Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.25. 10:55:17

Colos írta:Ibra a Milanba tart?
Egy spanyolul tudó kolléga nem segítene ki, legyen szíves? Nem működik az oldal angol verziója... :?
Szerk.: Csak bejött. Így már inkább fantazmagóriának tűnik: "Pont ilyen játékosra lehet szüksége Berusconinak." Aztán emellett felsorolva az érvek, de semmi konkrétum- nyilatkozat, megkeresés, ajánlattétel, semmi. Jól látom? Javítsatok ki, ha tévedek!
lefordíttattam angolra a guglival, de lényegi dolgokat nem sikerült kivenni a cikkből, inkább a cikkíró 5letelésének tűnik:

"Ha Berlusconi betartja az ígéretét, és valóban megerősíti a keretet, akkor nem lenne meglepetés, ha a svéd lenne a célpont, hiszen sokak által figyelt játékos..."
(szabad fordításban...)

szerk: most látom, h közben már szerkesztetted a hsz-ed, így teljesen feleslegesen írtam le :D (bocsi, nem vettem észre :oops: )
szerk2: bocsi, akkor nincs több keresztnév-becézés ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.25. 11:00:24-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.05.25. 10:46:44

Dani Alves helyettese nálam egyértelmű Oleguer Presas:)

A Wenger pedig leállhatna már ezekről az igazolási módszereiről. Miért nem ad pénzt játékosokért vagy neveltet ki mind a többiek? A Camahot is hallottam szépen elhozta. Velünk meg piszkoskodik, egy játékossal, aki azért a BL-szereplésüket 5 éven keresztül összehozta és ingyen jött tőlünk. Mit akar érte? A csillagos eget? Megutáltam az Arsenalt nagyon az utóbbi időkben nagyon. Remélem a BL-t most már elfelejtik.

A kölcsön adott játékosokról nem tudtok valamit? Elvileg ha jól tudom Kierrison még egy évig kölcsönben van. Caceres, Henrique, Hleb viszont vagy élnek a vásárlási opciókkal vagy jönnek vissza. Ha Fabregas is jön, akkor Hlebet nem marasztalnám. Henrique nem tudom milyen volt, de talán csiga szintjét tudná hozni. Csigával remélem kezdenek valamit, vagy rúgják seggbe és egész nyáron a Bolt tanítja őt meg futni, vagy passzoljuk el valahová. Caceres viszont szivesen látott játékos lenne, mert Marquez is elmegy szerintem... Touret Henryt fogom sajnálni, de mennek szerintem. Keita is mehetne, bár erről még sehol sem olvastam... 1-2 fiatalt felhozni és a kérdéses személyeket eldönteni, + Fabregas és kész egy nagyon erős keret!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.25. 10:38:02

Ibra a Milanba tart?
Egy spanyolul tudó kolléga nem segítene ki, legyen szíves? Nem működik az oldal angol verziója... :?
Szerk.: Csak bejött. Így már inkább fantazmagóriának tűnik: "Pont ilyen játékosra lehet szüksége Berusconinak." Aztán emellett felsorolva az érvek, de semmi konkrétum- nyilatkozat, megkeresés, ajánlattétel, semmi. Jól látom? Javítsatok ki, ha tévedek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2010.05.25. 10:49:29-kor.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.25. 10:23:33

Sport,Elmundo a következőket írja.

Laportéák hajnlandóak lennének 45millió Eurót adni az Arsenalnak Fabregasért cserébe,de Arsene Wenger megmakacsolta magát,és dacból,már csak azért sem hajlandó beszélni,tárgyalni a Barcelonaval.

95%ra veszem,hogy a VB után fog eldőlni Fabregas sorsa,azt is tutira veszem,hogy jön,csak Wenger most még keménynek akar tűnni.
Nem fogja ő ott tartani Fabregast,ha el akar jönni...
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.25. 09:31:24

Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Az én ötletem Reizeger visszaigazolása lenne.Vagy esetleg Bodnár Laci. :twisted: Istenem, h jutnak ilyen nevek az eszetekbe, Beletti meg Gourcuff...Sehol semmi nem ír róluk, de mit szólnátok hozzá.Nah és Lipcseihez mit szólnátok, ha nem jönne Fabregas?Én rá gondoltam.... :lol:
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.25. 09:15:34

Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Én mindig is bírtam Bellettit, nekem tetszene az ötlet. Csak az a baj, hogy ez nem fog eszébe jutni a vezetőségnek. Amúgy a legjobb megoldás még mindig Cáceres lenne, aki egy személyben lehetne Alves cseréje, és Marquez távozása esetén az 5. számú középső védő.
Kép
Cáceres14
Jugador del Barça

2010.05.25. 07:35:50

Már elég régen írtam ide dwe most újra megteszem ha Márquez elmegy akkor Cáceres Henrique Botia hármasból az egyiket visszakell hozni vagy pedig egy fiatal játékost felhozni az Atléticből
Mert jövö idényben nem lesz elég 4 KH.
Touré se menjen sehova, a világ egyik legjobb középpályása
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.05.25. 07:07:21

kurdt írta:
Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
Ez kacsa: ki küld ma már faxot? :lol:
Tudtommal azért küldenek faxot, mert ez egy teljesen hivatalos jogi irat és el van látva pár aláirással, oké, hogy ez ma már emailben is megoldható, de azért igy mégis emberközelibb, hogy annak a papirnak a mását tényleg alá is irta valaki, nem csak efy photodhop guru alakitotta ilyenre. De lehet, hogy csak buta vagyok...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Chino
Llegenda del Barça

2010.05.25. 02:05:44

Szerintem nem kellene minden áron igazolni senkit Dani mögé. Főleg nem egy Rafinhát, aki közel sem kispados szintű mégkevésbé egy Interes-tehetséget. Ott van Puyi akár Maxwell (megkockáztatom az egyik legjobb meccsét a jobboldalon játszotta) és nem kellene elfeledkezni Bartra-ról sem. A Stuttgart és az Atletico ellen sem tolta rosszul, nagyon jó játékos lehet belőle ha Pep bátrabban játszattja.

A kp-val én is úgy vagyok, hogy vagy Cesc vagy senki. Inkább próbálkozzunk a JDS-Thiago kettősből valakivel mint venni egy olyan játékost aki itt lesz évekig és nem tudja érdemben pótolni Xaviékat. Ha most nem jön Cesc akkor majd jövőre, nem hiszem hogy elhalászná addaig valaki. Ráadásul ha jól tudom Jonathan-nal most hosszabbítottak, szóval számítanak rá.
Forca Barca!!!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.05.24. 23:47:02

Aki Dani mellé érkezik, tisztában lesz vele, hogy nem ő lesz az első számú jobbhátvéd. Belletti anno jó volt, és bár mostanában nem láttam, lehet 1-2 évre jó megoldás lenne. Pláne ingyen...
Jobbhátvéd már csak azért is fontos lenne, mert pletykálnak Marquez távozásáról, ami ha bekövetkezik, akkor középhátvédnek marad az alap Puyol - Pique páros, és egy normális csere Milito személyében. Csiga nem megbízható! Így ha Dani helyén valamilyen oknál fogva Puyolnak kéne játszania, akkor összesen 2 értelmes középső védőnk maradna, ami egy ilyen csapatnál kevés.
kurdt
Megmentő :)

2010.05.24. 23:28:42

Joee777 írta:Juliano Belletti
Nagyon rég láttam játszani úgyh nem tudom h mennyit gyengült távozása óta, de ha nem sokat akkor én nagyon szívesen látnám és szvsz ő is szívesen jönne
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Joee777
Barça B

2010.05.24. 23:25:26

Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.24. 21:47:55

Chelsea vkp-ja durva lenne: Essien és Yaya :? :? :?
Asszm összeállna a világ legjobb védekező középpályája.
(miénk a legjobb támadó kp-ja :P )
Hogy ne legyen off: Yaya maradj, Cesc gyere, de óccsón :D
maxilopez
Jugador d'estrella

2010.05.24. 21:31:32

Ha Touré Angliában folytatja elég szomorú leszek, és szerintem rajtam kívül még sokan mások!
Hasznos játékos!!Hiba lenne eladni vagy ha már igen 30 milkát megér, a Chelsea-nek 40 et is lehetne mondani :twisted:
csak ennyit akartam jó éjt mindenkinek!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.24. 21:11:29

Én is a Rivaldo11 "féle" vonalat erősítem. Vagy Cesc, vagy senki.

Ő nem zsákbamacska,tudjuk mire képes,már most 23évesen klasszis.
Lehet itt más nevekell dobálózni,mint pl. Yoann Gourcuff, de fele annyit nem mutatott, mint Fabregas.
Kérem, 36meccsen játszott, 19 gól 19assziszt. Mindezt Angliában.
Zseni, és vissza kell hozni!
Hunter91
Capitá del Barça

2010.05.24. 21:08:32

Sanama írta:Itt megmondták egymásnak,hogy akkor úgy ahogy a Barcaban majd?

Kép :P :twisted:
Bárcsak úgy lenne. Jó lenne Cesc érkezése. Remélem az árát lejjebb tudjuk faragni. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.24. 21:04:32

Itt megmondták egymásnak,hogy akkor úgy ahogy a Barcaban majd?

Kép :P :twisted:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.24. 19:02:08

kurdt írta:
Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
alap, arsenal kukac hotmél pont com-on felveszed őket msn-en oszt ledumáljátok a szitut, ha nem akarnak közeledni az álláspontok még egy amőba/pasziánsz meccset lejátszanak és aki veszít annak kell engedni :lol:
Amúgy én még Hamsikot is elnézegetném, ha esetleg nem jönne Cesc :oops:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.24. 18:58:34

barca99 írta:Nekem viszont úgy rémlik tavaly (idén?) volt egy meccs, ahol Touré hamar megsérült, le kellett cserélni, és Keita jött be helyette. Legjobb teljesítményének egyiket nyújtotta védekezőbb szerepkörben.
Mivel eredetileg vkp.
Továbbra is tartom: Vagy Fabregas, vagy senki. Ahogy látom, a vezetőség is hasonlóan vélekedik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.24. 18:43:21

kurdt írta:
Ez az, ott a postagalamb... :lol:
kurdt
Megmentő :)

2010.05.24. 18:37:57

Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.05.24. 18:34:58

Ez csak 34millió euró.
Nem fogják elfogadni szerintem. :evil:
Az arany középút a 45misi lenne.
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.24. 18:30:17

Barcaforever írta:4 játékost említ az elmundo Dani mögé.Azpilicueta, Ansaldi, Rafinha, Eboué.Az első kettő lehet reális az utolsó 2 játékos valóság tartalmában nem nagyon bízok.

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... alves.html
A Rubin Kazan-os Ansaldi? Nem lenne rossz igazolás, mármint ha betudna illeszkedni. Azpilicueta-nak örülnék a legjobban, de mivel még fiatal és játszani akar, nem hiszem, hogy eljönne padozni (rotálni), de hátha pénzéhes és nagyobb sztár akarna lenni, mert akkor jönne :D ( ezt a pénzéhességet nem negatívumként írtam, csak, hogy még fiatalaka és azért biztos jóval nagyobb lenne Barcelonában a gázsija.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.05.24. 18:29:06

palesz77 írta: de akkorse értem hogy került szóba a neve.
hát csak mondtátok h ilyen jobbhátvéd,olyan jobbhátvéd kéne,aztán gondoltam rá,mert tehetséges meg jó játékos is meg minden.

Hát a Cesc ügyben pedig csak remélni tudom,h Tourét nem keverik bele.Bár én kiegyeznék egy 30 milla + Touréval Cescért.Mert akkor biztos keveset játszana Touré,ha jönne Cesc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2010.05.24. 18:32:47-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.24. 18:26:14

Messithebest írta:Figyelj azért azt is vedd hozzá h csak 18 éves.Hidd el pár év múlva benő a feje lágya és akkor jó játékos lesz belőle.
Csak én nem értem, hogy miért akarná eladni az Inter? Meg ő miért jönne? Ott otthon van, itt tuti padozna, aztán az Internek se lenne logikus eladni stbstb... Max nagy pénzekért, de az meg nekünk nem érné meg. Szóval ezt nem egészen értem... :oops: Amúgy tényleg tehetséges meg minden, de akkorse értem hogy került szóba a neve.

szerk.: Jaaa, akkor oké. Én meg már azthittem, hogy érdeklődünk iránta :oops:

A Cesc ügyre meg kíváncsi leszek. Hogy vajon az Arsenal most csak az árát akarja nagyon feltornázni, vagy elállnak az igazolástól végülis az ilyen horribilis ajánlattal. Mert Wengerből kinézem, hogy csak az árat akarja feltornázni, csak hát egyedi a stílusa... :roll: De én még mindig bízok abban, hogy Cesc hazatér a nyáron. Jelentős erősítés lenne... Csak ne vonjuk bele az üzletbe Yayát - mert ma olvastam itt ilyet. [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.05.24. 18:30:46-kor.
Lezárt