Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messi10
Barça B

2008.02.21. 20:18:49

http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 805&qq=hll itt lehet olvasni, hogy Murinho a Barcába tart!!!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.21. 20:17:11

Messi10 írta:Én a startalpon a sport rovatban olvastam ezt délután!!! Szóval szerintem igaz...
OLcasd a Rijkaard topikba:
"Crujf semmilyen HIVATALOS poziciót nem tölt be a Barcánál.

A startlap se sokat ér szerintem.
Majd akkor hidd el ha itt vagy az fcbarcelona.com-on olvasod.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messi10
Barça B

2008.02.21. 20:15:42

Én a startalpon a sport rovatban olvastam ezt délután!!! Szóval szerintem igaz...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.21. 20:13:38

Messi10 írta:A legujabb igazolásunk nem egy játékos hanem José Murinho lesz aki Joan Cruyff helyére érkezik!!!!!!!!!
1.Szerintem nem igaz.
2 ha jönne is edzőnek jönne.
3 szerintem ez hülyeség...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messi10
Barça B

2008.02.21. 20:11:15

A legujabb igazolásunk nem egy játékos hanem José Murinho lesz aki Joan Cruyff helyére érkezik!!!!!!!!!
Lennon
Barça B

2008.02.21. 20:10:53

Szégyen amiket írsz még a nevüket se bírod le írni normálisan és Te nevezed magadat Barca szurlolónak?
És annyi a különbség az Arsenal és a Barca között, hogy amíg a Barca
kemény pénzeket vizet
És akkor még én szégyeljem magam hogy mit irok hogy 12 játékos
amit véletlenül elnéztem azzal hogy nem raktam Henry-t cserének.Hallgatnál inkább el kedves VIZET!Ja meg pottom pénzek
azoknak legalább van eszük mert tehetséges futballistákkal foglalkoznak
nem 35 évessekel mint Thuram vagy mint Edmilson meg egy párran.Minden attól függ hogy kihogy áll hozzá most azért irigykeddel mert
azoknak van annyi esszük hogy olcsón vesznek fiatal tehetségeket akik legalább a céllért küzdennek és nem fektettnek olyan játékosokba akik már kiöregettek vagy nem is a céllért harcolnak a sikerért hanem csak azért hogy szimplán csak megkapják a fizetésüket.A te Kríkycsed is fiatal
meg sztárolják is sokkan 16 évesen is .De ne kelljen már figyelmeztetni hogy ő nem L.Messi aki 17-18 évesen gólokat rúgott
érted GÓLOKAT!!!!majd akkor kell valakit sztárolni amikor valamit letett az asztalra mint Messi addig nem.Kríkycs eddig még semmit nem bizonyitott csak annyit hogy a pályán volt úgy hogy kár erről beszélni.Komolyan mondom hogy egyes emberek ilyeket írnak hogy pottom pénzek?Miért
akkor MU is pottom pénzért vásárolta meg Andersont,Nanit csak az gond
hogy ezek tudnak is és gólerőssök.Az a baj hogy a csapat ahogy te mondod (POTTOM pénzekért)sztem sem fog játékosokat vásárolni mint pl:
Kerlon,Nasri.És ez a probléma!!!

Ilyen helyesírással nem lenne arcom másokat számonkérni...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.21. 19:21:25

Karashu írta:
Garay-jal eléggé nagy zűr keletkezett, de sztem elhozzuk, meg leperkáltunk 4,5 millát a Racing-nak. Szal a miénk kell, hogy legyen! Lamprad majdnem ingyen jónak tűnik, Deco-ra becserélném!
Ki helyére kit hoznál?
Oleguer helyére senki nem kell, mert nem fogod érezni, hogy elmegy :) Edmilson helyére jönne egy Essien vagy egy hasonló védekező játékos..gondolok itt még talán Keitára? Engem meggyőzött. Gudjohnsen helyére sem hinném, hogy kéne bárki is, ha van Bojan. Fabregas vagy Lampard pótolná őket Deco-val. Csatárnak meg elég drogba. Sylvinho-t pedig nem kell pótolni, van egy Zambrottánk, őt nem kell eladni. ennyi a tétel.
Benga
Entrenador del Barça

2008.02.21. 19:20:41

Lennon írta:Még hogy Wenger nehajjkurásza ami játékosainkat amikor mivásárlunk folyton tőlük ember.Mint pl:Van Bronchkorst,Henry,Silvinho,...
Az Arsenalnak ezek szerint nem szabad tölünk vásárolnia csak nekünk
tölük pl:Hleb?egyébként meg szerintem nyugodtan vásároljanak csak
megvehetnék már végre Edmilsont,vagy Decót?Krikycset?ezzekért sirtok emberek?ezekért nem érdemes.
Szégyen amiket írsz még a nevüket se bírod le írni normálisan és Te nevezed magadat Barca szurkolónak?
És annyi a különbség az Arsenal és a Barca között, hogy amíg a Barca kemény pénzeket fizet a játékosokért addig az Arsenal a kiskapukat kihasználva ( szerintem ) nem túl gusztusos módon elviszi a fiatal játékosokat nagyon kevés összegért. Félreértés ne essék szeretem az Arsenalt és valószínüleg ha bármelyik más csapattól igazolnak így nem zavarna ( Amúgy nem csak mi isszuk meg a levét más klubboktól is potom pénzekért vesznek meg fiatal tehetségeket) de mivel a Barcával szemben elfogult vagyok ezért engem is eléggé felkavar a dolog.
Tehát a két dolog közel sem összemérhető. Amit az eladásokról írtál az meg vicc.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.02.21. 20:28:01-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.21. 19:18:52

azért talán Krikicset senkin nem nézné jó szemmel ha elvinnék Lennon...

meg nem azzal van a baj ha mondjuk elvisznek egy játékost,de ne olyannal tegyék aki ki van szolgáltatva a spanyol szabályoknak,és a klub se tehet semmit h megtartsa :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.21. 19:16:41

gekkodan írta:Egy védő jöhet: Garay (már megvan ugyebár)

középpályára egy Essien vagy egy Fabregas, illetve hozzájuk hasonló. valamint egy irányító-játékos: Lampard (aki majdnem ingyen mehet nyáron bárhová)

Csatárok: Drogba.

Ezt így elégnek tartom.

Mehet: Oleguer, Thuram, Sylvinho, Gudjohnsen, Deco?!, Edmilson.
Garay-jal eléggé nagy zűr keletkezett, de sztem elhozzuk, meg leperkáltunk 4,5 millát a Racing-nak. Szal a miénk kell, hogy legyen! Lamprad majdnem ingyen jónak tűnik, Deco-ra becserélném!
Ki helyére kit hoznál?
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lennon
Barça B

2008.02.21. 19:15:29

Még hogy Wenger nehajjkurásza ami játékosainkat amikor mivásárlunk folyton tőlük ember.Mint pl:Van Bronchkorst,Henry,Silvinho,...
Az Arsenalnak ezek szerint nem szabad tölünk vásárolnia csak nekünk
tölük pl:Hleb?egyébként meg szerintem nyugodtan vásároljanak csak
megvehetnék már végre Edmilsont,vagy Decót?Krikycset?ezzekért sirtok emberek?ezekért nem érdemes.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.21. 19:15:09

Könyörgöm!!! Csak egyszer gondolkozzál már mielőtt hülyeséget írsz! 12 játékos, nincs védekező kp, Milito, aki bal lábas, és világ életében középen játszott, kimegy jobbszélre(!!!!), és az általad szélre szánt emberek sem klasszikus szélsők.

Te is többet játszol focis játékokkal, mint amennyi meccset nézel. :wink:
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.02.21. 19:14:50

Lennon!
Hát elhiszem, hogy 4-4-3ban mindenkinél jobbak lennénk, csak sajna az a baj, hogy nem hinném, hogy jó szemmel nézne ránk bárki is, ha 11 mezőnyjátékost küldenénk a pályára. :lol: :lol:
Egyébként meg valakinek védekeznie is kell. Messi, és Dinho pedig nem középpályás.
Vicc ez a topik, már ne is haragudjatok. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ákocka 2008.02.21. 19:16:58-kor.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.02.21. 19:13:41

Hleb az arsenal milan meccsen is n agyon jól játszott , volt egy hatalmas csele is , a meccs legszebb jelenete volt!!! egyetértek ő jó lenne nagyon a barcában!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.21. 19:11:07

Lennon! És Messi hol van? Vagy talán a kispadra száműzöd? Bár, ha Drogba cseréjeként jönne, és félidőben váltanák egymást, akkor így átgondolva tényleg jó húzás lenne! Egy tök friss Messivel jókat lehetne alkotni, ha Drogba cseréje lenne! NE hurrogjatok! Csak Eto'o h játszik szélen? :?
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.21. 19:10:32

Egy védő jöhet: Garay (már megvan ugyebár)

középpályára egy Essien vagy egy Fabregas, illetve hozzájuk hasonló. valamint egy irányító-játékos: Lampard (aki majdnem ingyen mehet nyáron bárhová)

Csatárok: Drogba.

Ezt így elégnek tartom.

Mehet: Oleguer, Thuram, Sylvinho, Gudjohnsen, Deco?!, Edmilson.
Lennon
Barça B

2008.02.21. 19:04:04

Lehett hogy Ronaldót tényleg túlzás volna megvenni mert sokkba kerül de
ha pl:Csatárposzton pl:ha Drogba jönne akkor nem hiszem hogy visszakéneútasittani hiszen erősödhetne a támadószekciónk főleg ha Eto
vagy Henry sérült lenne nem kénne egy 16-17 éves kölyökre bizni elől
a gólszerzéslehetőségét mert szerintem Bojannék úgyvannak vele hogy ha beívelnek egy labdát azt elég ha szépen leveszik aztán ennyi bemarad a dolog nem vannak még hozzá szokva a ehhez a klubbszinthez ezért maradhatnának cserék vagy kölcsönbe kénne adni más csapatnak hogy hagy szoknák a focit.Azért tartanám fontosnak Drogba érkezését mert keménykötésű nagyon gyors és szinte ha a védősoron túljútt az majdnem mindig gólt jelent ilyen emberekre kénne alapozni nem mint pl:inkább nem is sorolom.Ezzel most nem azt mondtam hogyha Drogba jönne csak csere lehetne ez már az edző feladata lenne hogy mit találna ki.Mit gondoltok ha Mourinhó maradt volna a Chelseanál akkor Drogbát a cserepadonláthatuk volna és helyette Anelka lett volna a kezdőben?Hmm? Azért mondom hogy
a világlegjobb csatárai közé tartozik.Most nem akarok a madriddal példálózni de ott is meglehet nézni hogy szinte mindig a támadósorban 3
támadóval álnak elő (Nistelrooy,Raúl,Robinhó)ezért rúgnak sok gólt.És meglehet nézni hogy ha egy ember kiesik mint pl:Robinhó máris
gyengébb a támadósorruk.
Most ezt azért mondom hogy ha nem akarnak senkit sem venni senki hellyett mert jó a középályánk akkor legalább elkénne az összeállitáson gondolkozni hogy ez milyen lenne ha Drogba vagy Garay ide jönne:
Ez csak egy pl:nem kell egyből majd nekem esni.

K:Váldés

BH:Abidal, KH:Puyol, V:Garay, JH:Millito

BK:Messi, KK:Iniesta, KK:Xavi, JK:Ronaldinhó

BCS:Drogba KCS:Henry JCS:Eto.
Szerintettek?
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.21. 18:50:05

C. Ronaldo-t hülyeség lenne megvenni! Nekünk nem kell!

Wenger meg inkább keressen máshol játékosokat, ne a mieninket hajkurássza! A helyébe az angolokra feküdnék rá, mert ha bevezeteik a szabályt, h minden meccsen a kezdőben minimum 5 olyan játékosnak lennie, amelyik országban van a csapat, akkor az Arsenal nem játszhat meccseket, mert ha jól tudom, van vagy 4 angol játékosuk, akik meg másrészt gyengécskék! A helyében szétnéznék magam körül, h mit mutat fel az ország, ahol edző vagyok, utána tekintenék rá más országokra! De csúnyán be fogja bukni ezt az Arsenal, én meg majd nevetek a markomba! :twisted:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.21. 17:31:05

Most miért kell elővenni Gudjohnsent? Mostanában nem is játszik.

Ronaldót meg felejtsd már el. Beckham mögött a világ második legjobban fizetett játékosa lesz, ha megköti az új szerződését (ha még nem írta alá?). Ontja a gólokat. Miért akarna most elmenni? Sanyi lovag meg miért engedné el? Vagy ha el is adná, akkor is ki kellene érte pengetni vagy 80 milliót. És hová teszed?

NEM FOGJUK MEGVENNI!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.21. 17:30:20

Azt h nem értek 1et veled.
Más: Ha már szóba került az Arsenal...1x felröppent egy hir, h érdeklődünk Hleb iránt. Itt sokan lehuzták, h uggyan már, milyen gyenge játékos, stb...tegnap a meccsen mondta a meccsen a kommentátor, h a statisztikák szerint a legjobban, és legtöbbet passzoló játékos a PLben :!: Nem mondom, h igazoljuk le, mert nincs rá szükségünk, de a tudását nem elismerni: Butaság(ahogy Jackson mondaná a SPban)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.21. 17:28:39

Lennon igazat adok neked Guddy egy balfas. nemértem mit keres itt!!! Deco sajnos ténylegszájhőslett , Edmilsont soseértettem az elmult 2 évben mit keres itt!!és pontosan C.Ronaldo megtudnaváltozni itt sőtt tuti!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Lennon
Barça B

2008.02.21. 17:21:57

Esküszöm nektek hogy én soha nem fogom megérteni Begiristain gondolkozását!Elmondom finoman most a véleményemet hogy miért.Azt golndolom hogy Zambrotta,Abidal,Millito,Touré,Henry ezek tényleg jó igazolások de egyszer az életben halgathatott volna a Barca volt játékos zseniére Johan Cruyffra aki már mikor megmondta hogy érdemes
illtv. megkellene vásárolni azt a Huntellaart aki hazájában már tavaly
vagy tavaly előtt egy szezon alatt 35 gólt rúgott és kitudja hogy most mennyinél jár?Ehelyett ő vásárolt egy Izlandi focistát akinek a becsesneve
Gudhnjonsen aki a volt csapatánál is csere volt azért mert annyira Sz..rul nyomta ott is.Szóval én nem tudom hogy mit látott benne de az biztos hogy a chelsea örült sztem hogy megszabadult tőle és örültek a lóvénak.Vagy mondjuk mondhatnám pl:Decót a szájhőst,Edmilsont hogy ezekből mit néznek ki?Sokkan mondják hogy C.Ronaldo nagyképű megcsak szája van mint Decónak meghogy minek ebbe a csapatba.
Igen ám csak az a különbség Decó és Ronaldó között hogy Ronaldo eltalálja a kaput és technikás és minden helyzettből gólveszélyes sőt
vágja a gólokat.Azt is mondják hogy önző Ronaldo?Hát miért Henryt
szerintettek miért zavarták el? azért mert azt hitte hogy mindeki csak neki fog passzolni és ezt sok csapatársa is elismerte meg Wenger is látta hogy mi a helyzett nem volt hülye ott ő sem tudta hogy mikor kell rajta tul adni.
Bár egyszavunk sem lehet mert itt meghúzza magát itt neki is bekell segiteni és rúgja a gólokat ahogy kell úgy hogy remélem ez így is lesz.Úgyhogy sztem ha C.Ronaldo ide jönne biztos vagyok benne hogy más
képpen álna a dolgokhoz úgy mint Henry.Bár hiába beszélek az átigazolásokról amikor eszük ágába sincs sztem Decótól vagy Edmilsontól
megszabadulni.Nem baj igy kell ezt csinálni tömni a pénzt olyan játékosokba akik azt mondták ha nem nyernek semmit akkor lelépnek(By Decó). Én csak azt mondtam volna Decónak hogy a csapatbecsület hová lett és a sikerrért tenni is kénne valamit nem csak dumálni állandóan mert nem hiszem hogy a biró helyette akarna gólokat rúgni.Az illyet kellett volna
elzavarni nem pl:Qureasmát.Ti mit gondoltok?
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.21. 16:05:11

Még egy okkal több, hogy Wenger legyen az edző jövőre! :D
A Barca szerinted mit csinál? Ugyanezt, csak nem 15 évesen, hanem 12 évesen igazolja le a tehetségeket. Nem a franciát kell emiatt ostorozni, hanem ezt az ostoba szabályt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.21. 15:42:30

Zozzy 5 írta:Igazatok van, Wenger mostmár aztán nagyon gyorsan hagyja abba ezt, mert nektek/nekünk nem tetszik. Ő nyilván arra megy, hogy építse a csapatát, neki ez az érdeme.
Az, hogy ez a gyerek elmegy-e majd, csak rajta múlik.
Pontosan :!: A spanyoloknál van egy hülye szabály, amit Wenger kihasznál. Ettől ő nem lex rossz ember :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.21. 14:04:23

Igazatok van, Wenger mostmár aztán nagyon gyorsan hagyja abba ezt, mert nektek/nekünk nem tetszik. Ő nyilván arra megy, hogy építse a csapatát, neki ez az érdeme.
Az, hogy ez a gyerek elmegy-e majd, csak rajta múlik.
Lezárt