Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Dzsudzsák játékstílusának nem nagyon feküdne az olasz foci favágás és teljesen beállunk védekezni.Neki szerintem egy gyorsabb és offenzívebb liga illene mint a spanyol.Ott simán eltudnám képzelni a Sevilla-nál vagy a Valenciáál esetleg az Atlético Madridnál ahol egy kis harc árán de kiharcolhatná a kezdő tagságot mert van benn annyi bőven.
Sztem azért előrelépés, de sokkal nagyobb teher is. Olaszországban azért sokkal, nagyon sokkal lenne nehezebb dolga Dzsudszáknak.sjd írta:Szerintem ez se lenne olyan nagy előrelépés, ok h erősebb bajnokság, de nemzetközi színtéren kb. ugyanott tart a két csapat
Szerintem ez se lenne olyan nagy előrelépés, ok h erősebb bajnokság, de nemzetközi színtéren kb. ugyanott tart a két csapat
Hát most nem a tánc lesz az első, amit tenni fog, de már javul. Beszél és végre jobban van, valamivel!forlán10 írta:Sikeres felépülést Törőcsiknek, aki most kapott Stroke-ot, és műtétre vár! Táncolj Törő!
áthoztam ide,ott már off lenne nagyon:socio66 az Európai Játékospiac topikban írta:
... Huszti egy hülye,a Zenittel elcseszte a karrierjét,Halmosi meg egyszerűen pénzt keres.. nem akar ő játszani,minek..
áh,az ilyeneket semmibe nem nézem...
Törőt mindig is csíptem, attól függetlenül, h a csapatait utáltam.forlán10 írta:Sikeres felépülést Törőcsiknek, aki most kapott Stroke-ot, és műtétre vár! Táncolj Törő!
Már válaszoltam neked ott, ahol ezt először feltetted, de Neymar is jól válaszolt. Egyikben sem indulnak.forlán10 írta:Az olympiakosz a BL-ben v az EL-ben indul? Érdekel, hogy hol fog jáccani Némó és Megyeri
Szerintem egyikben sem.forlán10 írta:Az olympiakosz a BL-ben v az EL-ben indul? Érdekel, hogy hol fog jáccani Némó és Megyeri
Igen, a Wikipedia szerint már mezszáma is van, a 9-es. Egyébként Németh a 29-est kapta. Mégegy magyar van, Megyerié a 42-es szám.#Neymar# írta:Az igaz,hogy Pantelic-et is viszik??Németh--Pantelic páros nemrossz.Csak látták,hogy az AEK-ban is jó volt.Lionel85 írta:Három éves szerződést kötött a pireusziakkal, nagy kérdés, hogy megmarad-e a nagycsapatban. Sok jó név van most az Olympiakoszban.
Az igaz,hogy Pantelic-et is viszik??Németh--Pantelic páros nemrossz.Csak látták,hogy az AEK-ban is jó volt.Lionel85 írta:Három éves szerződést kötött a pireusziakkal, nagy kérdés, hogy megmarad-e a nagycsapatban. Sok jó név van most az Olympiakoszban.
akármennyire is szeretnénk, gera nem liverpool szintu focista. kb. olyan pályát futna ott be mint voronin. neki tokeletes a fulham. ott huzo ember lehet, a cimlapok sztárja.#Neymar# írta:Én is erre gondoltam Hodgson-nal kapcsolatban,mert nagyon szerette Gerát a Fulham-nél és mindig számított rá.Gondoltam hátha magával viszi.Lionel85 írta:Amikor Hodgson elment a Liverpoolba, eszembe jutott, hogy vihetné Gerát. Többek között ő volt a húzóembere a Fulhamnak és új állomáshelyére vihetné Gerzsont.
Most itt a hír, reális esély is van rá, mert pont Gera az, aki betudna illeszkedni egy nagycsapatba.
A többi csapat szerintem sem lenne jó váltás. A Sunderland lefelé való lépés lenne Gera számára, a német foci meg nem hiszem, hogy Gerához illene, aki már megszokta az angol foci ritmusát, hangulatát és 30x-en túl nem hiszem, hogy új impulzusok kellenek már neki.
Én is erre gondoltam Hodgson-nal kapcsolatban,mert nagyon szerette Gerát a Fulham-nél és mindig számított rá.Gondoltam hátha magával viszi.Lionel85 írta:Amikor Hodgson elment a Liverpoolba, eszembe jutott, hogy vihetné Gerát. Többek között ő volt a húzóembere a Fulhamnak és új állomáshelyére vihetné Gerzsont.
Most itt a hír, reális esély is van rá, mert pont Gera az, aki betudna illeszkedni egy nagycsapatba.
A többi csapat szerintem sem lenne jó váltás. A Sunderland lefelé való lépés lenne Gera számára, a német foci meg nem hiszem, hogy Gerához illene, aki már megszokta az angol foci ritmusát, hangulatát és 30x-en túl nem hiszem, hogy új impulzusok kellenek már neki.