Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Saviola
Júdás 2, az áruló

2011.04.17. 01:33:47

SZÁNALOM!

10 ember ellen ezt a lélektelen szrt bemutatni szégyenletes, mélyen nézzenek magukba.

Villa meg ásson egy gödröt,aztán feküdjön bele egy hónapra,s gondolkozzon el azon,hogy hogyan kell focizni,mert vicc.
MR. TROMORT777

2011.04.17. 01:15:55

Nagyszerű!
Feladat teljesítve. Méghozzá ez a feladat az volt, hogy ne kapjunk ki.
Ez végig látszott, NULLA kockázatot vállalva játszottunk. Ez egy tökéletes eredmény.
A Madrid kiadta amit tud, lezárni a területeket, védekezni, kontrázni.
Ők ezt megtudják annyival fejelni a következő meccsekre, hogy stabillabbak és veszélyesebb, pontosabb kontrákat tudnak vezetni.
Ez szép és jó. Csak eközben a Barca ezt azzal tudja megfejelni amit a bekapott gól után mutatott kb 10 percig.
Gyors, pontos labdajáratás. Sok mozgás, helyzetek kidolgozása.
Ha ezt a kupában tudja nyújtani a Barca, a Reál nem fogja bírni 90 percig.
Már most sem bírta volna ki, ha van egy kicsit pontosabb Villa. De ma így alakult.
De pozitívum volt Puyol játéka, engem lenyűgözött, hogy ennyi kihagyás után mit művelt. Nem véletlenül Ő A Kapitány. Attól meg, hogy vissza sérült volna nem tartok. Amit levitték a pályáról lábra ált és oda sétált a kispadhoz :D Meccs végén is egyből ment vissza a pályára, nincs neki semmi baja. Látta, hogy lecserélik és kicsit húzta az időt.

Legyen már szerda, olyan izgatottan várom már. Jelenleg esélyt nem látok a Madridnak. Ők meg most azt hiszik, hogy húú de jók. Közben meg jól be lettek altatva, ebben biztos vagyok. Kövi meccseken jön a "robbantás"!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.17. 01:07:43

Bányász írta:Meccs előtt simán aláírtam volna az X-et.De így...

Bízom benne,h igazatok van és a fontosabb meccseken kijön úgy rendesen a különbség a két csapat között.De azért kicsit félek,h lélektanilag sokat fog jelenteni nekik ez az emberhátrányos x ellenünk.
Kiderül szerdán, de senkiben nem kell hogy tüske legyen a mai után, új meccsek lesznek, és ha egy otthoni X-től megtáltosodna a Madrid az azt jelenti hogy jól végezzük a dolgunkat.

18 pontért küdzdünk még a bajnokságban, 8 pontos előnnyel, egymás elleni nekünk kedvez. Szóval legspórolósabban 6 meccsen elég a 3 győzelem 1 döntetlen, 2 győzelem, 4 döntetlen ha a Madrid nehezebb sorsolással hozza az összes meccsét!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.17. 01:01:42

Meccs előtt simán aláírtam volna az X-et.De így...

Bízom benne,h igazatok van és a fontosabb meccseken kijön úgy rendesen a különbség a két csapat között.De azért kicsit félek,h lélektanilag sokat fog jelenteni nekik ez az emberhátrányos x ellenünk.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Rinku
Director del Fútbol

2011.04.17. 00:49:04

Hagyjátok szegény Iniesta_1986-t, még tapasztalatlan, nem tudja, hogy három pont is igen kedvező lenne ebben a helyzetben, nem hogy majdnem háromszor annyi! Röhejes baromság azt gondolni, hogy ezek után a madrid megnyerheti a bajnokságot! Sansza lett volna, ha megnyerik a meccset, de tudjuk, hogy x lett.

Én a mai meccset úgy veszem, hogy egy jobb játékvezetővel 1:2 simán lehetett volna, nem akarom használni a Wenger-féle "takarózzunk a bíróval, mert megint nem nyertünk meccset" szöveget, de tényleg buzogány egy spori volt, nem tudom, hogy Iturrade Gonzalez hol van az ilyen meccsekről... Szinte az egyetlen spanyol bíró, akit el bírok fogadni az igazságos játékvezetése miatt! Ha ő itt lett volna, több madridi sárga lett volna és a Barca megnyerni a találkozót... Igazából nagy feneket nem akarok keríteni az egésznek, x lett, jó eredmény, a bajnoki cím borítékolható, szerdán nyerni kell, madridban egy 1:1-nek nagoyn tudnék örülni, Barcelónában meg egy 2:0-s győzelem dukálna a csapatnak! De ez a jövő zenéje, egyelőre örüljünk, hogy nagyobb baj nem lett a meccsen... Szegény Capitano, remélem nincs nagyobb baja és a reményteli BL-döntőre már visszajöhet!

szerk: Iniesta_1986 - ha '86-ban születtél, akkor ez igencsak fájt...
Football, bloody hell. /SAF/
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.17. 00:40:37

amúgy még annyit hogy a realnak megítélt büntetőnek köze nem volt a valósághoz.. hozzá sem ért. nem hogy méég lapot kellett volna kapnia :shock:
nehülyéskedjémá'
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 00:37:26

Azért valljuk be, szezon előtt nem gondoltuk volna, h. ha felpillantunk a szavazásra, az első verzió, azaz a "könnyed címvédés" lesz a befutó. :D 8 pont jelentős, és ez még akár nőhet is, figyelembe véve a sorsolást. azt is nézzük, mi van akkor, ha ez a BL párharc első felvonása. Úgy is remek lenne ez az eredmény.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2011.04.17. 00:32:32

Iniesta_1986 írta:

Ja, és a kupagyőzelemtől búcsúzzunk el!
A lélektani előny nem nálunk van...

Iniesta_1986 hülye vagy!!!!
(remélem nem gondoltad komolyan amit írtál)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.17. 00:28:40

Tökéletes eredmény ez az X, bár értelemszerűen jobb lett volna nyerni. A 8 pont difi megmaradt.

Eléggé vicces, hogy az a Pepe magyarázott Messinek, aki 2-3 évvel ezelőtt szándékosan beletaposott, majd párszor megrúgta a Getafe egyik emberét. :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.17. 00:24:22

torrentkiller írta: Amúgy valaki nem tudja, hogy Puhl úr mit gondolt a tizikről? (csak mert valami halandzsául néztem a meccset)
Azt, mondta jogos 11-es volt, mert Alves nem ért labdát. (Saját véleményem: szerintem lábat se. :D) Majd közbeszólt Nyilasi, hogy Alves rossz lábbal csúszott. :D

Szerk.: Újranéztem az esetet és.. még most se tudom, hogy hozzáért-e Alves. :lol: Viszont nem vágom, hogy ott egyáltalán, minek kellett becsúszni... Soha a büdös életbe nem játszotta volna meg azt a labdát Marcelo. :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Dantes
Jugador del Barça

2011.04.17. 00:20:47

Az eredményt előre aláírtam volna.... kár, hogy kiénekelték a sajtot a szánkból.

Én úgy érzem, hogy José nem fog jót tenni a madriddal, nem ez a madrid játéka: többnyire pontrúgások, és szögletek révén teremtettek veszélyes szituációkat, kreatív játékot nem produkáltak - hazai pályán?!

Tudom, hogy végre nyerniük is kell(ene) valamit, de vélhetően ez sem lesz másként, mint az internél (bár ez legyen az ő bajuk).

Picit pontosabban játszunk akkor sima győzelem, így olyan döntetlen ami elsősorban rajtunk múlott.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.17. 00:19:40

Rivaldo11 írta: Nem mondom, h. nem volt adható, de korántsem egyértelmű a dolog. Nézd vissza. Előbb labdát ért a láb. Nem volt jogosabb, mint Villáé lett volna az 1. félidőben.
Ezt én is így gondolom. Amit mi megkaptunk, az teljesen egyértelmű volt. Viszont a madridé kb annyira volt megadható mint a mi első esetünk (sőt, Villáé szerintem inkább volt tizi, mint amit ők megkaptak).
Amúgy valaki nem tudja, hogy Puhl úr mit gondolt a tizikről? (csak mert valami halandzsául néztem a meccset)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.17. 00:12:58

robertfcb írta:Ez csak egy kötelezően lehozott házi feladat volt, nem kaptunk ki. Ennyit erről.
Ez foglalja össze a lehető legjobban a meccset. Nem történt semmi, a csapat langyos volt, nem pörgött. Gondolom Pep megkérte őket, hogy ne nagyon hajtsák ki magukat, mert fölösleges. Azt láttuk, hogy ha kell, akkor oda tudja tenni magát a csapat kicsit jobban ennél. :)
albicelesteX
A Vadász

2011.04.17. 00:12:10

Hiányzik egy jó Pedro,egy jó Villa egy jó Bojan és Puyol... :roll:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 00:11:41

Iniesta_1986 írta:
Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát... :lol: )
Az mindenképp jó, h. úgy félnek tőlünk, mint a tűztől, és fülüket-farkukat behúzzák.
Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.
Nem mondom, h. nem volt adható, de korántsem egyértelmű a dolog. Nézd vissza. Előbb labdát ért a láb. Nem volt jogosabb, mint Villáé lett volna az 1. félidőben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.17. 00:10:23

Iniesta_1986 írta:
Rivaldo11 írta:Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát... :lol: )
Az mindenképp jó, h. úgy félnek tőlünk, mint a tűztől, és fülüket-farkukat behúzzák.
Bocs, de a Realnak megadott büntető jogosságát vitatni hiba, elvakultság és szakmai megalapozatlanság. Én inkább az Alvesnek adandó sárga lap elmaradását hiányoltam.
Sztem a büntetőt vitathatjuk, mert nem volt az, ahogy a első félidőben villa hasonló szituációja sem. Az eredmény igazságos. A meccset az 1-0-ás vezetésünk után sajnos mi buktuk el.A szájíz kicsit keserű. A 6-os el classico győzelmi sorozatot nem abszolváltuk. A bajnokság megvan.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.04.17. 00:09:59

Iniesta_1986 írta:
Én pedig azt nem értettem,hogy mi értelme volt felrúgni Marcelót amikor úgysem tudta volna megjátszani a labdát :roll:
De mind1, bajnokság a miénk, jöhet a Király-kupa! :D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Iniesta_1986
Barça B

2011.04.17. 00:06:33

szerk: ja, és úgy tudom, még 18 pont szerezhető. Mi pedig nyolccal megyünk. Akkor mit nyertünk meg? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Iniesta_1986 2011.04.17. 00:12:49-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 00:06:22

Iniesta_1986 írta: Ja, és a kupagyőzelemtől búcsúzzunk el!
Épp most nyertük meg a ligát, úgyhogy fogalmam sincs miről beszélsz. Ha attól lélektani előnyük van, hogy hatodjára összeizzadtak egy ikszet, legyen. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2011.04.17. 00:06:20

A madrid kihozta magából a maximumot, mi meg 40-50%-ot és így is x lett.

A Kupában és a BL-ben remélem 90-100%-on pörgünk majd és kijön elég keményen a különbség.

Várom a szerdát.

Visca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.04.17. 00:06:54-kor.
dp93
Barça C

2011.04.17. 00:05:57

Üdv!
Új vagyok és jobban örültem volna, ha ez első hozzászólásomat egy győztes meccs után írhattam volna meg. Ám megmondom őszintén napok óta éreztem, hogy iksz lesz a vége. Azt kell mondjam, hogy az eredménnyel semmi gond nincs, a játék képével kapcsolatban vannak kifogásaim, ám ebből a meccsből kiindulni a következő hárommal kapcsolatban felesleges és hülyeség. Ez egy megnyert bajnokság utolsó nagyobb akadálya volt, amit nem is kellett megugrani, illetve annyi volt az elvárás, hogy ne kapjunk ki. Lélektani előnyökről szerintem felesleges beszélni, a következő meccsig van még pár nap, aki most épp dühös az lenyugszik, aki még nincs felpörögve az felspanolja magát a kupadöntőre. Kár búslakodni, nincs semmi baj, fogunk mi még idén Realt verni figyeljétek csak meg... :wink:
Ja és az igaz, hogy megnyerhettük volna 0-1 után, de azért ez mégis csak a Real Madrid, akiknek az iksz is egy orgazmussal ér fel, szóval várható volt, hogy nem fogják feladni :D
robertfcb
Capitá del Barça

2011.04.17. 00:02:56

Iniesta_1986 írta:A meccs képe alapján a lehető legrosszabb eredmény. Gyengébb volt ez a Real, mint a Gijón. Értékelhetetlen, nulla teljesítmény!

Ezt jól el.... :twisted:
Lélektani előny... vicc. A jobb csapat fog nyerni, akik mi vagyunk. Ez csak egy kötelezően lehozott házi feladat volt, nem kaptunk ki. Ennyit erről.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 00:02:24

Maximum félgőzzel nyomtuk-gondolván a kupadöntőre is, és így bőven megfelelő ez az eredmény. Még akkor is, ha 1:1 után láthattuk, ha megnyomjuk a vezetés után, 3-ig nem állunk meg. Úgy láttam, a madridi tizi előtt Dani Alves a labdát érte el először, de tényleg nincs jelentősége már. Jó ez így. (Puhl meg épp most hazudja bele a televízióba, h. nem érte el a labdát... :lol: )
Rivaldo-A Legnagyobb.
Iniesta_1986
Barça B

2011.04.16. 23:59:28

A meccs képe alapján a lehető legrosszabb eredmény. Gyengébb volt ez a Real, mint a Gijón. Értékelhetetlen, nulla teljesítmény!

Ezt jól el.... :twisted:
LM10
Director del Fútbol

2011.04.16. 23:57:30

ozsimiki írta:1-1.

Jó ez az eredmény, látván Xaviék "mérgét", ezzel,h egyenlített a Madrid, szerintem nekünk tettek jót a következő 3 meccset figyelembe véve. Majd meglátjátok :wink:

Ha Villa kicsit jobb formában van, 1-1 után is eldöntjük a meccset, előtte meg 2-0. Sebaj, bajnokság a mienk, munkás Jose megmutatta egy erős csapat elleni taktikáját: védekezés ezerrel, pontrúgások, kontrák. kifújt.

Várom a kupadöntőt.

FORCA BARCAAA!!!
Ezt adom. Csalódott vagyok kicsit, de nem vagyok mérges. Az lett volna igazán csúnya, ha így megszerzik a vezetést... várom a szerdát, kapjuk el őket!!!
Lezárt