Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, nekem nem fontos, csak gondoltam ha már benne vagyunk egy vitában Giulyről akkor támaszd alá valami összefoglalással arról, h mit tud a labdával a pályán. Én a Monacoban csak egy két meccset láttam, a barcában pedig mióta leigazoltuk, látom, és egyáltalán nem csinált semmi olyat, ami a technikai képzettségének magas szintjére utalna. (nem az egy-két jól elkapott gólról beszélek, ami 15-20 meccsenként mindenkivel előfordul...)Slither írta: Egy-két megmozdulásból nem lehet teljesképet kapni. Vagy hidd el hogy technikás játékos, vagy nézdd végig!De ha annyira akarsz vmi összevágottat, akkor ott a Google.
Egy-két megmozdulásból nem lehet teljesképet kapni. Vagy hidd el hogy technikás játékos, vagy nézdd végig!lionelmessi19 írta:Kösz, ezzel aztán ki vagyok segítve...Slither írta:lionelmessi19-nek: http://www.ludovic-giuly.com/videos.php![]()
200 db Giuly video minden góljáról.
Olyat mutass kérlek, amin technikai megoldások láthatók, és persze szép gólok (volt egy pár).
Vmi összevágottra gondoltam, mert ezt végignézegetni, hááát....
Kösz, ezzel aztán ki vagyok segítve...Slither írta:lionelmessi19-nek: http://www.ludovic-giuly.com/videos.php
Hat azert Vicente amikor nem serult azert eleg jol tolja, viszont Joaquin ujabban de mar a tavaly is egy vicc voltLG írta:Azért tulzás ezekre a nyomoroncokra a világklasszis jelző. Sőt, sztem 1ik sem jobb GyulánálA világklasszis szélsővel meg az a baj, hogy csak az egyik szélen tud játszani (pl Joaquín, Vicente)...
Azért tulzás ezekre a nyomoroncokra a világklasszis jelző. Sőt, sztem 1ik sem jobb GyulánálA világklasszis szélsővel meg az a baj, hogy csak az egyik szélen tud játszani (pl Joaquín, Vicente)...
Tudom, hogy nincs rá feltétlenül szükségünk, azért írtam oda, hogy az én preferencia sorrendem. Ezt én szeretném így látni, nem a fejesek. Igazából a második verziótól kell komolyan fontolóra venni a dolgokat, szvsz.Kluivertinho írta: Henry nem jönne el padozni és ha Rijkaard inkább Henryt favorizálná, akkor teszem fel Eto'o sem melegítené az egyre kényelmetlenebbé váló kispadot...
Nekünk van a világ legerősebb támadó triója... Minek ide még Henry?? Nem azt mondom hogy nem klasszis játékos, de hál' Istennek nincs szükségünk rá és neki sem ránk
grecki írta: Figy, mondtam én egy szóval is, hogy vegyük meg a világ legjobb szélsőjét????????
Végülis ő középen is klasszis. Ezekután nincs hozzáfűznivalóm.grecki írta: 1. Henry megvétele
Henry nem jönne el padozni és ha Rijkaard inkább Henryt favorizálná, akkor teszem fel Eto'o sem melegítené az egyre kényelmetlenebbé váló kispadot...grecki írta:Én személy szerint több variációt is el tudok képzelni:
Giuly, Ezquerro, Saviola el (ebből csak az argentín távozásának nem örülnék, bár Ezquerrónak nem volt sok esélye a bizonyításra).
Preferencia sorrendem:
1. Henry megvétele (legkevésbé valószínű)
Ronaldinho, Eto', Messi, Henry kvartett rotálása, mint ahogyan az a nyártól is lett volna, ha eljön. Állandó csere Gudjohnsen.