Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ne essünk túlzásokba...antiimperialista írta:Bebizonyosodott, hogy Ronaldinho után Riquelme a legnagyobb játékos a világon! Ezek a barmok meg feleannyira értékelik, mint Baptistát! Undorító!player10 írta:Srácok, én tényleg azt akartam, hogy adjuk el Riquelme-t, de most néztem a meccet (Arg-Németo.), és amúgy is...szinte sírnom kell, hogy elengedtük! És szinte ingyen...
Torres ne jöjjön, Baptista leghamarabb egy év múlva - bár kötve hiszem, h 2x annyit ér mint Riqi... - Saviola meg mehet. Egyszerüen nem fér be.
HENRY kell, és egy védö: Gallas, Milito, Gonzalo Rodriquez, Chivu vagy Perea..

Nem kell Babtista! Saviola jöjjön ide, sőt ha választani kéne Saviola és Rijkaard között a nyúlra szavaznék!!!LG írta:Se Nistelrooy, se SaviolaJulio Baptista, de o is csak 1 év mulva ilyenkor
Hát...Sztem azért ez még túlzás!antiimperialista írta:Bebizonyosodott, hogy Ronaldinho után Riquelme a legnagyobb játékos a világon! Ezek a barmok meg feleannyira értékelik, mint Baptistát! Undorító!player10 írta:Srácok, én tényleg azt akartam, hogy adjuk el Riquelme-t, de most néztem a meccet (Arg-Németo.), és amúgy is...szinte sírnom kell, hogy elengedtük! És szinte ingyen...
Torres ne jöjjön, Baptista leghamarabb egy év múlva - bár kötve hiszem, h 2x annyit ér mint Riqi... - Saviola meg mehet. Egyszerüen nem fér be.
Bebizonyosodott, hogy Ronaldinho után Riquelme a legnagyobb játékos a világon! Ezek a barmok meg feleannyira értékelik, mint Baptistát! Undorító!player10 írta:Srácok, én tényleg azt akartam, hogy adjuk el Riquelme-t, de most néztem a meccet (Arg-Németo.), és amúgy is...szinte sírnom kell, hogy elengedtük! És szinte ingyen...
Sztem amugy még hova állapodtunk volna meg vele?az még majdnem egy egész év múlva lesz!LG írta:Most mi van amugyMár Baptistával megálapodtunk, h jovore jon
Helyes
Na végre, 1 jo huzás Laportátol
![]()
Inkább vissza Savit!LG írta:Most még nem de 1 év mulva johet. Na..és ha Silvinhot meg elkuldjuk akkor épp ugyanannyi brazil lexZsolti írta:Nem kell több brazil!LG írta:Se Nistelrooy, se SaviolaJulio Baptista, de o is csak 1 év mulva ilyenkor
Most még nem de 1 év mulva johet. Na..és ha Silvinhot meg elkuldjuk akkor épp ugyanannyi brazil lexZsolti írta:Nem kell több brazil!LG írta:Se Nistelrooy, se SaviolaJulio Baptista, de o is csak 1 év mulva ilyenkor
Sztem a hollandoknak fekszik a spanyol foci.Nem is tudom honnan gyanakszok erre.Deco01 írta:Inkább a NyúlNistelrooynak nm való a spanyol foci és van elég csatárunk 5 is

Ha oleguer elmenne(nem fog) akkor ott van Rafa,meg Edmilson is tud középső védőt játszani.A. Gábor írta:Ha elmenne oleguer akkor azé kellene egy hátvéd, de ez nem valószínű....vagy 1 guminő![]()
![]()