Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
<--- '. Nehogymár mi kérjünk Bocsánatot Eto'o miatt! Kimondta az érzéseit... hmm.. akkor is ennyire "vallásos" meglátszik... Na EZ a különbség a Barca és a Reál között. Mikor mondtunk mi ilyeneket? "Madridi ......... tisztelegjetek a bajnok előtt" <--- és te ezért tiszteled? mert ilyet mondott? hmm...LG írta:En monnyuk tisztelem Etoot, mert oszintén kimondta at érzéseit, bár télleg messzire ment, de nekem így is nagyott nott a szememben, monyuk eddig is az 1ik kedvencem volt![]()
ui: Anita, te meg inkább tisztelegj a bajnok elott!!!
Itt egy ember mondott csúnya dolgot,és az Eto'o!Anita írta: na ennyit a Barcelona játékosokról. Eddig tiszteltem őket és csak egy-két idióta szurkolóval volt tele a hócipőm, de mostmár megvan a véleményem róluk is.
Egyetértek Eto'o-val!Anita írta:A szombati nap folyamán bajnoki címet ünnepelt az FC Barcelona labdarúgócsapata. A katalán gárda tegnap este hatalmas ünnepélyt rendezett a Nou Camp stadionban, ahol közel 100 ezer néző volt jelen. A Barcelona kameruni gólzsákja azonban az ilyenkor általában jellemző öröm és elégedettség helyett, a Real Madriddal kezdett foglalkozni, és többször is káromlóan beszélt a királyi gárdáról. Etoo vezetésével a jelenlévők elkezdték kórusban zengeni a "madridi f...fejek, tisztelegni a bajnoknak!"(Madrid, cabrón, saluda al campeón!). Samuel Etoo állásfoglalása egészen biztos nem tesz jót a két klub közötti, amúgy is meglehetősen elmérgesedett viszonynak.
na ennyit a Barcelona játékosokról. Eddig tiszteltem őket és csak egy-két idióta szurkolóval volt tele a hócipőm, de mostmár megvan a véleményem róluk is.
mi vagyunk az ősparasztok,akkor a guti ,meg a raul,meg a pénzéhesáruló szted micsoda?Anita írta:A szombati nap folyamán bajnoki címet ünnepelt az FC Barcelona labdarúgócsapata. A katalán gárda tegnap este hatalmas ünnepélyt rendezett a Nou Camp stadionban, ahol közel 100 ezer néző volt jelen. A Barcelona kameruni gólzsákja azonban az ilyenkor általában jellemző öröm és elégedettség helyett, a Real Madriddal kezdett foglalkozni, és többször is káromlóan beszélt a királyi gárdáról. Etoo vezetésével a jelenlévők elkezdték kórusban zengeni a "madridi f...fejek, tisztelegni a bajnoknak!"(Madrid, cabrón, saluda al campeón!). Samuel Etoo állásfoglalása egészen biztos nem tesz jót a két klub közötti, amúgy is meglehetősen elmérgesedett viszonynak.
na ennyit a Barcelona játékosokról. Eddig tiszteltem őket és csak egy-két idióta szurkolóval volt tele a hócipőm, de mostmár megvan a véleményem róluk is.
De azért néhányat az uccso percekben nyertek meg luzer csapatok ellen.Rapika írta:Azért ez nem igaz!
7 meccset nyertek folyamatosan!
Úgy,hogy korábban alig tudtak nyerni pár meccset egymás után!
Nem azért jotettek fel mert jott Luzerburger, hanem mert a Barca 1 kicsit leersztett+ mákotok volt. Szerencsére végul a jobb csapat megérdemelten gyozott.Raulito írta:Nah..sajna nekem jutott az a megtiszteltetés(?) h gratuláljak a Barcának..szal grat..Az idényt végignézve sajnos megérdemelten nyertetek
..de mióta Luxa ittvan,fejlődtünk..ha az elejétől ő irányította volna a csapatot,nembiztos h ez az eredmény lesz..de sajnos a fociban nincs "ha"...szal még1szer gratula..de jövőre HALA MADRID!!
![]()
Raulito írta:Nah..sajna nekem jutott az a megtiszteltetés(?) h gratuláljak a Barcának..szal grat..Az idényt végignézve sajnos megérdemelten nyertetek
..de mióta Luxa ittvan,fejlődtünk..ha az elejétől ő irányította volna a csapatot,nembiztos h ez az eredmény lesz..de sajnos a fociban nincs "ha"...szal még1szer gratula..de jövőre HALA MADRID!!
![]()
milyen három irányítóról beszélsz? 1igazi karmester van a csapatban,az meg Ronaldinho.Deco csak afféle másodhegedűs lett itt a Barcában.Ő igazi munkás játékos lett itt.Amugy meg Ronaldinho sztem ott játszik,ahol akar,mert neki kötetlen a posztja,mert így jobban kiteljesedik a zsenialitása.LG írta:En is ezt mondom, ezért nem akarom, h a Barca 2 csatárral játszon. 3 irányíto szintén lehetetlen szélsok nélkul szétszednék a védelmunket. Sztem a feláláson nem kell váltosztatni, csak pár poszton erosíteni.