Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Há' nincs is. Az hogy különféle kacsákkal összehoznak minket nagyobb emberkékkel az nem azt jelenti hogy meg is vesszük őket!cruyff írta:Folyton azt hallom az egyik oldalon, hogy így nincs lé, úgy nincs lé, másfelől pedig már annyi játékossal összehoztak minket, hogy ha csak a fele is realizálódna, jövőre nem lenne kik ellen játszanunk!

A Mallorcában kb olyan szerepkörben játszott mint Robinho a Santosban. A klasszikus csatár vagy Luque vagy Pandiani voltak előtte és ő (mármint Eto'o) osztogatott vagy elvitték előle a csatárok a védőket, és ő rendre a második hullámban érkezett az üres területre. Igy szivatták a margitot nem is egyszer! Többek közt ezért tartom Őt óriási játékosnak!antiimperialista írta:Hát én még nem láttam Eto'ot középpályán játszani. Biztos kevés Mallorca-meccset néztem.
lsd Mallorca!antiimperialista írta:Eto'o a középpályán? A többi viszont áll. Ettől függetlenül Gerrardot Ronaldinhon, Xavin és Marquezen kívül bárki helyett szívesen látnám a Barcában! De nem fog idejönni, és ez nem is baj, mert túléli a csapat.cruyff írta:De a játékstílusa miatt nem illene be a csapatunkba! Igy is nekünk lesz jövőre a világon a legerősebb középpályánk: Xavi, Deco, Ronaldinho, van Bommel, Motta, Iniesta, sőt állítólag Rijkaard Edmilsonra is középpályásként számít, emellett Gio is baloldali középpályás volt eredetileg, Marquez is fel tud lépni középpályára, Eto'o is vissza tud lépni......NEM KELL TÖBB KÖZÉPPÁLYÁS!![]()
Eto'o a középpályán? A többi viszont áll. Ettől függetlenül Gerrardot Ronaldinhon, Xavin és Marquezen kívül bárki helyett szívesen látnám a Barcában! De nem fog idejönni, és ez nem is baj, mert túléli a csapat.cruyff írta:De a játékstílusa miatt nem illene be a csapatunkba! Igy is nekünk lesz jövőre a világon a legerősebb középpályánk: Xavi, Deco, Ronaldinho, van Bommel, Motta, Iniesta, sőt állítólag Rijkaard Edmilsonra is középpályásként számít, emellett Gio is baloldali középpályás volt eredetileg, Marquez is fel tud lépni középpályára, Eto'o is vissza tud lépni......NEM KELL TÖBB KÖZÉPPÁLYÁS!![]()
De a játékstílusa miatt nem illene be a csapatunkba! Igy is nekünk lesz jövőre a világon a legerősebb középpályánk: Xavi, Deco, Ronaldinho, van Bommel, Motta, Iniesta, sőt állítólag Rijkaard Edmilsonra is középpályásként számít, emellett Gio is baloldali középpályás volt eredetileg, Marquez is fel tud lépni középpályára, Eto'o is vissza tud lépni......NEM KELL TÖBB KÖZÉPPÁLYÁS!A. Gábor írta:Azér azt ne mond hogy be sem férne a Barcába...
Ha nem igazoltuk volna le Bommelt akkor lehet hogy komolyan érdeklődtünk volna érte. Ő is jó védekezőközéppályás poszton! És sztem nem gyengus a gyerek....
Azé' mer fölösleges. Ha meg akarják verni őket akkor megverik. Ha nem akkor meg mind1, mer döntetlennel is tovább tudnak jutni.Subinho írta:Most olvasom: Roni és Kaka nem valószínű, h jáccanak a japik ellen??? MIÉRT???
Már megint Maxit kölcsönbe?!Persze hogy vele is az legyen ami szerintem Saviolaval lesz?4Subinho írta: Maxi,Messi,meg kölcsön
ŐK MEHETNÉNEK TÉLLEG KÖLCSÖN. 1 ÉV ÁLLANDÓ JÁTÉKLEHETŐSSÉG! JÖVŐRE VALSZÍNŰ LARSSONT PÓTOLNI KELL...
Torres idén már biztosan nem jö, ezt ő mondta.Szakacs írta:a sport.es en azt irjak h anri jovobe jon...
akkor az iden jon torresremelem
Szerintem csak a realnak van esélye rá. De a hír azzal kezdődik, h mindenféleképpen maradni szeretne. Maradjon csak ott ahol van. Nekünk nincs rá pénzünk, és be sem férne a csapatba.A. Gábor írta:Mindig hírbe vagyunk hozva mindenkivel...és legtöbbször az utolsó helyen, szóval a mi esetünk csak kamu. A cselszkij ugyis leigazolja..Mr. Master írta: Szerintem csak nem volt odaírjanak, mert kétcsapat az kevés h nagy fogásnak tűnjön a dolog.
Mindig hírbe vagyunk hozva mindenkivel...és legtöbbször az utolsó helyen, szóval a mi esetünk csak kamu. A cselszkij ugyis leigazolja..Mr. Master írta: Szerintem csak nem volt odaírjanak, mert kétcsapat az kevés h nagy fogásnak tűnjön a dolog.
Szerintem igazad van!Mr. Master írta:Steven Gerrard:
Az Európa krémjének számító csapatok is felsorakoztak a játékos leigazolásáért, így a Chelsea, a Real Madrid és a Barcelona is lélegzet visszafojtva várja az Anfield Roadon zajló eseméyek végkimenetelét.
Szerintem csak nem volt odaírjanak, mert kétcsapat az kevés h nagy fogásnak tűnjön a dolog.