Vito írta:találtam egy HSZ-t egy másik fórumon.
olvassátok el! igencsak egyet értek vele...
Igazándiból azóta hitte azt Murinn(g)yo,hogy neki(k) asztán mindent lehet/szabad!Most,ha kiesik a csapata legyalább visszavesz majd egy kicsit,és feltételezem a világsajtó is lerendezi szépen.Gondolok itt elsősorban a pálya állapotáért tett kisded játékaira,nomeg az "arcára"!!
Viszont azon el kellene gondolkodnia sokaknak,hogy meddig mehet el egy edző a játékosai fanatizálása terén,mert ebben a szezonban mentálisan kissé zaklatotnak tűnik a Chelsea!!!!
A játékosok olyan arcot vágva fociztak tegnap is,amiért anno Maradonát levették a pályáról az USA-ban!!Feltételezem,hogy a "kékek" nem a kokótól voltak ennyire felpörögve,de az tisztán látszott,hogy vmi naon nem stimmel náluk "fejben"!!Elképesztő különbséget láttam a Barca sztárjai,és a cselszki egyfolytában görcsölő játékosai között-FEJBEN!!
Barcelonában szerintem még rosszab lesz a helyzet,főleg akkor,ha a kékeknek kezd majd elmenni a hajó!
van benne igazság
de murinnyó nem olyan gonosz ahogy ti látjátok: )
a volt és mostani játékosai is mind elismeri tiszteli és nem hiszem hogy azért mert személyi kultuszát fegyveresek őrzik és nem mondhatnak mást
görcsösnek jóhogy görcsösek voltak mivel mikor a megnyugvás talán el is jött del horno robbantott és 10 emberrel a barca ellen nem ad okot laza játékra szerintem : )
sose értettem az ellenfél ilyesfajta lenézését
szerintem a barca egy nagyon jól összerakott és 10 emberrel is veretes csapatot győzött le 2-1 re nem egy görcsölő [auto_cenzúra] gárdát