Nem csak te mindenki!De lehetett sejteni mert egy pénzéhes [auto_cenzúra]!barca44 írta:Nagyot csalódtam benne...

És ha nem volt? Mellesleg szerintem egy olyan klubnál, mint a Barca, egy olyan játékosmúlttal rendelkező edző, mint Rijkaard nem hiszem, hogy ne tudna rendezni egy ilyen konfliktust, szerintem nem volt ilyen, nem kell feltétlenül tűzön-vízen át védeni a klubot, mi is tisztában vagyunk vele, hogy a mieink köcsögök voltak az Eto'o ügyben anno, a két helyzet nagyon hasonló...Slither írta:Saviola egy hazudós kis ...Tutti volt vmi balhéja a vezetőséggel, és azt is csak hazudta, hogy nem tudja miért nem számolnak vele, meg hogy nem mondták meg neki, hogy nem kell, stb.
Add át neki,h ne merészeljen Madridba menniScorpio írta:Nem biztos, igaz nagy a valószínűsége!
Majd este MSN-en megkérdezem tőle!
Jó meggyőztél..Nem pedofil..Akkor sem normális.varga tamás írta:Rita! Ez nem pedofilizmus, mivel a 16 éves lány már nem gyermekkorú, hanem fiatalkorú. Pedofil az, aki 10-12 éves, éretlen, szexuálisan fejletlen gyermeket környékez meg, ront meg, vagy próbál vele bárminemű szexuális kapcsolatot létesíteni. Ettől függtelenül nem egy 25 éves férfihoz való. De amúgy szerintem ez csak kamu, így akarják valamelyik bulvárlapot magas példányszámmal eladni.
Ha szexuális kapcsolatot létesítenek akkor sem pedofilizmus, hanem max. fiatalkorú megrontása. Ami ugyanúgy büntethető.lionelmessi19 írta:Nem pedofilizmus, amíg csak járnak...
Amugy gáz. Min. 18 éves legyen már sztem... ha profi futbalistáról van szó.
Ezt a csajt meg hagyja Nekem.
Edit: na jó, talán mégse, ha ennyire magamutogató [szép magyar szó].
ÉrdekesRita írta:Saviola megőrült.
Belinkelek néhány képet legújabb barátnőjéről.Nem elég,hogy köze van a Reálhoz egy ilyen csajjal jár.Az nem gáz,mert mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy kivel akar járni.Csakhogy ez a csaj Argentín fehérnemű modell aki közölte,hogy szívesen állna ruha nélkül is a kamera elé ha nagykorú lesz!Ebből az következik h a képen látható Romanella Amato 16
![]()
![]()
éves......Saviola 25..ez nem pedofilizmus?Mert sztem igen.Nagyon gáz.Legalábbis sztem
![]()
http://blogdelatele.blogspot.com/2007/0 ... to-la.html
http://www.net-model.com.ar/modelos/Ama ... ella01.htm
Jah és a csaj utálja,hogy senki sem a szépségétől ismeri hanem,hogy ő Saviola barátnője