpen kell. Még akkor is, ha akár ezzel a kerettel is is simán bajnokok lennénk. De hát hol van akkor a bl?
Igy van! Ha BL-t akarunk, akkor kell erősíteni, sőt jövőre a LIGA is erősödni fog, mert a depor, az atletico madrid, a villarreal, valencia tutira bekeményít, a reál meg egyenesen vért fog hugyozni, hogy nyerjenek valamit! A jelenlegi keretünk erős, de erre kell továbbra is építkezni ha az élvonalban akarunk maradni!Mr. Master írta:Neg valahol azt is olvastam (asszem Origo), h csak 7 millája van idén nyáron a klubnak focistákra. Szerintem ez is baromság. Csak a yereségünk volt 15 milla. Megmég a japán túra, meg ilyen túra, lyan túra, a túróba is, kell valami nagy sztárt hozzanak ide és kész! Nekem mindenképpen kell. Még akkor is, ha akár ezzel a kerettel is is simán bajnokok lennénk. De hát hol van akkor a bl?
Elég lenne olyan sztár is mint Gallas!Mr. Master írta:Neg valahol azt is olvastam (asszem Origo), h csak 7 millája van idén nyáron a klubnak focistákra. Szerintem ez is baromság. Csak a yereségünk volt 15 milla. Megmég a japán túra, meg ilyen túra, lyan túra, a túróba is, kell valami nagy sztárt hozzanak ide és kész! Nekem mindenképpen kell. Még akkor is, ha akár ezzel a kerettel is is simán bajnokok lennénk. De hát hol van akkor a bl?
A De Sanctist az télleg nagy kapus!És a Curci is bár őt 4-5 meccs alapján ítélem meg de eddig nagyon ott van!Boixos írta:Subinho, ha már kapus és olaszország, akkor inkább az udinei de sanctist kellene elhozni, mert ő még a freynél is jobb sztem. a Curcit inkább nem mondom, mert nagyon jó ő ott, ahol van, pedig most őt tartják a legtehetségesebb olasz kapusnak.