Ez rendben, de akkor nem értem mit keres középen. Menjen ki meccs közben szélre, ott azért nagyobb területe van, s akkor legyen középen Pedro, aki a semmiből is elő tud bújni, s be is takarítja.ozsimiki írta:Ibra meg legalább egyetlen hasznos mozdulatával, gólpasszt adott. Titi egy látványos olló de abból nem lett se gól,se gólpassz, és más semmi.
Thierry Henry
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ibra meg legalább egyetlen hasznos mozdulatával, gólpasszt adott. Titi egy látványos olló de abból nem lett se gól,se gólpassz, és más semmi.torrestoni írta:
Igaz, Titi legalább helyzetbe tudott kerülni.
Ibra is formán kívül van, ez tény, szóval hazai körülmények között lehetne pihentetni,és csak becserélni. Henry-t meg egyértelmű, neki nem is volt jobb meccse kis túlzással egész idényben.
ehhez Pep is kell,mert a cserélési technikáján van mit javítani (talán csak azon), ott még van hova fejlődni, az időzítés terén mindenképp.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azt még bevetném, tényleg, hogy következő meccsen Ibra pad, Henry középcsatár, Pedro szél. Ezt így megnézném, de mostmár tényleg elfogyott a türelmem vele szemben.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Fernando írta:Remélem idén szarik utoljára a barcelonai WC-.jébe.

Gyenge, gyenge, nem is értem. Az rendben, hogy egy ilyen formában lévő jobbszárny szinte minden akciót magára vállal, de azért ettől mindenképp többet lehetett volna. Az is igaz, hogy ma Abidal sem volt megfelelő partner.
Most Ibrával egyetemben egy-két mérkőzésre leültetném a padra, esetleg a Getafe ellen Zlatan próbálkozhatna. De hát ő is kritikán aluli, mert az még rendben, hogy hátra jön labdáért, de hogy képtelen megfordulni, s előre felé vinni, passzolni - s ez tényleg csak minimális túlzás - ez hihetetlen. Az pedig csak hab a tortán, hogy mindketten úgy mozognak, mintha elviselhetetlen fájdalmat okozna nekik egy lépés is.
Henrynak, ahogy Rivaldo is írta, kell egy gól, lehet Ibrahimovicsnak is ez lenne jó. De ketten együtt képesek egy elfogadhatót összehozni, ez szánalmas jelen pillanatban két ilyen támadótól.
Igaz, Titi legalább helyzetbe tudott kerülni.
Az pedig óriási talány, hogy mit keresnek 80-90 percekig a pályán. Nonszensz. Még akkor is igaz ez, ha valóban nem ártott ma Militót behozni, Piquét pihentetni, valamint az ukránt is futkározni hagyni. De legalább cseréltek volna posztot, s Ibra körülményeskedhetett volna a bal oldalon, Titi pedig hátha képes lett volna lefordulni, kiugrani, s bekotort volna egy gólt.
Uraim, ez nem méltó sem a hírnévhez, sem a klubhoz, arról nem beszélve, hogy olyan játékosok maradnak labda nélkül, akik mindenképp érdemesek lennének rá, küzdenének, stb.
Mondom mindezt úgy, hogy sima meccs volt, olykor egészen meggyőző, jó játékkal, de hát ilyen meccseken lehetne másoknak is lehetőséget adni, legalább 30-40 percekre, s hát nem illik fanyalogni, de mégiscsak ilyen teljesítményeken meccsek múlhatnak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Nem nem nem nem és nem. Egyszerűen nem megy. Valami nagyon nem jó, és nem tudom h mi. Azt nem fogadom el, h kiöregedett, mert még nem. A gyorsasága megkopott, de attól még tudnia kellene jól játszania, a gyorsaság nem minden. Például remek volt a rúgótechnikája, amit szerintem nem lehet 2-3 év alatt elveszteni. Nem úgy működik, h ebben az évben jó valaki, a következőben meg már kiöregedett.
Szerintem fejben valami nincs rendben. Nem hinném, h a motivációval lenne gond, hisz küzd, hajt, megtesz mindent. Valami más lehet a háttérben.
Most ugysem tudja segíteni a csapatot, szóval szerintem pihentetni kéne, és csak csereként kellene bevetni. A fáradt játékosok melett hasznos volna a gyorsasága, ami még így megkopva is elég jó.
A jövőre nézve pedig szerintem:
Amerikához még túl fiatal, itt pedig már nem nagyon van esélye mutatni vmit.
Én szívem szerint megnézném újra az Arsenalba. Ott imádják, nagyon jó volt ott neki, ismeri a társakat, Wengerrel remekül össze tud dolgozni, stb. Sol Campbell is visszatért, ő miért ne?
Szerintem fejben valami nincs rendben. Nem hinném, h a motivációval lenne gond, hisz küzd, hajt, megtesz mindent. Valami más lehet a háttérben.
Most ugysem tudja segíteni a csapatot, szóval szerintem pihentetni kéne, és csak csereként kellene bevetni. A fáradt játékosok melett hasznos volna a gyorsasága, ami még így megkopva is elég jó.
A jövőre nézve pedig szerintem:
Amerikához még túl fiatal, itt pedig már nem nagyon van esélye mutatni vmit.
Én szívem szerint megnézném újra az Arsenalba. Ott imádják, nagyon jó volt ott neki, ismeri a társakat, Wengerrel remekül össze tud dolgozni, stb. Sol Campbell is visszatért, ő miért ne?
- Andris
- Adminisztrátor
Ez minden, csak nem védelem Henry számára...ziipp írta:Védelmében annyit, hogy Bojan sem hozott semmit, amikor beállt a helyére.

Amúgy sem lehet semmit várni, egy lefutott meccsen 5 perc alatt már bárkitől is.
Azon az ollón kívül sem ért.
szerk:
érdemes annyit hozzátenni, hogy tavaly is csak a szezon második felében játszott jól, aránylag tartósan.
hátha.
De hát Pedro meg Bojan akkor is sokkal több lehetőségen érdemelnek, és bizony Henry mint leggyengébb láncszem kárára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Titi az a játékos, akinek tényleg nagyon kellene a gól. Meccsről meccsre veszít az önbizamából, és még szerencséje sincs. Jót tenne neki, ha betalálna. Még én is adnék 1-2 meccset kezdőként, hátha átszakad az a gát. Ha nem, pihenhetne picit, mert ez így csak erőlködés. Azért továbbra is bízom egy szép tavaszban tőle, a lehetőség adva van előtte.
Rivaldo-A Legnagyobb.
offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...geridoss írta:Ez megint nem volt túl bíztató... És nem látszik benne, hogy meccsről meccsre jobb lenne, mert ilyen szinten egy szép olló, ami még be se megy semmire sem elég. Még a Sporting ellen őt látnám szívesen elől, de ha ott sem mutat semmit, a Getafe ellen nem kéne kezdetni.
az egész meccsen a jobb oldalunk dominált, Titi nem is kapott labdákat, így most van indok a gyenge teljesítményére (gyenge lett volna amúgy is, de ez csak rátett egy lapáttal).
ha Pep megtanulna időben cserélni (nem a 8x. percben, hanem mondjuk a 65-70. körül) akkor ki lehetne használni Henry esetleges frissességét a meccsek végén... abban egyetértek, h cserének kéne alkalmazni, de Pep nem tud normálisan cserélni, így Henry csereként még annyit se érne...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ez de gyenge. Folyamatosan kap 5-5 perceket, mit hozzon? Lassan hírből se hallja a kezdőcsapatot, 5 perc az ütem felvevésére sem elég...ziipp írta:Védelmében annyit, hogy Bojan sem hozott semmit, amikor beállt a helyére.
Remélem idén szarik utoljára a barcelonai WC-.jébe.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Védelmében annyit, hogy Bojan sem hozott semmit, amikor beállt a helyére.
- geridoss
- Director del Fútbol
Ez megint nem volt túl bíztató... És nem látszik benne, hogy meccsről meccsre jobb lenne, mert ilyen szinten egy szép olló, ami még be se megy semmire sem elég. Még a Sporting ellen őt látnám szívesen elől, de ha ott sem mutat semmit, a Getafe ellen nem kéne kezdetni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Andris
- Adminisztrátor
sajnos ez eddig 0.
De legalább kevés labdát játszunk rá, nem idegeskedek h befulladnak a támadások.
vmit villantani kell, max 20 perce lehet még szvsz fent.
De legalább kevés labdát játszunk rá, nem idegeskedek h befulladnak a támadások.
vmit villantani kell, max 20 perce lehet még szvsz fent.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
gondoltam h valaki leírja helyettemFernando írta:Öcsém. Tudom, hogy nem sokat számít, de én ma az utolsó esélyt adom Neki. Ha ma nem mutat valamit, felőlem mehet a levesbe...

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

- Fernando
- Llegenda del Barça
Öcsém. Tudom, hogy nem sokat számít, de én ma az utolsó esélyt adom Neki. Ha ma nem mutat valamit, felőlem mehet a levesbe...
- levproff
- Director del Fútbol
Én szorítok neki!Remélem bizonyít ma. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Andris
- Adminisztrátor
Mostmár meghálálhatná ezt az indokolatlanul nagy bizalmat, amit idén kap.
Itt egy újabb fényes lehetőség.
Itt egy újabb fényes lehetőség.
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Az írek biztos nem alszanak nyugodtabban így sem. Ez egy nevetséges színjáték volt, ami teljesen felesleges, mint ezer meg ezer dolog a világban, fifaban, uefaban, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy szankció nem következik, mivel nem is következhet be. A labdarúgó mérkőzések szünetének szinte mindegyikében elhangzik a stúdiókban, hogy "a bíró akkor, és ott úgy döntött", "a bíró szava dönt".
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Egy vicc volt az egész hercehurca...
Ha úgy gondolják, h nem stimmel valami, akkor módosítsanak a szabályokon, de nyilvánvaló dolgok miatt nem a játékost kéne csesztetni.
Ha megnézzük, az esetet, végig az ment, h ez a szabály, meg az a szabály, utólag nem módosítunk, a kezezés nem kirívó szabálytalanság, stb., semmi olyat nem tudtak mondani a bizottságok x ülés után, amit ne lehetett volna tudni...
Szóval, csak a felhajtás volt nagy - vagy most így az írek nyugodtabban alszanak?

Ha úgy gondolják, h nem stimmel valami, akkor módosítsanak a szabályokon, de nyilvánvaló dolgok miatt nem a játékost kéne csesztetni.
Ha megnézzük, az esetet, végig az ment, h ez a szabály, meg az a szabály, utólag nem módosítunk, a kezezés nem kirívó szabálytalanság, stb., semmi olyat nem tudtak mondani a bizottságok x ülés után, amit ne lehetett volna tudni...

Szóval, csak a felhajtás volt nagy - vagy most így az írek nyugodtabban alszanak?

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... esert.html
Jó hír. Soha nem büntettek meg senkit ilyenért, kár lett volna most kivételezni.
Remélhetőleg, fel tud szabadulni az öreg, s most már 100%-ban csak a játékára tud koncentrálni.
Jó hír. Soha nem büntettek meg senkit ilyenért, kár lett volna most kivételezni.
Remélhetőleg, fel tud szabadulni az öreg, s most már 100%-ban csak a játékára tud koncentrálni.
-
- Jugador del Barça
A nehezét megcsinálja,de a kapu előtt és a beadásai ötlettelenek.Ideje újítani balszélen...
-
- Barça B
Ebben igazad van,Gekkodan elragatatta egy kicsit magát de őszintén megértem mert én is imádkoztam hogy ne kapjon labdát a francia!De a vita másik okozóját inkább nem minősitem mert ugyis kitörülnétek!Csak annyit hogy ha nem képes levenni a sötét napszemüvegét akkor nyugdtan mehet és takarithatja Henry cipőjét akár a nyelvével is ha szeretné!!Sirlaller írta:Akik azt mondják, hogy nem kell fikázni Henry-t igazuk van,de ne felejtsük el hogy ez egy fórum ráadásul olyan topic ahol épp róla lehet elmondani a véleményeket!!!Természetesen nem olyan hangnemben kellene hogy tegyék mint pl. gekkodan!!
Neked csak annyi az üzenetem hogy fiatal vagy és gyökér!Reméljük majd változik a gondolkodásod! Henry-ról meg csak annyit hogy EZ SEM az ő meccse volt, de ezt Guardiola-nak is észre kellett volna venni!Nem kell szitkozódni mert nem rajta ment el a meccs!
Hozzáteszem Guardiolát én se értem hogy ezt ő miért nem látja
Forcabarca
-
- Jugador del Barça
De szeretnék egyszer veletek élőben megnézni egy meccset, jól el tudnánk vitatkozni.Andris írta:Ez lehetne lényeg, ha így volna. De 1-1 meccsen van csak így.

- balboa7
- Entrenador del Barça
gekkodan írta:Hát az az egy gól az éppenséggel idén 13 szemben Henry 2 góljával. Amúgy meg tényleg semmi különbség nincs...
bash.huchrisnagy13 írta:Ez itt a lényeg! És mindenki Henryt szidja!![]()
![]()

bojant a helyére am...!!!!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!