Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem már Henry nem kéne, ez az év nem sikerült túl jól sokat volt sérült stb... Meg azért már ő sem lesz fiatalabb....grecki írta:Drogba nem is nagyon válna be szerintem, mert ő egy vérbeli center, robosztus, nagyon jól fejel. Nekünk (legalábbis ebben a szisztémában) más típusú, sokat mozgó, jól cselező, az összjátékban tevékenyen résztvevő, kiszolgálni tudó támadóra lenne szükség Eto'o távozása esetén. Akiket el tudnék képzelni, Henry, Villa, Torres. Bennük látom mindezt.
(Persze mindezt remélem sosem kell megélnem, mert Eto'o a csapat legfontosabb tagja szvsz.)
Azért még jelenleg nem cserélném el se Villára,se Drogbára,se senki másra sem! De ha lesznek dolgai ismét,akkor mehet....Zsolti írta:Persze..énse akarom elzavarni meg szeretem is nagyon,de ha jönne helyette egy Villa,vagy akárki más nagymenő csatár,akkor erősen elgondolkodnék az ittartásán!
Oké! Nincs gondom a véleményeddel,csak tényleg érdekelt,hogy miért van ezZsolti írta:azért kérlek szépen,mert a vannak hasonló képességű játékosok a nagyvilágban mint ő,a másik dolog meg az,hogy elegem van már abból,hogy állandóan balhézik...
És miért mind1 nekedZsolti írta:kit érdekel,ha erkölcsileg nulla,de jól rugja a labdát,etoo is egy erkölcsi nulla ilyen szemmel,sőt,ha drogba nulla,akkor etoo -2...
Amugy sztem Villa könnyen tudná pótolni,vagy akár Drogba is..mindkettőt szivesen látnám Barca mezben..de nekem mindegy,hogy marad e etoo vagy nem.
ÉN Drogbát nem látnám szívesen. Szerintem hiába jó, egy emberi -erkölcsi nulla.LG írta:Én sem szeretném, ha Etoo elmenne, ha 1x mégis, akkor Drogbát látnám szivesen helyette
sasi1 írta:Adriano egy lóx@r. Ha Eto elmenne, azt sajnos nagyon megéreznénk, nemigen tudnánk pótolni, mégha kapnánk is érte vagy 60-70 misit.....Atesz írta:Viszont, abba se lenne rossz belegondolni, hohy, ha Eto'o távozna, és mondjuk jönne Adriano, akkor lenne Roninak egy BRAZIL puszipajtása, és ez talán végetvetne a Milannal kapcsolatos pletyiknek.![]()
Bár a csatársort én nagyon nem szeretném, ha megbontanák.
Adriano egy lószar. Ha Eto elmenne, azt sajnos nagyon megéreznénk, nemigen tudnánk pótolni, mégha kapnánk is érte vagy 60-70 misit.....Atesz írta:Viszont, abba se lenne rossz belegondolni, hohy, ha Eto'o távozna, és mondjuk jönne Adriano, akkor lenne Roninak egy BRAZIL puszipajtása, és ez talán végetvetne a Milannal kapcsolatos pletyiknek.![]()
Bár a csatársort én nagyon nem szeretném, ha megbontanák.
Az lehetAtesz írta:Crespo valszeg visszamegy Chelseabe...
Eto'o az összes Milan csatárnál jobbAtesz írta:Milanban pl hol játszana, ha ott van Pippo, Gilardino, Ronaldo???
Liverpoolnak nem nagyon van gondja a góllövéssel, és az Arsenalba sztem nem illene be...
Nem nagyon tudnának megfelelő helyettesítést hozni a helyére sztem...Zsolti írta:Én még ezen sem lepődnék meg a SOK balhéja után...