Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én itt vártam őket Sopronban TezsvíírVictorValdes19 írta:Ozsi/Kiki üzeni: A Szombathelyi járatról szálltak le Sopronba.
óó igen, fotózz.huVIII.Henrik írta:Szerintem teljesen tökéletes a felépítése a Fotózz.hu-nak, illetve rengeteg keresési lehetőség van (kategóriák, lencsék, kameratípusuk, ...) a PhotoSIG.com-on.
hát igen, valóban zsúfolt egy kicsitBányász írta:Tudtam hol kell keresni de azért köszi.d.OR írta:rengeteg "műfajú" kép van. most, hogy jobban megcsinálták az oldalt, már sokkal áttekinthetőbb. egyszerűen csak tudni kell, hogy milyen kategóriában szeretnél képeket keresni. mindent megtalálsz. valóban vannak kissé mű képek is, vannak rajzok, sőt még versek, meg más írások is vannak fenn.
www.deviantart.com
bal oldalt vannak a kategóriák.
![]()
Az a baj,h Nekem így se eléggé áttekinthető...(de ez az én hibám..túl egyszerű gyerek vagyok) Túl zsúfolt és túl sok minden van.
De persze mint mondtam vannak itt is jó képek csak néha már kicsit sok.
Tudtam hol kell keresni de azért köszi.d.OR írta:rengeteg "műfajú" kép van. most, hogy jobban megcsinálták az oldalt, már sokkal áttekinthetőbb. egyszerűen csak tudni kell, hogy milyen kategóriában szeretnél képeket keresni. mindent megtalálsz. valóban vannak kissé mű képek is, vannak rajzok, sőt még versek, meg más írások is vannak fenn.
www.deviantart.com
bal oldalt vannak a kategóriák.
Azt annyira nem látogatom nem nagyon nézegetem.d.OR írta:igenigen, de én inkább Deviantart fan vagyok. az a legjobb!Bányász írta:Mi durva kép...!:)
Azért Flickr-n érdemes nézelődni ha valaki szereti a képeket.Elég komoly lövések vannak
igenigen, de én inkább Deviantart fan vagyok. az a legjobb!Bányász írta:Mi durva kép...!:)
Azért Flickr-n érdemes nézelődni ha valaki szereti a képeket.Elég komoly lövések vannak
Hát, szerintem az nem valami biztos forrás, ahol az író így fogalmaz: "Mondjuk sz@rul nézett ki a kék max, az tény."Danka00792 írta: De való igaz amit a kommentek között olvastam, hogy a Pepsi.com/pepsi.hu-n semmi nem változott, lehet hogy fake az egész cikk?
Hmm, nekem tetszik.Bányász írta:A Pepsi megváltoztatja a logóját!?![]()
http://yummie.hu/archives/2008/10/27/pepsi-redesign/
De azt figyeljétek hogy a light-nak a logóban vékonyabb a fehér csíkja a max-nak meg vastagabb. Vagy ez a réginél is így volt csak nem vettem észre?:DBányász írta:A Pepsi megváltoztatja a logóját!?![]()
Az azért elég bátor döntés...
Bár az évek folyamán már többször változott de ha olyan lesz mint a képeken akkor nagyon mellé lőnek szerintem...
És ez állítólag egy mosoly(ugyan ezen oldal szerint)....
Mondjuk nekem minde1 mert már írtam,h COCA RULEZ!!!
Ez engem valamilyen kínai márkátlan cipő, vagy egyéb kínai cucc emblémára emlékeztet...Bányász írta:A Pepsi megváltoztatja a logóját!?![]()
Akkor még egyszer, ne haragudj, bocsánat.lionelmessi19 írta:Nem, nem én. Ide természetesen írhatsz ílyet, szerintem max. elnézhette valamelyőnk a topicot. Írd meg újra kérlek, ha fontosnak tartod, itt fog maradni a helyén.
Nem Te törölted innen a helyesírásra vonatkozó megjegyzésemet?lionelmessi19 írta:Szabad tudnom a megszólítás okát?
Nincs ezzel semmi baj, csak annyi, hogy szerintem térj vissza "W" helyett sima "v"-re, mert ez nem chat, és nem is sms, hanem egy fórum.musti írta: ...A barca vs. Real topikba volt, úgy érzem inkább ide illik....