Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Köszönjük ez is valami!csipa1899 írta:Császtok....menjetek rá erre az oldalra http://soccernet-akamai.espn.go.com/team?id=83&cc=5739 És ahol ki van irva hogy Racing - Barca az alatt ki van irva hogy Gamecast menjetek arra és ott tudjátok olvasni..stb hogy mi történik..nem túl nagy cucc de ilyen nehéz időkben ez is megteszi....

- csipa1899
- Barça B
- Kapcsolat:
Császtok....menjetek rá erre az oldalra http://soccernet-akamai.espn.go.com/team?id=83&cc=5739 És ahol ki van irva hogy Racing - Barca az alatt ki van irva hogy Gamecast menjetek arra és ott tudjátok olvasni..stb hogy mi történik..nem túl nagy cucc de ilyen nehéz időkben ez is megteszi....
Itt a husvét itt a nyúl barca-real 3-0
Pff basszus. Pedig meg akartam nézni a meccseteket, már be is kapcsoltam, aztán Murcia-Zaragoza, pedig még írtam is tegnap, hogy remélem ti nem jártok így, hát ti is így jártatok.
Nyugi, sz@r ügy, de valahogy mi is túléltük "odaát"...

ezt nem hiszem el!! neten lehet valahol nézni???
FORCA BARCA!
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
http://messi88.iespana.es/chelsea/mala_suerte.jpg
-
- Jugador del Barça
kapják be a spanyolok...
nem hiszem el [auto_cenzúra] meg...ezt vártam egész nyáron! Neten vhol vki?
EZ NEM LEHET IGAZ!!
Visça El Barça!
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
ha jól tudom tegnap a Sevilla-Getafét már adta...talán leadja a mi meccsünket isÁdám02 írta:Akkor most adja a tv?

imádkozzunk a katalánok istenéhez

- Andris
- Adminisztrátor
Ugyanaz a Katalán tv tásaság vette meg a Madrid, és a Barca közvetítési jogát is... elvileg.Vito írta:én azt gondolom, hogy a Madrid közvetítési jogait 100000000000000 euróért megvásárló cég pofátlanul nagy pénzt kért az audiovisualtól. a Barca asszem egy másik céggel egyezett meg, így sztem ez csak a Madrid meccsére vonatkozott. javítsatok ki, ha marhaságot mondok.
egyébként a a sport1tv.hu-n ki van írva... tegnap este óta biztos leszedték volna, ha műsorváltozás van.
Viszont az meg a másik, hogy Santanderből közvetítenek

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hopp ottaPresas
:D:D

/This time it's personal/
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
nem akarok hülyeséget mondani, de a Real közvetítési jogait nem egy katalán cég vette meg, még tavaly?Vito írta:én azt gondolom, hogy a Madrid közvetítési jogait 100000000000000 euróért megvásárló cég pofátlanul nagy pénzt kért az audiovisualtól. a Barca asszem egy másik céggel egyezett meg, így sztem ez csak a Madrid meccsére vonatkozott. javítsatok ki, ha marhaságot mondok.
egyébként a a sport1tv.hu-n ki van írva... tegnap este óta biztos leszedték volna, ha műsorváltozás van.

nembaj, legalább a drága katalánok most jól kiszúrtak a madridistákkal

-
- Llegenda del Barça
én azt gondolom, hogy a Madrid közvetítési jogait 100000000000000 euróért megvásárló cég pofátlanul nagy pénzt kért az audiovisualtól. a Barca asszem egy másik céggel egyezett meg, így sztem ez csak a Madrid meccsére vonatkozott. javítsatok ki, ha marhaságot mondok.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
na b*sszus dejó...de imádom azta a falábú idiótát...már bocsánatrecrea írta:puyol sérült, gaby eltiltott, marquezt meg mostanság nem kedveli a mester...ajjajj...de várjunk csak...hisz itt van nekünk presas, a gyors, labdabiztos, sportszerű, jóképű katalán srác, aki európa élcsapatainak hívó szavát utasította vissza a nyáron a barca miatt...na neeeeee![]()

puyol sérült, gaby eltiltott, marquezt meg mostanság nem kedveli a mester...ajjajj...de várjunk csak...hisz itt van nekünk presas, a gyors, labdabiztos, sportszerű, jóképű katalán srác, aki európa élcsapatainak hívó szavát utasította vissza a nyáron a barca miatt...na neeeeee

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
most már jó?