Ewerthonbouba írta:de ott van sergio garcia + ewerthon is , nem????
de ott van sergio garcia + ewerthon is , nem????Ádám02 írta:Ja Oliveirat el is felejtettem mert az egy dolog hogy Milito kiszoritja de gondolom min. 2 csatárral játszanak és ezért gondoltam!Egyébként ha 3-om csatárral játszanak befér!
Ja Oliveirat el is felejtettem mert az egy dolog hogy Milito kiszoritja de gondolom min. 2 csatárral játszanak és ezért gondoltam!Egyébként ha 3-om csatárral játszanak befér!Game90 írta:Hát pl D. Milito vagy OLOiveiraÁdám02 írta:Miért ki fogja kiszoritani?![]()
![]()
Hát pl D. Milito vagy OliveiraÁdám02 írta:Miért ki fogja kiszoritani?
Jah akkor bocs...mypeter írta:A srác elégé megbízható![]()
Ádám02 írta:Már megint kezdik lassan már Ronaldinho jön vagy mi?mypeter írta:Kaka, Real Madrid???? 105Mio Euro. Következő szezonra előszerződés...
Madrid szurkoló kollégám hívott most ezzel a hírrel![]()
Ádám02 írta:Már megint kezdik lassan már Ronaldinho jön vagy mi?mypeter írta:Kaka, Real Madrid???? 105Mio Euro. Következő szezonra előszerződés...
Madrid szurkoló kollégám hívott most ezzel a hírrel![]()
De mellette gyengültek isÁdám02 írta:Santa CruzZaragoza
megint erősitettek
Menyiért? Vagy ingyen megy?Ádám02 írta:Santa CruzZaragoza
megint erősitettek
Csak még mindig itt tartanak:Ádám02 írta:Ha jól tudom a Mu nagyon szeretné megszerezni és Tevez sem tiltakozik...
Ha jól tudom a Mu nagyon szeretné megszerezni és Tevez sem tiltakozik...Scorpio írta:Semmi új hír! Lehet elmarad az igazolás!Bodi írta:A másik,ami érdekel,hogy mi lett Tevezzel,sikerült-e végül megszereznie a MU-nak?
Grosso a Lyonhoz ment.Bodi írta:Nem voltam itthon sokáig szóval kicsit le vagyok maradva,Grossot eladta az Inter?Hova igazolt?
A másik,ami érdekel,hogy mi lett Tevezzel,sikerült-e végül megszereznie a MU-nak?
Semmi új hír! Lehet elmarad az igazolás!Bodi írta:A másik,ami érdekel,hogy mi lett Tevezzel,sikerült-e végül megszereznie a MU-nak?
Abba tán nem.HA eligazol miénk a 20 % és ennyi.Scorpio írta:Kinek adják abba beletudunk szólni? Vagy csak pénzt kapunk?noname írta:20% a miénk Riqből, szóval hajrá Atletico!
miért nem felhajtott galérral állt oda??kilibarca írta:
Valencia 07/08 mezek: Narancs nagyon jó, Hazai béna
, kapus meg mint a mienk
![]()
Középen Alexis![]()
megújultam